Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Πέρασα κατά τις 7 παρα κατι υπήρχε μία υπερκινητικότητα στο μαγαζί , φαίνεται ότι υπήρχε στο μαγαζί κάποιος που τα χώνει χοντρά.Δεν δικαιολογείται αλλοιώς τα ουισκι-νερά-σόδες ,τα ξηροκάρπια ,τσιπσακια κλπ πήγαιναν κι ερχόντουσαν ίσα που είδα τη Τζέσικα σερβιτόρα όπως και τις άλλες [απούσα Μερυλιν] η τσα τσα  με ψιλοσνόμπαρε λέγοντάς μου ,συγνώμη αλλά τώρα τρέχουμε....τι να πω.Εφυγα με την εντύπωση του φτωχου ,κατατρεγμένου Ελληνα . :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Έκανε "εθιμοτυπική" επίσκεψη ο κύριος Αστυνομικός Διευθυντής, μαζι με το αρμόδιο όργανο επι των εισπράξεων για την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού ταμείου των αστυνομικών.

Αν πρόσεχε καλύτερα ο συναγωνιστής θα έβλεπε την σχετική καμπαρτινΑ στην πολυθρόνα και το ασημί Xsara στην γωνία με τον οδηγό μεσα να περιμένει .....

ΕΛ(Λ)ΑΣ τα μεγαλεία σου.....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πω πω μεγαλεία......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
γιατι χορχε εσυ οταν πας επιλεγεις καποια αλλη εκτος απο τζεσικα?
γιατι ειρωνευεσαι?
καλέ δεν ειρωνεύτηκα... την τύχη μας σιχτίρισα που δεν έχουμε περισσότερες επιλογές....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Οι κινέζες που παίζουν είναι τέσσερις:
Η Λιλή Μάρνη 28 (είχε ξεκινησει στο Καλιρρόης 48)
Η Λουλού Μάρνη 28 (είχε ξεκινήσει στην Γ' Σεπτεμβρίου, Πλ. Βικτωρίας)
Η Καίτη Μάρνη 28 (πρώην Πατησίων 131)
και η Σοφία Καλιρρόης 48 (παλαιότερα στης Ζάνας και στο Συγγρού 45)

Ποιά απ' όλες έκανε μεταγραφή στο Συγγρού 42;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Λιλή της Καλλιρόης κατ' εμέ δεν είναι η ίδια με την Λίλη της Μάρνης... έτσι νομίζω...
έχω πάρει κι εγώ και τις δύο με τελείως διαφορετική συμπεριφορά στο δωμάτιο... αλλά με μεγάλη χρονική απόσταση οι δύο συνεδρίες
η της Καλλιρόης έδινε απλόχερα και κώλο και τα έπινε γαργάρα... άσε που έμπαινε για ντους μαζί σου και άρχιζε τα τρομπόνια από το λουτρό...
η καλύτερη κινέζα εβερ... από μασαζ δε δεν ήξερε πολλά ενώ η Λίλη της Μάρνης μπορεί και να είναι ένα απο΄τα καλύτερα μασαζ που παίζουν στην πιάτσα...
μόνο μία έχω βρεί καλύτερη, την Αλεξάνδρα απο το Σούφι αλλά σταμάτησε...

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έκανε "εθιμοτυπική" επίσκεψη ο κύριος Αστυνομικός Διευθυντής, μαζι με το αρμόδιο όργανο επι των εισπράξεων για την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού ταμείου των αστυνομικών.

Αν πρόσεχε καλύτερα ο συναγωνιστής θα έβλεπε την σχετική καμπαρτινΑ στην πολυθρόνα και το ασημί Xsara στην γωνία με τον οδηγό μεσα να περιμένει .....

ΕΛ(Λ)ΑΣ τα μεγαλεία σου.....
Μπραβο ρε γίγαντα μου έλυσες την απορία αλλα μπραβο και για την παρατηρητικότητα σου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
η Λιλή της Καλλιρόης κατ' εμέ δεν είναι η ίδια με την Λίλη της Μάρνης... έτσι νομίζω...
έχω πάρει κι εγώ και τις δύο με τελείως διαφορετική συμπεριφορά στο δωμάτιο... αλλά με μεγάλη χρονική απόσταση οι δύο συνεδρίες
η της Καλλιρόης έδινε απλόχερα και κώλο και τα έπινε γαργάρα... άσε που έμπαινε για ντους μαζί σου και άρχιζε τα τρομπόνια από το λουτρό...
η καλύτερη κινέζα εβερ... από μασαζ δε δεν ήξερε πολλά ενώ η Λίλη της Μάρνης μπορεί και να είναι ένα απο΄τα καλύτερα μασαζ που παίζουν στην πιάτσα...

Είχε και άλλη Λιλή στην Καλιρρόης που δούλευε και και στο Καλιρρόης 85.  Όπως τα λες. Πιο ψηλή και τα κατάπινε όλα. Αυτή χάθηκε. Αλλά και η Λιλή της Μάρνη εκεί ντεμπούταρε. Υπήρχε και η κινεζούλα η Νίνα, στο Συγγρού 29 και στο Φραντζή 4 μετά. Καλή περίπτωση κι αυτή.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και η Νίνα έδινε κωλαράκι αλλά ζοριζόταν... απαπα τι χρυσές εποχές...
κώλοι παντου το χρήμα έρρεε... κύττα τα χάλια μας τώρα...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Η Αλεξάντρα ιδιωτεύει...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εχεις την προσοχή μου περιμένω πληροφοριες

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πέρασμα προ ολίγου, η κάτω πόρτα σφαλιστή και ανοίγει μόνο από τον καχύποπτο διοπτροφόρο θυρωρό. Δεν είχα κέφια για ανάκριση.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι λες τώρα.... να ενημερωθεί το μαγαζί αμέσως...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε παιδιά η κινέζα που δουλευε απεναντι απο τα γραφεία του Καρατζαφερη στην Καλλιρόης ποιά ήταν;η Λίλη της Μάρνης; και πλέον Συγγρού 40?Εκανε πολύ καλό προγραμμα στο μασαζ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Ρε παιδιά η κινέζα που δουλευε απεναντι απο τα γραφεία του Καρατζαφερη στην Καλλιρόης ποιά ήταν;η Λίλη της Μάρνης; και πλέον Συγγρού 40?Εκανε πολύ καλό προγραμμα στο μασαζ

όχι, άλλη Λιλή ήταν

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Μπλεξαμε τα μπουτια μας με τις Λιλες
Θα φωναξω τον ΛΙΛΑ να βαλει μια ταξη!  :s&m_2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Πέρασμα προ ολίγου, η κάτω πόρτα σφαλιστή και ανοίγει μόνο από τον καχύποπτο διοπτροφόρο θυρωρό. Δεν είχα κέφια για ανάκριση.

Ολα λυνονται, μαλλον κ ο θυρωρος μπηκε στο νοημα κ θελει το κατιτης του για να εχει την πορτα ανοιχτη....οχι μαλακας ειναι? :sunglasses:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Ολα λυνονται, μαλλον κ ο θυρωρος μπηκε στο νοημα κ θελει το κατιτης του για να εχει την πορτα ανοιχτη....οχι μαλακας ειναι? :sunglasses:

Ο θυρωρός είναι ο "καμπριολέ" κύριος που φέρνει βόλτα από κάτω...;Γιατί κάτι είδα και εγώ το Σάββατο... ;)

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
καλημερα μαγκες. υπαρχει τηλεφωνο για το καταστημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom