You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.187
- Πόντοι
- 11.096
Ο @μορφονιος νομίζω είναι ότι πρέπειμε αυτα και με αυτα,τελικα δεν μαθαμε τιποτα για το ροστερ.
αναζητειται γενναιος και ατρομητος συναγωνιστης.![]()
Observerbou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Πηρα σημερα τηλεφωνο. Ρωτησα αν δουλευει η Βικυ και η Ελενη. Η τυπισα μου απαντησε λες και εχει προβλημα μαζι μου υφος, οτι δε δουλευουν. Τελικα ποιες θα βρω αν παω?Ισχυουν αυτα που μου λεει στο τηλ?
Tragic.... tragic....
Ο καθένας νομίζει ανάλογα με το μυαλό του. Ο έξυπνος σκέφτεται και ο άλλος κοιμάται και ονειρεύεται.
Δεν θα απαντούσα κανονικά, αλλά έχω και φιλότιμο. Έβρισες ξανά και ξανά στα σχόλια σου. Δικαίωμα μου να απαντήσω λοιπόν. ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΕΣ τις βρισιές. Αρχικά δεν τα είπες όπως έγιναν. Ούτε έβαλα, ούτε έβγαλα λόγια. Μπροστά ήμουν. Να τα λέμε όλα και σωστά, αφού θέλεις ενημέρωση. Σε ρώτησαν για να καταλάβουν και εσύ τα λες όπως τα θες.
Ήρθες, ρώτησες για την Πάολα, σου είπαν για μετά από μιά ώρα. Ρώτησες ποιές άλλες είναι. 'Ημουν στην είσοδο και πήγαινα για δωμάτιο με είδες και είπα "εγώ είμαι οφφ για σένα πάντα" στην υπηρεσία, διότι δεν ξαναπερνάμε ποτέ μαζί μετά που έχεις βρίσει παλιά. Με ρώτησε η υπηρεσία γιατί, και είπα ότι έχεις βρίσει στο σάιτ -δεν με ενόχλησε που έγραψες.. Απλά πράγματα τα λέω στα ίσια. Εγώ δεν κρύβομαι. Έχω τα κότσια σαν Αλβανίδα. Εσύ; Μπροστά σου με είχες. Ας μίλαγες στα ίσια. Έφυγες από μόνος σου. Και άνοιξε την πόρτα η υπηρεσία και σε ρώτησε εάν γράφεις. Και μετά ήρθες στο σάιτ και συνεχίζεις να βρίζεις. Και παλιά δεν σου είχα πει μην γράφεις, σου είχα πει μην βρίζεις.
Μας έρχεσαι εκεί ευγενικός και καλοπιάνεις (να το πω ευγενικά) την υπηρεσία, και μετά εδώ στο σάιτ έχεις βρίσει κι αυτήν και μας τόσες φορές μέχρι τώρα. Ήταν και αστείο όλο το σκηνικό της αντίθεσης με την διπρόσωπη συμπεριφορά σου.
Είσαι ψυχολογόγος; Δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Εάν είχα θα είχα κρύψει την καταγωγή μου.
Επίσης, δεν ζήλεψα, αφού έχω ρίξει ήδη άκυρο εδώ και καιρό. Χάρη θα μου έκανες εάν περνούσε με την Πάολα και με οποιαδήποτε. Εσύ μόνο νομίζεις ότι είχα πρόβλημα που ήθελες Πάολα.
Τι συμπεριφορά νούμερο είναι αυτή.
Μαρινάκι μου καλησπέρα, έχω ΄χασει το τηλέφωνο σου και δεν μπορώ να σε βρώ να κλείσω ραντεβού... ο ξανθός είμαι...σε 44 τελειωνει.. αν θες στείλε μου ένα μήνυμα για να σε βρω..Eσύ τώρα τί πετάγεσαι; τα έχεις χάσει! Πώς ξέρεις το ΤΙ κάνουμε; και τα πάντα όλα; ενώ δεν έχεις περάσει ποτέ μαζί μου; Το έχεις γράψει ο ίδιος αυτό. Εκτός και εάν είσαι κλώνος. Και πώς τσουβαλιάζεις όλες μαζί; Ξέρεις ΤΙ λες; Παραμυθιάζεις; Πρώτα να σκέπτεσαι και μετά να γράφεις.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.628
- Πόντοι
- 2.306
Πήγαινε και θα λυθει η απορία σου. Μην εμπιστεύεσαι την τσατσα από το τηλ.Πηρα σημερα τηλεφωνο. Ρωτησα αν δουλευει η Βικυ και η Ελενη. Η τυπισα μου απαντησε λες και εχει προβλημα μαζι μου υφος, οτι δε δουλευουν. Τελικα ποιες θα βρω αν παω?Ισχυουν αυτα που μου λεει στο τηλ?
Τελικα η Τσατσα τι προβλημα εχει?θελει να μεινει ανεργη?ημαρτονΡε συ τυπε τόσες πληροφορίες σού δώσαμε από τηλ μαγαζιού μέχρι σύνηθες καθημερινό ρόστερ μέχρι καί για διπλό καί ακόμα ρωτάς;
Μας τρολαρεις μου φαίνεται γιατί αν ήθελες νά πάς θά είχες πάει ήδη καί τό ρόστερ θά ήξερες.
Πήγαινε και θα λυθει η απορία σου. Μην εμπιστεύεσαι την τσατσα από το τηλ.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.187
- Πόντοι
- 11.096
Πες μου ότι πήρες τηλέφωνο καί στά εχωσεΤελικα η Τσατσα τι προβλημα εχει?θελει να μεινει ανεργη?ημαρτον

Observerbou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Δε λυνετε ετσι. Γιατι αμα παω ειναι τζογος αν βρω καποια που θελω ελευθερη η αν η τσατσα δε θα θελει να μ σπρωξει καποια αλλη. Για αυτο ρωταω αν καποιος ξερει τι παιζει τελευταιαΠήγαινε και θα λυθει η απορία σου. Μην εμπιστεύεσαι την τσατσα από το τηλ.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.628
- Πόντοι
- 2.306
Δε νομιζω οτι θέλει παραπάνω συζήτηση..Δε λυνετε ετσι. Γιατι αμα παω ειναι τζογος αν βρω καποια που θελω ελευθερη η αν η τσατσα δε θα θελει να μ σπρωξει καποια αλλη. Για αυτο ρωταω αν καποιος ξερει τι παιζει τελευταια
Ο καθενας θα σου πει το δικο του, δεν εχει αλλάξει η κατασταση εδω και καιρο.
Στο φινάλε, επιχείρηση του πεζοδρομίου είναι τι περιμένεις?
Μη μασαει..το βουνο ειναι η μασκοτ του μαγαζιου..διχως αυτη την αφεντρα αυτο το μαγαζι δε θα χε τοσο ενδιαφερον..ειμαι σιγουρος πως καποιοι τη φαντασιωνονται...κι ας λενε..Καθόλου απίθανο με τόσα που έχει ακούσει για τό βουνό
Ο συναγωνιστής πάντως ενημέρωσε δεν είναι εύκολη ή πρόσβαση τού στο Λαδάδικο λόγω απόστασης, μόλις τόν "βρέξει" θά ενημέρωση.
Kaloeros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 10.505
Προσωπικά πέρασα τελευταία φορά πριν περίπου 10 μέρες.με αυτα και με αυτα,τελικα δεν μαθαμε τιποτα για το ροστερ.
Καταδρομικά χωρίς ραντεβού, ελπίζοντας μέσα μου σε κάτι νέο, αλλά μάταια.
Καμιά αλλαγή στο "φτωχό" roster. Μια από τα ίδια ήταν.
Πήρα (ως μόνη ελεύθερη) την Ελένη, σταθερή και άξια (μεγαλο)κοπέλα.
Παιδιά εκτιμώ ότι αν δεν λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία, και αν δεν φτιάξουν οι σχέσεις Ρωσίας-Ευρώπης, μάταια ελπίζουμε σε βελτίωση στο άθλημα... θα "τρώμε" Λατίνες Νοτίου Αμερικής μέχρι να στουμπώσουμε...
"Θέλουμε ειρήνη εδώ και τώρα"!!! και μετά τα γλυκά και λυγερά Ρωσιδάκια να κατακλίσουν την Ελλάδα, όπως παλιά...
με αυτα και με αυτα,τελικα δεν μαθαμε τιποτα για το ροστερ.
Ρε νιαμού δεν είμαιΟ @μορφονιος νομίζω είναι ότι πρέπει![]()
ο γιαννάκης ο ραμπο,
γιατί με στέλνετε σε
αποστολή θανάτου;

Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 107
- Like
- 20.327
- Πόντοι
- 26.376
Μόνο με δόλιο τρόπο μαθαίνει κανείς το ρόστερ εκεί
"Καλημέρα, ο Γιάννης είμαι που φέρνει τις πάστες και τα προφιτερόλ, ποιες είναι σήμερα?"

Αν πιάσει, έπιασε...

"Καλημέρα, ο Γιάννης είμαι που φέρνει τις πάστες και τα προφιτερόλ, ποιες είναι σήμερα?"

Αν πιάσει, έπιασε...
Σημερα Τζουλια Γκαμπριελα Παολα Νταρια
Είναι και η Γιαννα από Ουκρανια
Κοροϊδία,πήγα για Νανσυ από Φ2.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.187