fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Αλβανία σίγουρα όχι. Δεν έμοιαζε με αλβανέζα και μιλούσε μόνο Ισπανικά.... Μόρφωση ! Ξέρει ξένες γλώσσες ???
Αλβανία σίγουρα όχι. Δεν έμοιαζε με αλβανέζα και μιλούσε μόνο Ισπανικά.... Μόρφωση ! Ξέρει ξένες γλώσσες ???
Ανοιχτό είναι φίλε μου αλλά με περιορισμένο ρόστερ.κυριακή είναι ανοιχτό το μαγαζί?
πήρα τηλ και ρώτησα το βουνό και δε μου έλεγε![]()
Διαγαλαξιακες ΒυζαρεςΣτο μαγαζί εργάζεται η Ουκρανή Μαργκω πρώην Φραντζή 7 και μετά στούντιο Κωνσταντινουπόλεως με φουλ πρόγραμμα
Πέρασα το περασμένο ΣουΚου και πηΡα Λιζα με μέτρια αποτελεσματα .τα βαριά χαρτιά νονστοπ στο δωμάτιο ούτε καν σαλοναρισμα είπε η ευγενική κυρία .Ανοιχτό είναι φίλε μου αλλά με περιορισμένο ρόστερ.
Και εγώ δεν τρελάθηκα με την Λίζα. Η Ελένη είναι επίσης σταθερά τις Κυριακές. Και έχω πετύχει κ το ΒικακιΠέρασα το περασμένο ΣουΚου και πηΡα Λιζα με μέτρια αποτελεσματα .τα βαριά χαρτιά νονστοπ στο δωμάτιο ούτε καν σαλοναρισμα είπε η ευγενική κυρία .
σουπερ καβλακι το Βικάκι σταθερά αλλά θέλει πολύ τρέξιμο να το βρεις εκτός εάν σου κάτσει λαχείο , στείλε μην, πάρε τηλ να συνεννοηθεί με την τσα κτλπΚαι εγώ δεν τρελάθηκα με την Λίζα. Η Ελένη είναι επίσης σταθερά τις Κυριακές. Και έχω πετύχει κ το Βικακι
Μήπως δεν μίλησες γλυκά;;;;κυριακή είναι ανοιχτό το μαγαζί?
πήρα τηλ και ρώτησα το βουνό και δε μου έλεγε![]()
Έτσι τα καλά μαγαζιά , είναι δύσκολα ! Ο πορτιερης είναι βουνό. , βράχος ! Χαχα χαχαΜήπως δεν μίλησες γλυκά;;;;
Τόσο καλές? φώτο έχει κάπου??Διαγαλαξιακες Βυζαρες
Διαγαλαξιακες Βυζαρες
φωτό δεν υπάρχει πήγαινε να δειςΤόσο καλές? φώτο έχει κάπου??
Ξέρουμε πως είναι απο κιλά?Στο μαγαζί εργάζεται η Ουκρανή Μαργκω πρώην Φραντζή 7 και μετά στούντιο Κωνσταντινουπόλεως με φουλ πρόγραμμα
Ξέρουμε πως είναι απο κιλά?
Λίγο πιο αδυνατισμένη από προσφαταΞέρουμε πως είναι απο κιλά?
Σωστός σέ όλα, τά έχει τά μπουτακια τής είναι τσουπωτη χωρίς να χαλάει κάτι στην γενική εικόνα τής, επίσης νά συμπληρώσω ότι έχει δύο με τρεις μήνες στο μαγαζί χωρίς όμως νά είναι συνεχόμενες ή εμφανίσεις της.Σημερινή επίσκεψη στο κατάστημα. Παραδόξως το tank ήταν φιλικό και επικοινωνιακό (δεν πίστευα στην τύχη μου).
Τρεις κοπέλες διαθέσιμες. Την πρώτη την ξέχασα ήδη, δεύτερη η Ελένη (top milf, εγγύηση) και τρίτη μια νέα κοπέλα που πρώτη φορά έβλεπα, η Πάολα. Παχουλούλα η Πάολα, αλλά νιάτο. Χαρακτηριστικά τα κατακόκκινα βαμμένα χείλη και ο λευκός φιόγκος στα μαύρα μαλλιά της.
Πήρα το ρίσκο της Πάολας ελπίζοντας πως σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα. Η μικρή είναι από Βενεζουέλα, μιλά και λίγα ελληνικά. Αποδείχθηκε άριστη επιλογή. Πέρασα χάρμα με το στρουμπουλό πιπινάκι, πολύ συμμετοχικό και άκρως GFE, κάνει και όλα τα βασικά.
Αυτά, θα γράψω και κριτική μόλις βρω περισσότερο χρόνο.
Σοβαρά είναι 2 -3 μήνες στο μαγαζί κ δεν έχω καταλάβει τίποτα;;; Σε υπηρεσίες κ διάθεση μαζί με την Βανέσσα στο Φ7 ήταν μοναδικές.Σωστός σέ όλα, τά έχει τά μπουτακια τής είναι τσουπωτη χωρίς να χαλάει κάτι στην γενική εικόνα τής, επίσης νά συμπληρώσω ότι έχει δύο με τρεις μήνες στο μαγαζί χωρίς όμως νά είναι συνεχόμενες ή εμφανίσεις της.
![]()