Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Όχι τώρα
Πριν κάνα δίμηνο έγινε αυτο
Οκ !!
Όχι τώρα
Πριν κάνα δίμηνο έγινε αυτο
Παντως δεν ειναι και πολυ καλα αδερφακια τα μαγαζια , διοτι στο Λαγουμτζη εχουνε παρει τα καλα τεμαχια τις δυνατες εργατριες και στο Συγγρου εχουν αφησει οτι περισσεψε , δεν κανουνε ετσι τα καλα αδερφακια :S :Sαλλαζουνε παντως στεγη τα κοριτσια.
ποτε δουλευουν στο ενα και ποτε στο αλλο αδελφο μαγαζι.
Μμμ ... η Ξένια άμα σε γουστάρει είναι μια χαρά!
Ηλικία κ εμφάνιση; Δύσκολο να ξεπερνάει Αλισια πάντως.Η Μαίρη είναι για "γαμήσι από παντού δίχως αύριο".
Ηλικία κ εμφάνιση; Δύσκολο να ξεπερνάει Αλισια πάντως.
Αλισια πηρα και εγω την περασμενη εβδομαδα. Τα καλα κρασια γινονται ακομα καλυτερα οταν ωριμασουν.σε εμφάνιση σίγουρα, σε υπηρεσίες κάνει τα πάντα κ είναι φιλότιμη αλλά εμένα δε μου έβγαλε το κάτι παραπάνω...Η Αλισια μοναδική κ αν έχει προσφέρει στιγμές αξέχαστες, αλλά πλέον δύσκολα μπορείς να την επιλέξεις ρε γαμωτο...
Αλισια πηρα και εγω την περασμενη εβδομαδα. Τα καλα κρασια γινονται ακομα καλυτερα οταν ωριμασουν.
πόσα ξέρεις πόσα ξέρεις! δίκιο έχεις!Ειναι μεγας γητευτης κι ερωτιλος , γι αυτο κ τον γουσταρουν ολες
αλλά γιατί τον παίζεις πάλι? άστον θα τον κατσιάσεις!
Παντως δεν ειναι και πολυ καλα αδερφακια τα μαγαζια , διοτι στο Λαγουμτζη εχουνε παρει τα καλα τεμαχια τις δυνατες εργατριες και στο Συγγρου εχουν αφησει οτι περισσεψε , δεν κανουνε ετσι τα καλα αδερφακια :S :S
Μμμ ... η Ξένια άμα σε γουστάρει είναι μια χαρά!
δεν ξερω αν ειναι καλα αδελφακια ή οχι,ουτε με αφορα αλλωστε.
αυτο που ξερω ειναι οτι για αλλη μια φορα η υπηρεσια οπως αποδειχτηκε μου ειπε ψεμματα οσον αφορα την παρουσια ή οχι της Μαρινας στο μαγαζι το Σαββατο που περασα.
εμενα μου ειπε οτι λειπει κι ο Ζερο εγραψε οτι ηταν εκει οταν πηγε την ιδια μερα.
Η Μαίρη όχι απλά δίνει, από μόνη της το βάζει στο κωλο της με χαρά, χωρίς να σε ρωτησει.