Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.523
Πόντοι
41.813
με αυτα και με αυτα,τελικα δεν μαθαμε τιποτα για το ροστερ.
αναζητειται γενναιος και ατρομητος συναγωνιστης.:coffee:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
42
Like
30.187
Πόντοι
11.096

Akostakis

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Εγώ πάντως όταν είχα πάει η υποδοχή δεν ήταν τόσο χονδρη για να την πεις βουνό και ήταν και ευγενική.Μονο που πίεζε να περάσω με συγκεκριμένη κοπέλα.

Observerbou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Πηρα σημερα τηλεφωνο. Ρωτησα αν δουλευει η Βικυ και η Ελενη. Η τυπισα μου απαντησε λες και εχει προβλημα μαζι μου υφος, οτι δε δουλευουν. Τελικα ποιες θα βρω αν παω?Ισχυουν αυτα που μου λεει στο τηλ?

• Like
Αντιδράσεις: acab3

neo233

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
11
Πόντοι
0
Tragic.... tragic....

Ο καθένας νομίζει ανάλογα με το μυαλό του. Ο έξυπνος σκέφτεται και ο άλλος κοιμάται και ονειρεύεται.

Δεν θα απαντούσα κανονικά, αλλά έχω και φιλότιμο. Έβρισες ξανά και ξανά στα σχόλια σου. Δικαίωμα μου να απαντήσω λοιπόν. ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΕΣ τις βρισιές. Αρχικά δεν τα είπες όπως έγιναν. Ούτε έβαλα, ούτε έβγαλα λόγια. Μπροστά ήμουν. Να τα λέμε όλα και σωστά, αφού θέλεις ενημέρωση. Σε ρώτησαν για να καταλάβουν και εσύ τα λες όπως τα θες.

Ήρθες, ρώτησες για την Πάολα, σου είπαν για μετά από μιά ώρα. Ρώτησες ποιές άλλες είναι. 'Ημουν στην είσοδο και πήγαινα για δωμάτιο με είδες και είπα "εγώ είμαι οφφ για σένα πάντα" στην υπηρεσία, διότι δεν ξαναπερνάμε ποτέ μαζί μετά που έχεις βρίσει παλιά. Με ρώτησε η υπηρεσία γιατί, και είπα ότι έχεις βρίσει στο σάιτ -δεν με ενόχλησε που έγραψες.. Απλά πράγματα τα λέω στα ίσια. Εγώ δεν κρύβομαι. Έχω τα κότσια σαν Αλβανίδα. Εσύ; Μπροστά σου με είχες. Ας μίλαγες στα ίσια. Έφυγες από μόνος σου. Και άνοιξε την πόρτα η υπηρεσία και σε ρώτησε εάν γράφεις. Και μετά ήρθες στο σάιτ και συνεχίζεις να βρίζεις. Και παλιά δεν σου είχα πει μην γράφεις, σου είχα πει μην βρίζεις.

Μας έρχεσαι εκεί ευγενικός και καλοπιάνεις (να το πω ευγενικά) την υπηρεσία, και μετά εδώ στο σάιτ έχεις βρίσει κι αυτήν και μας τόσες φορές μέχρι τώρα. Ήταν και αστείο όλο το σκηνικό της αντίθεσης με την διπρόσωπη συμπεριφορά σου.

Είσαι ψυχολογόγος; Δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Εάν είχα θα είχα κρύψει την καταγωγή μου.

Επίσης, δεν ζήλεψα, αφού έχω ρίξει ήδη άκυρο εδώ και καιρό. Χάρη θα μου έκανες εάν περνούσε με την Πάολα και με οποιαδήποτε. Εσύ μόνο νομίζεις ότι είχα πρόβλημα που ήθελες Πάολα.

Τι συμπεριφορά νούμερο είναι αυτή.

Eσύ τώρα τί πετάγεσαι; τα έχεις χάσει! Πώς ξέρεις το ΤΙ κάνουμε; και τα πάντα όλα; ενώ δεν έχεις περάσει ποτέ μαζί μου; Το έχεις γράψει ο ίδιος αυτό. Εκτός και εάν είσαι κλώνος. Και πώς τσουβαλιάζεις όλες μαζί; Ξέρεις ΤΙ λες; Παραμυθιάζεις; Πρώτα να σκέπτεσαι και μετά να γράφεις.
Μαρινάκι μου καλησπέρα, έχω ΄χασει το τηλέφωνο σου και δεν μπορώ να σε βρώ να κλείσω ραντεβού... ο ξανθός είμαι...σε 44 τελειωνει.. αν θες στείλε μου ένα μήνυμα για να σε βρω..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.628
Πόντοι
2.306
Πηρα σημερα τηλεφωνο. Ρωτησα αν δουλευει η Βικυ και η Ελενη. Η τυπισα μου απαντησε λες και εχει προβλημα μαζι μου υφος, οτι δε δουλευουν. Τελικα ποιες θα βρω αν παω?Ισχυουν αυτα που μου λεει στο τηλ?
Πήγαινε και θα λυθει η απορία σου. Μην εμπιστεύεσαι την τσατσα από το τηλ.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Ρε συ τυπε τόσες πληροφορίες σού δώσαμε από τηλ μαγαζιού μέχρι σύνηθες καθημερινό ρόστερ μέχρι καί για διπλό καί ακόμα ρωτάς;

Μας τρολαρεις μου φαίνεται γιατί αν ήθελες νά πάς θά είχες πάει ήδη καί τό ρόστερ θά ήξερες.
Τελικα η Τσατσα τι προβλημα εχει?θελει να μεινει ανεργη?ημαρτον

Observerbou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Δε λυνετε ετσι. Γιατι αμα παω ειναι τζογος αν βρω καποια που θελω ελευθερη η αν η τσατσα δε θα θελει να μ σπρωξει καποια αλλη. Για αυτο ρωταω αν καποιος ξερει τι παιζει τελευταια

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.628
Πόντοι
2.306
Δε λυνετε ετσι. Γιατι αμα παω ειναι τζογος αν βρω καποια που θελω ελευθερη η αν η τσατσα δε θα θελει να μ σπρωξει καποια αλλη. Για αυτο ρωταω αν καποιος ξερει τι παιζει τελευταια
Δε νομιζω οτι θέλει παραπάνω συζήτηση..
Ο καθενας θα σου πει το δικο του, δεν εχει αλλάξει η κατασταση εδω και καιρο.
Στο φινάλε, επιχείρηση του πεζοδρομίου είναι τι περιμένεις?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
Καθόλου απίθανο με τόσα που έχει ακούσει για τό βουνό :cheesy::cheesy:

Ο συναγωνιστής πάντως ενημέρωσε δεν είναι εύκολη ή πρόσβαση τού στο Λαδάδικο λόγω απόστασης, μόλις τόν "βρέξει" θά ενημέρωση.
Μη μασαει..το βουνο ειναι η μασκοτ του μαγαζιου..διχως αυτη την αφεντρα αυτο το μαγαζι δε θα χε τοσο ενδιαφερον..ειμαι σιγουρος πως καποιοι τη φαντασιωνονται...κι ας λενε..

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
5.047
Πόντοι
10.505
Προσωπικά πέρασα τελευταία φορά πριν περίπου 10 μέρες.
Καταδρομικά χωρίς ραντεβού, ελπίζοντας μέσα μου σε κάτι νέο, αλλά μάταια.
Καμιά αλλαγή στο "φτωχό" roster. Μια από τα ίδια ήταν.
Πήρα (ως μόνη ελεύθερη) την Ελένη, σταθερή και άξια (μεγαλο)κοπέλα.

Παιδιά εκτιμώ ότι αν δεν λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία, και αν δεν φτιάξουν οι σχέσεις Ρωσίας-Ευρώπης, μάταια ελπίζουμε σε βελτίωση στο άθλημα... θα "τρώμε" Λατίνες Νοτίου Αμερικής μέχρι να στουμπώσουμε...
"Θέλουμε ειρήνη εδώ και τώρα"!!! και μετά τα γλυκά και λυγερά Ρωσιδάκια να κατακλίσουν την Ελλάδα, όπως παλιά...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
10.022
Πόντοι
2.456
Ο @μορφονιος νομίζω είναι ότι πρέπει :grin:
Ρε νιαμού δεν είμαι
ο γιαννάκης ο ραμπο,
γιατί με στέλνετε σε
αποστολή θανάτου;
:confused:
:2funny::2funny::2funny:

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
αν λειπει και καμια δεν ρισκαρισα να ρωτησω δευτερη φορα

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
107
Like
20.327
Πόντοι
26.376
Μόνο με δόλιο τρόπο μαθαίνει κανείς το ρόστερ εκεί:helpplea:

"Καλημέρα, ο Γιάννης είμαι που φέρνει τις πάστες και τα προφιτερόλ, ποιες είναι σήμερα?"
:klapste:
Αν πιάσει, έπιασε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom