Άν είναι το βουνό σήμερα, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος θαρραλέος..Πέρασε κανεις σήμερα Να μας ενημερώσει ς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Και τις καθημερινες που ειναι το ορος ,πανε οι καυλομενοι στη μουγγα,γιατι θα τους στολιση χεχεχε.Άν είναι το βουνό σήμερα, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος θαρραλέος..
Έχει κάτι κομαντα δεν φοβούνται τίποταΆν είναι το βουνό σήμερα, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος θαρραλέος..
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Εγω πιστεύω ότι της έχω κάνει τον κωλο συραγγα για αυτό έβαλε τα κινητά για να μην περάσω το μετροποντικα και τη χοζα του αχορταγου από τον πάτο της. Βοθρε πέρασε μέσα , μου κρυβετε το θρουλι τον έχετε βάλει στην απομόνωση επειδή είναι ο μεγάλος δάσκαλος και υπερμορφωτηρης , τέλος.Μάλλον δε διαβάζεις τι γράφουμε εδώ..
Αυτά που Ρωτάς έχουν ήδη απαντηθεί.
Το μαγαζί δε θα σου δώσει το κινητό καμιάς, είναι προσωπικό θέμα των κοριτσιών.
Αν πας εκεί και αν κατά τύχη βρεις κάποια από αυτές, λίγες πιθανότητες έχεις να φύγεις με κινητό τους αν δεν σε ξέρουν οι ίδιες καλά.
Προσωπικά έχω το κινητό μιας κοπέλας από εκεί καθαρά και μόνο από προσωπική συμπάθεια και φυσικά δεν θα κάτσω να το μοιραστώ με κανέναν άσχετο, όπως και σε μένα δεν μου έδωσε κανείς τίποτα.
Σχετικά με το βουνό, ξινή κλπ. Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτη, εκνευριστική, μισότρελη ίσως κλπ. αλλά ακόμα και έτσι μπορεί κανείς να πάρει αυτό που θέλει με ευγένεια και χαμόγελο από την πλευρά μας, ακόμα και αν από μέσα μας την βρίζουμε.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή να μην πηγαίνει κανείς στο μαγαζί.
Πρόσφατα πέρασα για μια ακόμη φορά με την Αλεξάνδρα. Η κοπέλα είναι κορυφή και κάνει ότι μπορεί για να φύγεις ικανοποιημένος.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή να μην πηγαίνει κανείς στο μαγαζί.
Πρόσφατα πέρασα για μια ακόμη φορά με την Αλεξάνδρα. Η κοπέλα είναι κορυφή και κάνει ότι μπορεί για να φύγεις ικανοποιημένος.
Μεγάλη διαφορά με όλες τις τσατσαδες του πλανήτη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑμεγάλη διαφορά η καλόγρια με την Κα Σοφία απο Λ,23
Η Τασω Καβαδία των τσατσαδων....Μεγάλη διαφορά με όλες τις τσατσαδες του πλανήτη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
Τι είναι κλειστό??Πέρασμα πριν 3 λεπτά από το συγκεκριμένο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 4.365
Η Κάτια (da da da) που δούλευε εδώ και στο Λ23, δουλεύει πλέον στα μπουρδέλα Άγκυρας 9 και 12 με το όνομα Ντάρια .
Όπα, πάει η προστατευόμενη της ξινής...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Δηλαδή έκοψε τελείως και από το Συγγρού 42;Η Κάτια (da da da) που δούλευε εδώ και στο Λ23, δουλεύει πλέον στα μπουρδέλα Άγκυρας 9 και 12 με το όνομα Ντάρια .
Άραγε την έδιωξαν;
Γιατί μου ακούγεται εντελώς υποβάθμιση να πάει στα δελα.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.315
- Πόντοι
- 22.886
Τι είπες τώρα ... Σαφώς και υποβάθμιση ...Η Κάτια (da da da) που δούλευε εδώ και στο Λ23, δουλεύει πλέον στα μπουρδέλα Άγκυρας 9 και 12 με το όνομα Ντάρια .
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.315
- Πόντοι
- 22.886
Τύπε κάνε μία περατζάδα όλα τα λιοτρίβια της περιοχής και κάνε μία συνολική σύγκριση των κοριτσιών που θα δείς , βάση εμφάνισης .Μεταξυ μας για εκει ειναι
Την Κάτια που θα την κατέτασσες δλδ , είμαι περίεργος ...
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Ή αρχή τής κατηφόρας άρχισε από όταν έφυγε από τό Λαγουμιτζή.Τύπε κάνε μία περατζάδα όλα τα λιοτρίβια της περιοχής και κάνε μία συνολική σύγκριση των κοριτσιών που θα δείς , βάση εμφάνισης .
Την Κάτια που θα την κατέτασσες δλδ , είμαι περίεργος ...
Κρίμα καί πάλι κρίμα για την κοπέλα γιατί άξιζε πρώτα πρώτα σάν άνθρωπος. Αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω όσοι την γνωρίσαμε καλύτερα καταλαβενουν για τι πράγμα μιλάω.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Η Κάτια (da da da) που δούλευε εδώ και στο Λ23, δουλεύει πλέον στα μπουρδέλα Άγκυρας 9 και 12 με το όνομα Ντάρια .
κριμα το κοριτσι.Ή αρχή τής κατηφόρας άρχισε από όταν έφυγε από τό Λαγουμιτζή.
Κρίμα καί πάλι κρίμα για την κοπέλα γιατί άξιζε πρώτα πρώτα σάν άνθρωπος. Αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω όσοι την γνωρίσαμε καλύτερα καταλαβενουν για τι πράγμα μιλάω.
τρομερη υποβαθμιση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135