Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Αυτό που κοπανανε το τηλέφωνο πόσο σπαστικό
Δεν προλαβαίνεις καν να ρωτήσεις κάτι...
Τυπε μονο δια ζώσης φορτωμένος σπανακοτυροπιτοζαμπονοπιτες
κ το βουνό γίνεται χαλί να το πατήσεις..
:confused::confused::confused:

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε επειδή ψήνομαι να περάσω και γω σήμερα θυμάσαι να μας πεις πιες άλλες ήταν;
Τζούλια, Ντάρια από Λαγουμιτζή ,άλεσια, νομίζω Βαλέρια η Βικτόρια, Αλεξάνδρα με φουλ προγραμμα και καν δυο ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα … όλες ήταν μέσα σε δωμάτια δεν έπεφτε καρφίτσα …σήμερα και αύριο θα είναι η κυρία Αλεξάνδρα Σέριφισσα που έχει κανει και Λαγουμιτζή στα ρεπό της κας Σοφίας.. πάρτε τηλέφωνο άφοβα να ρωτήσετε … είναι πολύ κακή και ενημερώνει για το ρόστερ

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
1
Τζούλια, Ντάρια από Λαγουμιτζή ,άλεσια, νομίζω Βαλέρια η Βικτόρια, Αλεξάνδρα με φουλ προγραμμα και καν δυο ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα … όλες ήταν μέσα σε δωμάτια δεν έπεφτε καρφίτσα …σήμερα και αύριο θα είναι η κυρία Αλεξάνδρα Σέριφισσα που έχει κανει και Λαγουμιτζή στα ρεπό της κας Σοφίας.. πάρτε τηλέφωνο άφοβα να ρωτήσετε … είναι πολύ κακή και ενημερώνει για το ρόστερ
Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Αν αυτή η ζένια ειναι η σάρα η αλβανίδα στρίπερ του caissa και του πρώην ανατολή και πιο παλιά στουντιοκόριτσο της αλυσίδας θησέως 365 κλπ....γνώμη μου μην ασχοληθείτε διότι είναι ξεπετα ολκής....

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Ρε κοπέλια έγω μέχρι τώρα μόνο σε γιατρό πήγαινα πεσκέσι κανένα ψάρι ή κανένα κεφάλι τυρί απο το χωριό!
Άμα φτάσουμε να πηγαίνουμε πεσκεσάκι και στα μπουρδέλα για να γαμήσουμε πουτάνα ,να τον κόψω καλύτερα να τον δώσω στη γάτα μου να τον φάει!

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ!
Η Αλεξάνδρα κάνει φουλ ζητώντας έξτρα? Εγώ την είχα πάρει 2-3 φορές με κωλο στα 80 ευρώ, και την τελευταία φορά, προ 2 μηνών περίπου, μου ζήτησε έξτρα για κωλο...τώρα τι κάνει και με πόσα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
έχει χαλάσει την πιάτσα η Κάτια... αυτή δεν άρχισε να ζητάει εξτραδάκια μόλις μετακόμισε στο μαγαζί?

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
…σήμερα και αύριο θα είναι η κυρία Αλεξάνδρα Σέριφισσα που έχει κανει και Λαγουμιτζή στα ρεπό της κας Σοφίας.. πάρτε τηλέφωνο άφοβα να ρωτήσετε … είναι πολύ κακή και ενημερώνει για το ρόστερ
Πολύ καλή η Σέριφισσα κυρία Αλεξάνδρα. Ας παραμείνει στο Σ 40-42 από δω και πέρα για να μπορέσουμε να συνενοηθούμε και να μπεί τέλος με τη χοντρημπουλντόγκ.
Την κρατούσαν μέχρι τώρα με την δικαιολογία οτι τάχα μου τάχα μου ...συμπεριφέρεται όμορφα στις κοπέλες ... παρόλο που φέρεται απαίσια στους πελάτες...

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Η Αλεξάνδρα κάνει φουλ ζητώντας έξτρα? Εγώ την είχα πάρει 2-3 φορές με κωλο στα 80 ευρώ, και την τελευταία φορά, προ 2 μηνών περίπου, μου ζήτησε έξτρα για κωλο...τώρα τι κάνει και με πόσα?
Δεν γνωρίζω για έξτρα που γραφεις.. .. μόνο ότι κάνει φουλ μου είπαν στην υποδοχή ..δεν την έχω πάρει ποτέ

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
έχει χαλάσει την πιάτσα η Κάτια... αυτή δεν άρχισε να ζητάει εξτραδάκια μόλις μετακόμισε στο μαγαζί?
Έλα μην χαλάς το όνειρο μερικών εδώ μέσα.
Θα βγούνε μερικοί υποστηρικτές και θα πούνε ότι δεν κάνει ποτέ τέτοια η Κατια.

Έλα όμως που σκάνε σιγά σιγά τα νέα και για άλλα κορίτσια που μάθανε το κόλπο.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.062
Πόντοι
5.220
Πρόκειται για μια καινούργια Κατια -συμπαθητική -προς τα πενήντα και άλλες δυο γκρανες σαν τσουγκράνες .

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
...συμπεριφέρεται όμορφα στις κοπέλες ... παρόλο που φέρεται απαίσια στους πελάτες...
αυτο που λες μου το ειχε πει μια κοπελλα που εργαζεται εδω,πριν δυο χρονια σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο viber.
δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως.
εδω εχει γραφτει πολλες φορες απο πολλα μελη το αντιθετο. ευκολα μπορεις να το δεις σε πιο πισω σελιδες.
οτι δηλαδη βαζει τις φωνες σε κοπελλες,χτυπαει τις πορτες στα δωματια,ενιοτε μπουκαρει και μεσα στα δωματια και γενικα καβγαδιζει και με τις κοπελλες.
μακαρι παντως να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα,ολοι το θελουν αυτο να συμβει,αν και δεν το βλεπω ως πιθανο σεναριο.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
αυτο που λες μου το ειχε πει μια κοπελλα που εργαζεται εδω,πριν δυο χρονια σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο viber.
εδω εχει γραφτει πολλες φορες απο πολλα μελη το αντιθετο. ευκολα μπορεις να το δεις σε πιο πισω σελιδες.
οτι δηλαδη βαζει τις φωνες σε κοπελλες,χτυπαει τις πορτες στα δωματια,ενιοτε μπουκαρει και μεσα στα δωματια και γενικα καβγαδιζει και με τις κοπελλες.
μακαρι παντως να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα,ολοι το θελουν αυτο να συμβει,αν και δεν το βλεπω ως πιθανο σεναριο.
Νά προσθέσω καί ανανέωση τού υπάρχον ρόστερ, αν εξαιρέσεις Μαρίνα καί Τζούλια όλες οι άλλες είναι.........

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Γούστα είναι αυτά, αλλά τήν έχεις δει;
Ναι την είδα μολις βγήκε από δωμάτιο και περίμενα λίγο για την κοζαρω …. Ρωσίδα Ψηλή ξανθιά καλούτσικη και με καλο σώμα .. η βλαμμενη μου είπε ότι κάνει φουλ … την επόμενη φορά θα δοκιμαστεί

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Ναι την είδα μολις βγήκε από δωμάτιο και περίμενα λίγο για την κοζαρω …. Ρωσίδα Ψηλή ξανθιά καλούτσικη και με καλο σώμα .. η βλαμμενη μου είπε ότι κάνει φουλ … την επόμενη φορά θα δοκιμαστεί
Καλό σώμα ? Για την Αλεξάνδρα μιλάμε σωστά ? Με περισσότερα κιλά από τό κανονικό.
Οκ μπορεί να κάνω και λάθος νά μπερδεύτηκα με άλλη δεν επιμένω.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Σωστά, μακάρι να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom