Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
Ή μόνη περίπτωση νά δείς Μαρίνα είναι νά κλείσεις ραντεβου στο προσωπικό τής τηλέφωνο πράγμα δύσκολο νά στο δώσουν. Άλλες λύσεις δέν υπάρχουν προς το παρόν.
Με τήν ξινή θά χαλαστείς άσχημα όπως λες.
Με την Ξινή ενώ είχα φτάσει σε σημείο να έχω έρθει σε σημείο να την κλείσω … κάποιος συναγωνιστής την είχε τσαντισει και τέλος.
Το τηλ της ζητάω ευγενικά… η έστω να μου στείλει ένας πμ.. να κλείσει ένα ρ/β εκ μέρους μου…

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Με την Ξινή ενώ είχα φτάσει σε σημείο να έχω έρθει σε σημείο να την κλείσω … κάποιος συναγωνιστής την είχε τσαντισει και τέλος.
Το τηλ της ζητάω ευγενικά… η έστω να μου στείλει ένας πμ.. να κλείσει ένα ρ/β εκ μέρους μου…
Δέν κάνει για τήν υποδοχή ή κυρία αυτή, αν τσατίζεται τόσο εύκολα μέ τόν κάθε πελάτη καί χαλάει το ραντεβού κάποιου άλλου τότε καλύτερα ας βρει νά κάνει κάτι άλλο.

Ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει μέ το τηλέφωνο σε πμ.

Twofast

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2022
Κριτικές
20
Like
666
Πόντοι
990
Συναγωνιστές θέλω οποίος θέλει και μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της Μαρίνας . Έχω γενέθλια σε 10 μέρες και θέλω να κάνω ένα ωραίο δώρο στον εαυτό μου αφού πιστεύω από όλες τις κριτικές ότι θα περάσω καλά .Την είχα δει παλια χωρίς να στέκομαι τυχερός τότε στο Λαγουμιτζή και έκτοτε την αναζητώ. Ευχαριστώ

dcfuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
13
Like
603
Πόντοι
310
Δέν κάνει για τήν υποδοχή ή κυρία αυτή, αν τσατίζεται τόσο εύκολα μέ τόν κάθε πελάτη καί χαλάει το ραντεβού κάποιου άλλου τότε καλύτερα ας βρει νά κάνει κάτι άλλο.

καλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
καλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.
Καί ανανέωση να γίνει μέ αυτήν την υποδοχή δέν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, πολλοί πελάτες δέν πάνε για αυτόν τόν λόγο τά έχουμε ξαναπεί αλώστε μην τά ξανά λέμε.

inprivate

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Κριτικές
15
Like
778
Πόντοι
311
Καλά τα λες, όμως και το ροστερ θέλει ανανέωση, δεν φτάνει μόνο ένας κούκος να φέρει την άνοιξη, δλδ η Μαρίνα.
Και αυτή δεν είναι και πότε ελεύθερη...Για να την βρεις θέλει τύχη

• Like
Αντιδράσεις: dcfuck

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.062
Πόντοι
5.220
Δεν πάνε καινουργιες κοπελλες εκεί και ιδιαίτερα μικρότερης ηλικίας να τους φωναζει η τρελή χωρίς λόγο . μαζί με το καταπληκτικό ρόστερ πριν τις καραντίνες είχε και πολλά εικοσάχρονα που σκάγανε ποτε-ποτε και διάφορες άλλες και κάνανε τοΝ πελάτη να χαίρεται που πάει εκεί , τα εδινες τα 80 ευχάριστα .

• Like
Αντιδράσεις: dcfuck

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

Είναι το θωρηκτό σβαρτσενέκερρρ :vomit:....μπρρρρ....:vomit:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Με τρώει ή περιέργεια.....

Με τόν καφέ έχει και γλυκάκι; :think:

:kiss-mark::angry::happy:
χαχαχαχαχ τσουρεκακι μονο λογω της περιοδου που διανυουμε. :2funny:

οσον αφορα τα παραπανω που εγραψες ενα θα πω.
κριμα για τα κοριτσια που την ανεχονται τη βλαμμενη και κριμα για το αλλο το κοριτσι που χαλασε και εσπασε τοσο πολυ εμφανισιακα και αλλαξε τοσο η συμπεριφορα της.
(ξερεις εσυ,ονοματα δε λεμε,τα εχουμε πει αλλωστε)

Τελευταία τροποποίηση:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

οσοα αφορα τα παραπανω που εγραψες ενα θα πω.
κρίμα για τα κορίτσια που την ανέχονται τη βλαμμένη :zombie: και κριμα για το αλλο το κοριτσι που χαλασε και εσπασε τοσο πολυ εμφανισιακα και αλλαξε τοσο η συμπεριφορα της.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

οσον αφορα τα παραπανω που εγραψες ενα θα πω.
κριμα για τα κοριτσια που την ανεχονται τη βλαμμενη και κριμα για το αλλο το κοριτσι που χαλασε και εσπασε τοσο πολυ εμφανισιακα και αλλαξε τοσο η συμπεριφορα της.
Έλα ρε συ μόνο τσουρεκακι; ούτε ένα προφιτερολ, ένα μιλφειγ κάτι τις τέλος πάντων :(

Για το κορίτσι τά έχουμε πεί καί δέν είναι ή μόνη δυστυχώς.

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Καλημέρα σε όλους ..
σε ερώτηση τηλεφωνικά χθες Παρασκευή πρωί για τις κοπέλες που δουλεύουν η βλαμενη μου ανέφερε κάποια ονόματα μεταξύ των οποίων και μια Ριτα και μετά μου το έκλεισε στα μούτρα … είναι αυτή από Λαγουμιτζή που έφυγε ; ξέρει κανείς ;

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Μάλλον αυτή είναι φίλε!!! Αυτή η Ζένια που έγραψε ένας κριτική υπάρχει?? Γτ δεν Μ την ανέφεραν σήμερα.
Πολλά καινούργια ονόματα μου είπε η μαλακω … ρε μπας και τα σπάσανε με το Λαγουμιτζή και μοίρασαν τα κορίτσια ;

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
1
Πέρασε κάνεις με πεσκέσι από το ίδρυμα να μας πει αν είναι ωραία τα νέα κορίτσια και αν η Ριτα είναι η γνωστή ;

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Πέρασε κάνεις με πεσκέσι από το ίδρυμα να μας πει αν είναι ωραία τα νέα κορίτσια και αν η Ριτα είναι η γνωστή ;
Μολις βγήκα από το συγγρου 40-42… υπάρχει μια Ριτα αλλά καμοια σχέση με το γνωστό κοντοπουτανο από Λαγουμιτζή ….πάραυτα την πήρα σε μισάωρο & μπορώ να πω ότι είναι γλυκιά κ πολύ θερμή και επικοινωνιακή.
Έχει καλό σωματάκι και είναι γύρω στα 45 χρόνων Ρωσίδα .. δεν κάνει cim και από μασαζ μέτριο ..αξίζει μια δοκιμή

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
Καλημέρα σε όλους ..
σε ερώτηση τηλεφωνικά χθες Παρασκευή πρωί για τις κοπέλες που δουλεύουν η βλαμενη μου ανέφερε κάποια ονόματα μεταξύ των οποίων και μια Ριτα και μετά μου το έκλεισε στα μούτρα … είναι αυτή από Λαγουμιτζή που έφυγε ; ξέρει κανείς ;
Αυτό που κοπανανε το τηλέφωνο πόσο σπαστικό
Δεν προλαβαίνεις καν να ρωτήσεις κάτι...

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
1
Μολις βγήκα από το συγγρου 40-42… υπάρχει μια Ριτα αλλά καμοια σχέση με το γνωστό κοντοπουτανο από Λαγουμιτζή ….πάραυτα την πήρα σε μισάωρο & μπορώ να πω ότι είναι γλυκιά κ πολύ θερμή και επικοινωνιακή.
Έχει καλό σωματάκι και είναι γύρω στα 45 χρόνων Ρωσίδα .. δεν κάνει cim και από μασαζ μέτριο ..αξίζει μια δοκιμή
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε επειδή ψήνομαι να περάσω και γω σήμερα θυμάσαι να μας πεις πιες άλλες ήταν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom