jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Μπα εσκασε και η Ερρικα;
ετσι αγορι μου!!!σιγα σιγα στα λαικα στρωματα....Μεσημεριανό πέρασμα, με Γαβριέλα, Έρρικα, Χριστίνα, Στεφανία, Τζέσικα. Τιμήθηκε η τελευταία, ακολουθεί κριτική.
καλημερα φιλε μου μαλλον αυτη που λεσ μαλλον σταματησε απο εκει προσωρινα .κοντό μαλλί, φέρνει λίγο σε Τουτουντζή..ποια είναι; πιο ενδιαφέρουσα εμφανισιακά από όλες, κρατήθηκα και δεν την πήρα λόγω Τζέσικας και όσων έχων διαβάσει για τις επιδόσεις της...δυστυχώς είχε ραντεβού 15' μετά και το άφησα για αύριο μεθαύριο
Αν εννοεί προς το ξανθό, μάλλον Στεφανία.καλημερα φιλε μου μαλλον αυτη που λεσ μαλλον σταματησε απο εκει προσωρινα .
Για τη Ζωή? Ίσως, δεν κατάλαβα μάλλον εγώ.ποια Στεφανια ρε νικ...
για την δικια του λεει πάλι...
Για τη Ζωή? Ίσως, δεν κατάλαβα μάλλον εγώ.
καλημερα αν ειχα δικιεσ να ξερεισ δεν θα ημουνα εδω θα ειχα πολυ χρημα θα σασ διαβαζα και θα γελουσα γιατι μονο για γελια ειναι εδω χωρισ να ξερεισ καποιον γραφεισ .η ζωή είναι αλλου!!!
εμας μας έμεινε ο νταβατζο-τρόλλ των μασατζίδικων...
Well.. νεότερα σημερινά για το κατάστημα
Σε σημερινή τηλεφωνικη επερώτηση το πρωί : Αντζελα και Ερικα ηργάζοντο, Γκαμπριέλα και Στεφανία ανεμένοντο άμεσα
Τζεσικα = ασθενης-- Χριστίνα λέει =τέρμα απο το κατάστημα αυτό . Φινίτο .. :o ;)
τα βουνά φταίνετο μωρο μου θα κρυωσε μ αυτον τον κωλοκαιρο. θελει το σιροπακι της
τα βουνά φταίνε
το Σ.Κ. είχε πάρει τα βουνάτι θελει να πει ο ποιητης?εχω χασει επεισοδια
το Σ.Κ. είχε πάρει τα βουνά
με το Χριστινάκι μαζί ήταν, τι λέτε να παίχτηκε?αμαν αυτο το κοριτσι δεν καθεται ποτε. το χειμωνα παιρνει τα βουνα και το καλοκαιρι τα νησια
εχει χορηγους παντος καιρου
με το Χριστινάκι μαζί ήταν, τι λέτε να παίχτηκε?
όχι ρε συ... χθες μεσημερακι έβλεπε θάλασσα στα 100 μέτρα...το Σ.Κ. είχε πάρει τα βουνά