ciko mares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2013
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Από την φόλα....!!!!από τι γλύτωσε..;;
Από την φόλα....!!!!από τι γλύτωσε..;;
επειδή εδώ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.. εχει να προτείνει καποιος κοπέλες με υπηρεσίες δυνατές σαν (τζέσικας,μαρίνας) και αξιοπρεπή εμφάνιση σε άλλα ιδρύματα ;;
+1...αν σου αρέσουν οι λεπτές...πήγαινε πάρε την Daria...και άσε τα άλλα ιδρύματα... ...
+1
Δοκιμαστικε πριν λιγες μερες..
Απο μασαζ..0..τιποτα..δεν το εχει.. κ δεν το γουσταρει..και το λεει.. μαγκια της! Αλλα απο υπηρεσιες.. δεν κολωνει πουθενα... τρελιαρα..με κεφι..ζει για το σεξ.. της αρεσει κ φαινεται..! Σωμα με αρκετα τατουαζ..στεγνο..σκινι.. με φετες κοιλιακους!
Αμα εκανε κ αναλ..(παροτι δουλεμενη η βαλβιδα) θα ειχε μαζεψει ολο το χρημα!!!
Η Ρεγγίνα είναι η παλιά (καλή) Ρεγγίνα που σταμάτησε πριν από κάνα χρόνο;σημερα παντως ηταν εκει το μεσημερι που πηγα αλλα ηταν απασχολημενη και με δυο συναγωνιστες να την περιμενουν με ραντεβου για μετα οπως μου ειπε η υπευθυνη. τα γνωστα της Τζεσικας δηλαδη
περασμα λοιπον το μεσημερακι αφου ειχα καποιο κενο στη δουλεια.
παρουσες οι Αλισια,Ρεγγινα,Σαρα,Αγαπη,Λειλα,Νταρια,Λιλιαν,Λιζα,Αλεξανδρα,Αντριαννα. δε θυμαμαι αλλες.
πηγα με δυο στοχους. να βρω την Αντριαννα ή την Αννα.
η πρωτη απασχολημενη,η δευτερη σταματησε οπως μου ειπε η υπευθυνη κι ετσι εφυγα απρακτος.
παντως καλα κανω και προτιμω τα σαββατοκυριακα. ο κακος χαμος γινοταν. το σαλονι ειχε πελατη,το διπλανο δωματιακι ειχε πελατη.
εμενα με εβαλαν στην εισοδο διπλα και με καλυπταν τα κοριτσια οταν εφυγε ενας συναγωνιστης,επειτα μπηκα μεσα στο σαλονι, παλι τα ιδια οταν περασε ο αλλος. αυτος μου εφαγε την αντριαννα κι ο αλλος στο διπλανο δωματιακι.
υγιαινετε.
να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσουν..(είναι πιο αδύνατη από τζέσικα;;) θα περάσω να δω τι εστί αντριάννα εμφανισιακά.. και ελπίζω να δω και ντάρια.. :o :o...αν σου αρέσουν οι λεπτές...πήγαινε πάρε την Daria...και άσε τα άλλα ιδρύματα... ...
Μάλιστα... γιαυτό δεν ευδοκίμησε η συνεργασία της με την Άννα στο Diamond. Είχα ρωτήσει την Άννα τότε και μου είπε ότι απλά σταμάτησε. Στο δεύτερο κομμάτι είναι όντως καλή.+1
Δοκιμαστικε πριν λιγες μερες..
Απο μασαζ..0..τιποτα..δεν το εχει.. κ δεν το γουσταρει..και το λεει.. μαγκια της!
Kαλα.. μεταξυ μας... καμια δεν το γουσταρει το μασαζ.. αγγαρεια το κανουν... Αλλα τουλαχιστον αυτη στο 2ο μερος τα δινει ολα...!!!Μάλιστα... γιαυτό δεν ευδοκίμησε η συνεργασία της με την Άννα στο Diamond. Είχα ρωτήσει την Άννα τότε και μου είπε ότι απλά σταμάτησε. Στο δεύτερο κομμάτι είναι όντως καλή.
Η Ρεγγίνα είναι η παλιά (καλή) Ρεγγίνα που σταμάτησε πριν από κάνα χρόνο;
Δεν έχεις άδικο, για εμάς σαν πελάτες όμως, αν όμως η κοπέλα έχει το "πακέτο" μας ανεβάζει σε άλλο επίπεδο.Kαλα.. μεταξυ μας... καμια δεν το γουσταρει το μασαζ.. αγγαρεια το κανουν... Αλλα τουλαχιστον αυτη στο 2ο μερος τα δινει ολα...!!!
Γιατί ποιός πάει;
οι γυναίκες που έπαιζαν κάποτε στα μασατζίδικα δεν υπήρχαν. ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Μη το λες !!
Κάποιοι το μασάζ το εκτιμούν σαν υπηρεσία !!
Βέβαια όχι μόνο του, αλλιώς θα πήγαιναν σε "κανονικό" μασατζίδικο9 ( χωρίς σεξ ) με 12-15 ευρώ !!
Αλλά σαν μέρος μια συνολικής "περιποίησης" του άντρα από τη γυναίκα.
Για αυτό και πληρώνουν το λίγο μεγαλύτερο τίμημα του μασατζίδικου σε σχέση με το στούντιο για παράδειγμα, παραβλέποντας ότι μεσοσταθμικά οι γυναίκες στα στούντιο είναι πιο όμορφες από ότι στα μασατζίδικα.
Εντάξει γούστα είναι αυτά !!
Κάθε κατηγορία έχει το "κοινό" της, για αυτό και επιβιώνει οικονομικά στο οικοσύστημα του πληρωμένου σεξ. Αν δεν είχε το κοινό της θα την έτρωγε η μαρμάγκα !!
Αλήθεια... Μόνος οι παλιοί το καταλαβαίνουν αυτό...οι γυναίκες που έπαιζαν κάποτε στα μασατζίδικα δεν υπήρχαν. ΜΟΥΝΑΡΕΣ
οι γυναίκες που έπαιζαν κάποτε στα μασατζίδικα δεν υπήρχαν. ΜΟΥΝΑΡΕΣ
καποτε μεχρι να βγει ο παλιοπουστας ο Τριανταφυλοπουλος με τα ρεπορταζ του τα ντελα ειχαν τις απολυτες μουναρες
με 2000δραχμουλες πηδαγες θεομουνα
εποχες φοβερες
τα κοριτσια των ινκολ ειχαν απο 15 εως 30 χιλιαρικα αλλα θεες οχι αστεια
αυτες που ερχονται τωρα ειναι απο καλαθι β και γ διαλογης
τι να λεμε τωρα
καποτε μεχρι να βγει ο παλιοπουστας ο Τριανταφυλοπουλος με τα ρεπορταζ του τα ντελα ειχαν τις απολυτες μουναρες
με 2000δραχμουλες πηδαγες θεομουνα
εποχες φοβερες
τα κοριτσια των ινκολ ειχαν απο 15 εως 30 χιλιαρικα αλλα θεες οχι αστεια
αυτες που ερχονται τωρα ειναι απο καλαθι β και γ διαλογης
τι να λεμε τωρα