κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Τη περασμενη βδομαδα παντως την ειδα στο Μαρνης 28.Αυτή πρέπει να είναι από το 28 ναι λάθος έγραψα...Όχι στη Ζάνα...Οκ σόρυ!
Τη περασμενη βδομαδα παντως την ειδα στο Μαρνης 28.Αυτή πρέπει να είναι από το 28 ναι λάθος έγραψα...Όχι στη Ζάνα...Οκ σόρυ!
Πέρασα κατά τις 7 παρα κατι υπήρχε μία υπερκινητικότητα στο μαγαζί , φαίνεται ότι υπήρχε στο μαγαζί κάποιος που τα χώνει χοντρά.Δεν δικαιολογείται αλλοιώς τα ουισκι-νερά-σόδες ,τα ξηροκάρπια ,τσιπσακια κλπ πήγαιναν κι ερχόντουσαν ίσα που είδα τη Τζέσικα σερβιτόρα όπως και τις άλλες [απούσα Μερυλιν] η τσα τσα με ψιλοσνόμπαρε λέγοντάς μου ,συγνώμη αλλά τώρα τρέχουμε....τι να πω.Εφυγα με την εντύπωση του φτωχου ,κατατρεγμένου Ελληνα .
καλέ δεν ειρωνεύτηκα... την τύχη μας σιχτίρισα που δεν έχουμε περισσότερες επιλογές....γιατι χορχε εσυ οταν πας επιλεγεις καποια αλλη εκτος απο τζεσικα?
γιατι ειρωνευεσαι?
Μπραβο ρε γίγαντα μου έλυσες την απορία αλλα μπραβο και για την παρατηρητικότητα σουΈκανε "εθιμοτυπική" επίσκεψη ο κύριος Αστυνομικός Διευθυντής, μαζι με το αρμόδιο όργανο επι των εισπράξεων για την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού ταμείου των αστυνομικών.
Αν πρόσεχε καλύτερα ο συναγωνιστής θα έβλεπε την σχετική καμπαρτινΑ στην πολυθρόνα και το ασημί Xsara στην γωνία με τον οδηγό μεσα να περιμένει .....
ΕΛ(Λ)ΑΣ τα μεγαλεία σου.....
η Λιλή της Καλλιρόης κατ' εμέ δεν είναι η ίδια με την Λίλη της Μάρνης... έτσι νομίζω...
έχω πάρει κι εγώ και τις δύο με τελείως διαφορετική συμπεριφορά στο δωμάτιο... αλλά με μεγάλη χρονική απόσταση οι δύο συνεδρίες
η της Καλλιρόης έδινε απλόχερα και κώλο και τα έπινε γαργάρα... άσε που έμπαινε για ντους μαζί σου και άρχιζε τα τρομπόνια από το λουτρό...
η καλύτερη κινέζα εβερ... από μασαζ δε δεν ήξερε πολλά ενώ η Λίλη της Μάρνης μπορεί και να είναι ένα απο΄τα καλύτερα μασαζ που παίζουν στην πιάτσα...
μόνο μία έχω βρεί καλύτερη, την Αλεξάνδρα απο το Σούφι αλλά σταμάτησε...
Η Αλεξάντρα ιδιωτεύει...η Λιλή της Καλλιρόης κατ' εμέ δεν είναι η ίδια με την Λίλη της Μάρνης... έτσι νομίζω...
έχω πάρει κι εγώ και τις δύο με τελείως διαφορετική συμπεριφορά στο δωμάτιο... αλλά με μεγάλη χρονική απόσταση οι δύο συνεδρίες
η της Καλλιρόης έδινε απλόχερα και κώλο και τα έπινε γαργάρα... άσε που έμπαινε για ντους μαζί σου και άρχιζε τα τρομπόνια από το λουτρό...
η καλύτερη κινέζα εβερ... από μασαζ δε δεν ήξερε πολλά ενώ η Λίλη της Μάρνης μπορεί και να είναι ένα απο΄τα καλύτερα μασαζ που παίζουν στην πιάτσα...
μόνο μία έχω βρεί καλύτερη, την Αλεξάνδρα απο το Σούφι αλλά σταμάτησε...
Ρε παιδιά η κινέζα που δουλευε απεναντι απο τα γραφεία του Καρατζαφερη στην Καλλιρόης ποιά ήταν;η Λίλη της Μάρνης; και πλέον Συγγρού 40?Εκανε πολύ καλό προγραμμα στο μασαζ
Πέρασμα προ ολίγου, η κάτω πόρτα σφαλιστή και ανοίγει μόνο από τον καχύποπτο διοπτροφόρο θυρωρό. Δεν είχα κέφια για ανάκριση.
Ολα λυνονται, μαλλον κ ο θυρωρος μπηκε στο νοημα κ θελει το κατιτης του για να εχει την πορτα ανοιχτη....οχι μαλακας ειναι?