xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
Ναι.Η Αλέσια βρίσκεται ακόμα στο μαγαζί;
Ναι.Η Αλέσια βρίσκεται ακόμα στο μαγαζί;
Με την Ξινή ενώ είχα φτάσει σε σημείο να έχω έρθει σε σημείο να την κλείσω … κάποιος συναγωνιστής την είχε τσαντισει και τέλος.Ή μόνη περίπτωση νά δείς Μαρίνα είναι νά κλείσεις ραντεβου στο προσωπικό τής τηλέφωνο πράγμα δύσκολο νά στο δώσουν. Άλλες λύσεις δέν υπάρχουν προς το παρόν.
Με τήν ξινή θά χαλαστείς άσχημα όπως λες.
Δέν κάνει για τήν υποδοχή ή κυρία αυτή, αν τσατίζεται τόσο εύκολα μέ τόν κάθε πελάτη καί χαλάει το ραντεβού κάποιου άλλου τότε καλύτερα ας βρει νά κάνει κάτι άλλο.Με την Ξινή ενώ είχα φτάσει σε σημείο να έχω έρθει σε σημείο να την κλείσω … κάποιος συναγωνιστής την είχε τσαντισει και τέλος.
Το τηλ της ζητάω ευγενικά… η έστω να μου στείλει ένας πμ.. να κλείσει ένα ρ/β εκ μέρους μου…
καλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.Δέν κάνει για τήν υποδοχή ή κυρία αυτή, αν τσατίζεται τόσο εύκολα μέ τόν κάθε πελάτη καί χαλάει το ραντεβού κάποιου άλλου τότε καλύτερα ας βρει νά κάνει κάτι άλλο.
Ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει μέ το τηλέφωνο σε πμ.
Καί ανανέωση να γίνει μέ αυτήν την υποδοχή δέν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, πολλοί πελάτες δέν πάνε για αυτόν τόν λόγο τά έχουμε ξαναπεί αλώστε μην τά ξανά λέμε.καλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.
Και αυτή δεν είναι και πότε ελεύθερη...Για να την βρεις θέλει τύχηΚαλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.
Δεν πάνε καινουργιες κοπελλες εκεί και ιδιαίτερα μικρότερης ηλικίας να τους φωναζει η τρελή χωρίς λόγο . μαζί με το καταπληκτικό ρόστερ πριν τις καραντίνες είχε και πολλά εικοσάχρονα που σκάγανε ποτε-ποτε και διάφορες άλλες και κάνανε τοΝ πελάτη να χαίρεται που πάει εκεί , τα εδινες τα 80 ευχάριστα .καλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.
Είναι το θωρηκτό σβαρτσενέκερρρ ....μπρρρρ....Δέν κάνει για τήν υποδοχή ή κυρία αυτή, αν τσατίζεται τόσο εύκολα μέ τόν κάθε πελάτη καί χαλάει το ραντεβού κάποιου άλλου τότε καλύτερα ας βρει νά κάνει κάτι άλλο.
Ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει μέ το τηλέφωνο σε πμ.
Με τρώει ή περιέργεια.....
χαχαχαχαχ τσουρεκακι μονο λογω της περιοδου που διανυουμε.Με τρώει ή περιέργεια.....
Με τόν καφέ έχει και γλυκάκι;
χαχαχαχαχ τσουρεκακι μονο λογω της περιοδου που διανυουμε.
οσοα αφορα τα παραπανω που εγραψες ενα θα πω.
κρίμα για τα κορίτσια που την ανέχονται τη βλαμμένη και κριμα για το αλλο το κοριτσι που χαλασε και εσπασε τοσο πολυ εμφανισιακα και αλλαξε τοσο η συμπεριφορα της.
(ξερεις εσυ,ονοματα δε λεμε,τα εχουμε πει αλλωστε)
Έλα ρε συ μόνο τσουρεκακι; ούτε ένα προφιτερολ, ένα μιλφειγ κάτι τις τέλος πάντωνχαχαχαχαχ τσουρεκακι μονο λογω της περιοδου που διανυουμε.
οσον αφορα τα παραπανω που εγραψες ενα θα πω.
κριμα για τα κοριτσια που την ανεχονται τη βλαμμενη και κριμα για το αλλο το κοριτσι που χαλασε και εσπασε τοσο πολυ εμφανισιακα και αλλαξε τοσο η συμπεριφορα της.
(ξερεις εσυ,ονοματα δε λεμε,τα εχουμε πει αλλωστε)
Πολλά καινούργια ονόματα μου είπε η μαλακω … ρε μπας και τα σπάσανε με το Λαγουμιτζή και μοίρασαν τα κορίτσια ;Μάλλον αυτή είναι φίλε!!! Αυτή η Ζένια που έγραψε ένας κριτική υπάρχει?? Γτ δεν Μ την ανέφεραν σήμερα.
Μολις βγήκα από το συγγρου 40-42… υπάρχει μια Ριτα αλλά καμοια σχέση με το γνωστό κοντοπουτανο από Λαγουμιτζή ….πάραυτα την πήρα σε μισάωρο & μπορώ να πω ότι είναι γλυκιά κ πολύ θερμή και επικοινωνιακή.Πέρασε κάνεις με πεσκέσι από το ίδρυμα να μας πει αν είναι ωραία τα νέα κορίτσια και αν η Ριτα είναι η γνωστή ;
Αυτό που κοπανανε το τηλέφωνο πόσο σπαστικόΚαλημέρα σε όλους ..
σε ερώτηση τηλεφωνικά χθες Παρασκευή πρωί για τις κοπέλες που δουλεύουν η βλαμενη μου ανέφερε κάποια ονόματα μεταξύ των οποίων και μια Ριτα και μετά μου το έκλεισε στα μούτρα … είναι αυτή από Λαγουμιτζή που έφυγε ; ξέρει κανείς ;
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε επειδή ψήνομαι να περάσω και γω σήμερα θυμάσαι να μας πεις πιες άλλες ήταν;Μολις βγήκα από το συγγρου 40-42… υπάρχει μια Ριτα αλλά καμοια σχέση με το γνωστό κοντοπουτανο από Λαγουμιτζή ….πάραυτα την πήρα σε μισάωρο & μπορώ να πω ότι είναι γλυκιά κ πολύ θερμή και επικοινωνιακή.
Έχει καλό σωματάκι και είναι γύρω στα 45 χρόνων Ρωσίδα .. δεν κάνει cim και από μασαζ μέτριο ..αξίζει μια δοκιμή