Τυπε μονο δια ζώσης φορτωμένος σπανακοτυροπιτοζαμπονοπιτεςΑυτό που κοπανανε το τηλέφωνο πόσο σπαστικό
Δεν προλαβαίνεις καν να ρωτήσεις κάτι...
κ το βουνό γίνεται χαλί να το πατήσεις..
Τυπε μονο δια ζώσης φορτωμένος σπανακοτυροπιτοζαμπονοπιτεςΑυτό που κοπανανε το τηλέφωνο πόσο σπαστικό
Τζούλια, Ντάρια από Λαγουμιτζή ,άλεσια, νομίζω Βαλέρια η Βικτόρια, Αλεξάνδρα με φουλ προγραμμα και καν δυο ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα … όλες ήταν μέσα σε δωμάτια δεν έπεφτε καρφίτσα …σήμερα και αύριο θα είναι η κυρία Αλεξάνδρα Σέριφισσα που έχει κανει και Λαγουμιτζή στα ρεπό της κας Σοφίας.. πάρτε τηλέφωνο άφοβα να ρωτήσετε … είναι πολύ κακή και ενημερώνει για το ρόστερΕυχαριστώ πολύ συνάδελφε επειδή ψήνομαι να περάσω και γω σήμερα θυμάσαι να μας πεις πιες άλλες ήταν;
Καλά άμα είναι να κάνουμε τον delivery άσε...Τυπε μονο δια ζώσης φορτωμένος σπανακοτυροπιτοζαμπονοπιτες
κ το βουνό γίνεται χαλί να το πατήσεις..
Τυπε δυστυχώς όλα στην ζωή έχουν το τίμημα τους..Καλά άμα είναι να κάνουμε τον delivery άσε...
Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ!Τζούλια, Ντάρια από Λαγουμιτζή ,άλεσια, νομίζω Βαλέρια η Βικτόρια, Αλεξάνδρα με φουλ προγραμμα και καν δυο ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα … όλες ήταν μέσα σε δωμάτια δεν έπεφτε καρφίτσα …σήμερα και αύριο θα είναι η κυρία Αλεξάνδρα Σέριφισσα που έχει κανει και Λαγουμιτζή στα ρεπό της κας Σοφίας.. πάρτε τηλέφωνο άφοβα να ρωτήσετε … είναι πολύ κακή και ενημερώνει για το ρόστερ
Η Αλεξάνδρα κάνει φουλ ζητώντας έξτρα? Εγώ την είχα πάρει 2-3 φορές με κωλο στα 80 ευρώ, και την τελευταία φορά, προ 2 μηνών περίπου, μου ζήτησε έξτρα για κωλο...τώρα τι κάνει και με πόσα?Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ!
Πολύ καλή η Σέριφισσα κυρία Αλεξάνδρα. Ας παραμείνει στο Σ 40-42 από δω και πέρα για να μπορέσουμε να συνενοηθούμε και να μπεί τέλος με τη χοντρημπουλντόγκ.…σήμερα και αύριο θα είναι η κυρία Αλεξάνδρα Σέριφισσα που έχει κανει και Λαγουμιτζή στα ρεπό της κας Σοφίας.. πάρτε τηλέφωνο άφοβα να ρωτήσετε … είναι πολύ κακή και ενημερώνει για το ρόστερ
Δεν γνωρίζω για έξτρα που γραφεις.. .. μόνο ότι κάνει φουλ μου είπαν στην υποδοχή ..δεν την έχω πάρει ποτέΗ Αλεξάνδρα κάνει φουλ ζητώντας έξτρα? Εγώ την είχα πάρει 2-3 φορές με κωλο στα 80 ευρώ, και την τελευταία φορά, προ 2 μηνών περίπου, μου ζήτησε έξτρα για κωλο...τώρα τι κάνει και με πόσα?
Γούστα είναι αυτά, αλλά τήν έχεις δει;Δεν γνωρίζω για έξτρα που γραφεις.. .. μόνο ότι κάνει φουλ μου είπαν στην υποδοχή ..δεν την έχω πάρει ποτέ
Έλα μην χαλάς το όνειρο μερικών εδώ μέσα.έχει χαλάσει την πιάτσα η Κάτια... αυτή δεν άρχισε να ζητάει εξτραδάκια μόλις μετακόμισε στο μαγαζί?
Να μην ρωτας , γιατί έχεις ερωτησεις;;;Αυτό που κοπανανε το τηλέφωνο πόσο σπαστικό
αυτο που λες μου το ειχε πει μια κοπελλα που εργαζεται εδω,πριν δυο χρονια σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο viber....συμπεριφέρεται όμορφα στις κοπέλες ... παρόλο που φέρεται απαίσια στους πελάτες...
Νά προσθέσω καί ανανέωση τού υπάρχον ρόστερ, αν εξαιρέσεις Μαρίνα καί Τζούλια όλες οι άλλες είναι.........αυτο που λες μου το ειχε πει μια κοπελλα που εργαζεται εδω,πριν δυο χρονια σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο viber.
δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως.
εδω εχει γραφτει πολλες φορες απο πολλα μελη το αντιθετο. ευκολα μπορεις να το δεις σε πιο πισω σελιδες.
οτι δηλαδη βαζει τις φωνες σε κοπελλες,χτυπαει τις πορτες στα δωματια,ενιοτε μπουκαρει και μεσα στα δωματια και γενικα καβγαδιζει και με τις κοπελλες.
μακαρι παντως να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα,ολοι το θελουν αυτο να συμβει,αν και δεν το βλεπω ως πιθανο σεναριο.
Ναι την είδα μολις βγήκε από δωμάτιο και περίμενα λίγο για την κοζαρω …. Ρωσίδα Ψηλή ξανθιά καλούτσικη και με καλο σώμα .. η βλαμμενη μου είπε ότι κάνει φουλ … την επόμενη φορά θα δοκιμαστείΓούστα είναι αυτά, αλλά τήν έχεις δει;
Καλό σώμα ? Για την Αλεξάνδρα μιλάμε σωστά ? Με περισσότερα κιλά από τό κανονικό.Ναι την είδα μολις βγήκε από δωμάτιο και περίμενα λίγο για την κοζαρω …. Ρωσίδα Ψηλή ξανθιά καλούτσικη και με καλο σώμα .. η βλαμμενη μου είπε ότι κάνει φουλ … την επόμενη φορά θα δοκιμαστεί
Σωστά, μακάρι να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερααυτο που λες μου το ειχε πει μια κοπελλα που εργαζεται εδω,πριν δυο χρονια σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο viber.
δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως.
εδω εχει γραφτει πολλες φορες απο πολλα μελη το αντιθετο. ευκολα μπορεις να το δεις σε πιο πισω σελιδες.
οτι δηλαδη βαζει τις φωνες σε κοπελλες,χτυπαει τις πορτες στα δωματια,ενιοτε μπουκαρει και μεσα στα δωματια και γενικα καβγαδιζει και με τις κοπελλες.
μακαρι παντως να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα,ολοι το θελουν αυτο να συμβει,αν και δεν το βλεπω ως πιθανο σεναριο.