Σημερινη καταδρομικη στον 6ο για αρχη...εθεαθη νεα παρουσια, με το ονομα 'Κριστινα΄!
Μελαμψος μιλφομανουλος, ετων 45 πρπ, με φαινομενικα ωραιο κορμι, σχιστα ματια (καζακσταν τυπου), μελανουρι.
Περναω μεσα, αφαντη αυτή, μετα εμφανίζεται υστερα από 10 λεπτα, καπως σα χαμενη, καπως εκτος τοπου και χρονου, αρχισα να εχω τις αμφιβολιες μου..
Ε, στα καπακια μου πεταει ένα 'να σου πω μωρο μου, επειδή εχω να προλάβω το λεωφορειο στις 9, δεν σε πειραζει να βιαστούμε ε?'...
Ε, ενταξει, δεν ειμαστε για πειραματα και να πληρωνουμε τωρα!
ντυθηκα στα καπακια, πηγα στην κυρια, της εξηγησα πολύ ευγενικα ότι εγω ηρθα για να χαλαρωσω, κι όχι να αγχωθω! Και στην τελικη, για μιση ωρα είναι το πρόγραμμα-όπως δεν απαιτω λεπτο παραπανω από το προβλεπομενο, ετσι δεν επιθυμω να βιαστω όμως!
Να μην σας κουραζω, κανανε ΤΑ καραγκιοζιλικια προκειμενου να μην με αφήσουνε να φυγω (ηρθε η άλλη και μου ξεκουμπωνε το πουκαμισο, η άλλη μου λεγε 'θα φυγει με ταξι η κοπελα' και γενικα, ενώ ξηγηθηκα πολύ ευγενικα και απλα και ζητησα και συγνωμη δλδ κιολας, προσπαθησαν να με κανουν να κομπλάρω! Απλα πεισμωσα, επεμεινα, κι εν τελει πηρα τα χρηματα μου πισω κι εφυγα!
δεν ξερω εάν εκανα καλα η όχι, αλλα θα νιωθα και μαλακας εάν καθομουν σαν το θυμα!
Δεν μου ξανατυχε ποτε τετοιο πραγμα, πουθενα!
Παντως το ότι εδειχνε ενδιαφερουσα η τυπισσα, εδειχνε πολύ! Και προθυμοποιηθηκα να δοκιμασω, αλλα μετα απ αυτό, όχι ρε γαμωτο, 60 Ευρω να ξεκινησει τοσο στραβα-θα τα σωσω όπως μπορω!