Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
Μήπως γύρισε η Τζέσικα ξέρει κανείς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 173019

Επισκέπτης
Καλησπέρα σ' όλους

Και καλή εβδομάδα,

Για να μπεις στο κατάστημα πρέπει να σε γνωρίζουν οι απλός χτυπάς το κουδούνι και μπάινεις;
Επίσης πως διαλέγεις τον όροφο;

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Καλησπέρα σ' όλους

Και καλή εβδομάδα,

Για να μπεις στο κατάστημα πρέπει να σε γνωρίζουν οι απλός χτυπάς το κουδούνι και μπάινεις;

Απλοs χτυπαs ...και το πιο δυσκολο παταs το αναλογο μπουτον στον ανελκυστηρα ....μαs κανειs πλακα ετσι ??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 173019

Επισκέπτης
Απλοs χτυπαs ...και το πιο δυσκολο παταs το αναλογο μπουτον στον ανελκυστηρα ....μαs κανειs πλακα ετσι ??
Ελα ρε συ οχι...
Εννοω αν είναι το ίδιο μαγαζί ή διαφορετικό...
και απλα πέρνεις μια γευση στο σαλόνι στο 3ο και μετα πας στον 6ο.
Μην με γλεντάς

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ελα ρε συ οχι...
Εννοω αν είναι το ίδιο μαγαζί ή διαφορετικό...
και απλα πέρνεις μια γευση στο σαλόνι στο 3ο και μετα πας στον 6ο.
Μην με γλεντάς

Ελα οκ .....αρα δεν κανειs πλακα ...λοιπον μια πολυκατοικια που συνηθωs ειναι και ανοιχτα κατω στην εισοδο και μετα επιλεγειs που θεs να παs 3ο ή 6ο (παs οπου θεs και βλεπειs και στα δυο )...!!! χαιρετω  :hi:

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
Καλησπέρα σ' όλους

Και καλή εβδομάδα,

Είσαι τόσο άσχετος όσο μας λες και δεν ξέρεις πώς λειτουργούν αυτά τα μαγαζιά

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Η Λειλα δουλεύει ;

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
η Τζέσικα, δουλευει σημερα  ??

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Η Μονικα στον 6ο ??  (η μελαχρινη, όχι η ξανθεια του 3ου),
μηπως ξερεις ??

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
Η Μονικα στον 6ο ??  (η μελαχρινη, όχι η ξανθεια του 3ου),
μηπως ξερεις ??
Δεν ξερό για την Μόνικα εγώ πήρα τηλέφωνο για την Τζέσικα και μου είπανε σε 4 με 5 θα είναι εδώ

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξερό για την Μόνικα εγώ πήρα τηλέφωνο για την Τζέσικα και μου είπανε σε 4 με 5 θα είναι εδώ

ευχαριστω φιλε

παντως, ισως κατι δεν παει καλα . . . λειπει πολλες μερες και οι απαντησεις για το ποτε επιστρεφει, πανε από βδομαδα σε βδομαδα . . .

Modern Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Κριτικές
15
Like
451
Πόντοι
311
ευχαριστω φιλε

παντως, ισως κατι δεν παει καλα . . . λειπει πολλες μερες και οι απαντησεις για το ποτε επιστρεφει, πανε από βδομαδα σε βδομαδα . . .
Μας έχει φαει η  :cum:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
χθεσινό απογεματινό πέρασμα και απετούτο το ίδρυμα απάντλησης σπέρματος από τους ορχιούχους αδένες :headbaning1: πρώτα από τον 6ο όροφο και μετά από τον 3ο. Στον 6ο τα τεμάχια ήταν πάρα πολλά με διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή μόνο την μαυρούλα Αναμπέλ την οποία και δεν προτίμησα λόγω του φόβου που έχω αποκτήσει χρόνια τώρα για τις φολομαύρες :walkingpenis: :walkingpenis:..είναι μούναρος αλλά...Πιάνοντας το social time with the tsatsa μου είπε ότι ακόμη στο ίδρυμα εργαζόντουσαν εκείνη την ώρα οι παρακάτω θεσμπέσιες και μή υπάρξεις : Μόνικα-Κάρλα-Κλάρα-Ντιάνα και Λίζα. Επίσης μου εκμυστηρεύτηκε(για να μην το πώ πάνω από 1.000.000 κόσμο δηλ.)ότι θα νοικιάσουν και τον απο κάτω όροφο(5ο) λόγω του ότι έχουν ένα μόνο σαλόνι και λίγα δωμάτια με συνέπεια να μην χωράνε οι πελάτες όταν λόγω τηλεπάθειας έρχονται καύλες σε πολλούς γείτονες ή μή ταυτόχρονα :happy: Κατέβασμα εν συνεχεία στον 3ο όπου η "συμπαθεστάτη" :vomit: και "ευγενικιά" :vomit: τσατσούλα με υποδέχθηκε με φιλιά-αγκαλιές-γλυκά-πορτοκαλαδίτσα(ρεεεε μή ψαρώνετε λέμε.. :cheesy: αυτή από μέσα της όταν έρχεται πελάτης ρίχνει χριστοπαναγίες για να φύγουμε...μάλλον πληρώνεται ανάλογα με το πόσους περισσότερους διώχνει η ίδια γιατί έχουμε γίνει πολυάριθμοι εμείς οι πελάται:heavymetalbig:)και μου έδειξε τις : Mελαχροινή ΤΕΡΑΤΩΔΗ Αλεξάνδρα(η καρολίνα του Φ4 σαμιαμίδι λιωμένο μπροστά της) :kneel: ,Ξανθιά ΤΕΡΑΤΩΔΗ Τίνα(ex sumo player in yokohama), H Αγάπη που ήθελα αλλά έμπαινε σε μονόωρο προγραμματάκι με κάποιον συναγωνιστή και η γνωστή και μή εξαιρετέα Αλέσια(με την οποία και πέρασα τελικώς) όπου είχαμε τα γνωστά περάσματα της σφήνας μου εις το κωλάντερό της δις κλπ κλπ τελειώματα στις μάπες και τα σχετικά.. :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom