petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Στα 18 δεν προλαβαίνεις να σε ακουμπήσει μια κοπέλα απο μασατζιδικο, και ρωτάς για τον 2ο γύρο...
Στα 18 μας δεν θυμάμαι να έπαιζαν τέτοια μασατζιδικα με υπηρεσίες σοβαρές.. (είμαι 40+)..Στα 18 δεν προλαβαίνεις να σε ακουμπήσει μια κοπέλα απο μασατζιδικο, και ρωτάς για τον 2ο γύρο...
Τυπε προφανώς αναφέρθηκα στο πως πουλάει το μαγαζι.. Συνήθως επικοινωνούν 1 εκτόνωση στα 60.. Η έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.αν είσαι 18χρονος προλαβαίνεις και 3 εκτονώσεις...
Στα 18 μας δεν θυμάμαι να έπαιζαν τέτοια μασατζιδικα με υπηρεσίες σοβαρές.. (είμαι 40+)..
ευκολα! πας αγαμητος μια βδομαδα κ στο 5λεπτο το πρωτο φλοκι εχει φυγει...αλίμονο σε μας τους 50ρηδες... 1 καλή φορά και μετά πως να ελπίζεις να ξαναοπλίσεις?
Το πρώτο φεύγει σε ένα 20-λεπτο, το δεύτερο σε κανα 40-λεπτο. Οι δύο εκτονώσεις σε 1 ώρα για μένα είναι κάπως στο τσάφ Είμαι όμως 52...Δυστυχώς αν δεν γαμήσω κάνα μισάωρο δεν φεύγει τίποτα...
Σπα για κουνέλια είναι ? 2 φορές σε 30 λεπτά ?
αν εχεις γυναικα που σε φτιαχνει και κανει και παιχνιδια σε μια ωρα τα ριχνουμε τα δυο μπαλακια,εστω και στα πενηντα μας.αν εναι κομοδινακι ενα με το ζορι.παντως εγω στην μιαμιση με δυο ωρας φυστικωνω τρεια,χορχε μου.και ειμαι πανω απο πενηντα.αλίμονο σε μας τους 50ρηδες... 1 καλή φορά και μετά πως να ελπίζεις να ξαναοπλίσεις?
αν εχεις γυναικα που σε φτιαχνει και κανει και παιχνιδια σε μια ωρα τα ριχνουμε τα δυο μπαλακια,εστω και στα πενηντα μας.αν εναι κομοδινακι ενα με το ζορι.παντως εγω στην μιαμιση με δυο ωρας φυστικωνω τρεια,χορχε μου.και ειμαι πανω απο πενηντα.
το δυωρο παιχτη μου,ειναι το καλυτερο.παιζεις,παιζεις και ξαναπαιζεις και ριχνεις ευκολακι το τριμπαλο.να πω και την μεγαλη μου αληθεια,το καλοκαιρι και μετα απο σχετικα μεγαλη αποχη με το υπερ τουρμπο την νταρια,εριξα τριμπαλο σε λιγοτερο απο μιαμιση ωρα,αν θυμαμαι καλα.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ
(Το 2 είναι ταβανι για μένα, και είμαι λιγο μικρότερός σου)
το δυωρο παιχτη μου,ειναι το καλυτερο.παιζεις,παιζεις και ξαναπαιζεις και ριχνεις ευκολακι το τριμπαλο.να πω και την μεγαλη μου αληθεια,το καλοκαιρι και μετα απο σχετικα μεγαλη αποχη με το υπερ τουρμπο την νταρια,εριξα τριμπαλο σε λιγοτερο απο μιαμιση ωρα,αν θυμαμαι καλα.