Η λειλα όσο πέρναγε ο καιρός νομίζω χάλαγε και τις υπηρεσίες της ...στις αρχές ήταν πολύ καλή...!!Πράγματι σαν ποδοσφαιριστής έγινε !!
Την θυμάμαι τουλάχιστον 5-6 κιλά λιγότερα οταν είχε πρωτοέρθει.
Τελικά αυτη η χώρα οχι μόνο παράγει μπαλοτσες αλλά χαλάει και τις όμορφες εισαγωγής !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.002
- Πόντοι
- 311
Ελα ντε !!!! Πάντως το Βικάκι είναι δύναμη !!!
Τι ήθελα ο μαλακας και την έγραψα τη κριτική ??
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
H Ραφαέλα που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι νέα κοπέλα, γύρω στα 20 κάτι, μελαχρινή με γυαλάκια. Βγήκε με μια κοντή άσπρη ρόμπα με όλον τον ποπό της έξω. Ήταν δηλαδή ντυμένη (γδυμένη) κατά τα πρότυπα της Αγάπης (= ξέκωλα). Και εγώ πρώτη φορά την είδα την Ραφαέλα.
Λοιπόν η Ραφαέλα εμένα δεν μου γέμισε το μάτι, ο ποπός της είναι υπερβολικά μεγάλος και χαλαρός για την ηλικία της, και επίσης την είδα τρακαρισμένη και εντελώς εκτός κλίματος. Μάλλον από πρώην USSR πρέπει να είναι, αλλά το κορμί της ήταν τυπικό Ελληνίδας των '80s, δηλαδή με μερικά παραπάνω κιλά συγκεντρωμένα στον ποπό. Δεν την δοκίμασα. Άλλωστε ήταν διαθέσιμα τα μπουμπούκια του καταστήματος, βλάκας είμαι να διαλέξω το κοτσάνι
Λοιπόν η Ραφαέλα εμένα δεν μου γέμισε το μάτι, ο ποπός της είναι υπερβολικά μεγάλος και χαλαρός για την ηλικία της, και επίσης την είδα τρακαρισμένη και εντελώς εκτός κλίματος. Μάλλον από πρώην USSR πρέπει να είναι, αλλά το κορμί της ήταν τυπικό Ελληνίδας των '80s, δηλαδή με μερικά παραπάνω κιλά συγκεντρωμένα στον ποπό. Δεν την δοκίμασα. Άλλωστε ήταν διαθέσιμα τα μπουμπούκια του καταστήματος, βλάκας είμαι να διαλέξω το κοτσάνι
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Την Αννούλα...Και ποιό μπουμπούκι ξεψάχνισες;
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
καλή;;;;;Την Αννούλα...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.604
- Πόντοι
- 5.946
Προσωπάρα... και ωραία πόδια...Την Αννούλα...
υπηρεσίες όλα με προφύλαξη διάβασα..ισχύει;;;Προσωπάρα... και ωραία πόδια...
H Ραφαέλα που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι νέα κοπέλα, γύρω στα 20 κάτι, μελαχρινή με γυαλάκια. Βγήκε με μια κοντή άσπρη ρόμπα με όλον τον ποπό της έξω. Ήταν δηλαδή ντυμένη (γδυμένη) κατά τα πρότυπα της Αγάπης (= ξέκωλα). Και εγώ πρώτη φορά την είδα την Ραφαέλα.
Ακριβώς όπως την περιγράφεις! Τρακαρισμένη μου φάνηκε και μένα. Η σερίφισσα την περιέγραψε ως Πολωνέζα, αλλά με μου φάνηκε για Αλβανίδα. Μου είπε ότι γνωρίζει μόνο ιταλικά όταν τη ρώτησα αν ξέρει Αγγλικά.
Θα την επέλεγα μόνο για το πρόσωπο.
zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
έχει κανένας άποψη ποια είναι τα καλύτερα δίδυμα που μπορεί να πάρει κάποιος στο μαγαζί;;; Γιατί αν δεν ταιριάζουν πεταμένα λεφτά είναι....
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Φίλε μου τα δίδυμα σε αυτό το μαγαζί είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, διότι το μαγαζί είναι συνήθως φουλ και οι κοπέλες δυσεύρετες. Άρα να βρεις δύο καλές μαζί ελεύθερες δύσκολο, μόνο αν πας κατά τις 11.00 το πρωί...
Από τις τρέχουσες και για καθημερινή θα πρότεινα τις 23χρονες ουκρανέζες Ντάρια-Αντριάννα. Λογικά αυτές οι δύο θα σε ξεκάνουν πανεύκολα... Προσωπικά τις έχω πάρει κατά μόνας, διπλά έχω κάνει ελάχιστα στην ζωή μου γιατί δεν τα βγάζω πέρα...
Δεν ξέρω αν αυτές είναι οι καλύτερες, αλλά έχω την εκτίμηση ότι θα είναι πολύ καλές.
Από τις τρέχουσες και για καθημερινή θα πρότεινα τις 23χρονες ουκρανέζες Ντάρια-Αντριάννα. Λογικά αυτές οι δύο θα σε ξεκάνουν πανεύκολα... Προσωπικά τις έχω πάρει κατά μόνας, διπλά έχω κάνει ελάχιστα στην ζωή μου γιατί δεν τα βγάζω πέρα...
Δεν ξέρω αν αυτές είναι οι καλύτερες, αλλά έχω την εκτίμηση ότι θα είναι πολύ καλές.
zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
κι εγώ μη φανταστείς χρόνια έχω να πάρω δίδυμο, αλλά ψήνομαι μήπως μπορώ να βρω κάτι καλό. Πάντως και δύο καλές δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλές σε διπλό. Μία υποτυπώδη οικειότητα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους για να δουλέψει το σκηνικό...
Φίλε τα πιπίνια στους ωραίους κάνουν άνευ...
Στους χοντρο άπλυτους βγάζουν φλύκταινες...
από συζητήσεις που είχα με διάφορα ρωσο-ουκρανοπιπίνια...
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Πολύ καλη εμπειρία , αξίζει να πάει κάποιος.
Αδερφέ δε βάζεις και καμιά κριτική; Έχεις πάει σε όλα τα νήματα των μασάζ και γράφεις το ίδιο πράμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις