mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Γιατί δεν είναι αλήθεια αυτό εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και μετά εξαφανίζεται για δύο μήνες και όλοι ψάχνουν και όλοι ρωτούνκακιες. δεν ειναι ετσι οπως τα λες
Γιατί δεν είναι αλήθεια αυτό εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και μετά εξαφανίζεται για δύο μήνες και όλοι ψάχνουν και όλοι ρωτούνκακιες. δεν ειναι ετσι οπως τα λες
Γιατί δεν είναι αλήθεια αυτό εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και μετά εξαφανίζεται για δύο μήνες και όλοι ψάχνουν και όλοι ρωτούν
να είμαστε σοβαροί αλλά να σταματήσει και αυτή η καραμέλα που λέγεται Τζέσικα να μας τη σερβίρουν όπως θέλουν κάποιοι και όποτε θέλουν κάποιοι και αν θέλουνε κάποιοι.δεν νομιζω να επρεπε να μας ζητησει την αδεια ρε φιλε για το ποτε θα δουλευει και ποτε οχι.
να ειμαστε και σοβαροι.
Και εγώ λέω ότι η Τζέσικα είναι πολύ καλή σε ότι έχει σχέση με το μασάζ και συμμετοχή,Τζέσικα σε θέλουμε πάντα να είσαι κάβλαεγω παντως τη θεωρω εξαιρετικη στο σερβις
Η Τζεσσικαρα μας θα αργησει λιγο , αλλα καπου τελη του μηνα ειχε πει επιστρεφει , εκανα κι εγω χθες καταδρομικη απο εκει μπας και πετυχω την Λαουρα την καυλωμενη Πολωνη ... αλλα δυστυχως αφαντη και αυτη ...τελικα κατεληξα και πηρα την Λιζα την λεπτη τεπελενα , για αλλη μια φορα καλη πιπα με σαλιο , αντεξε δυνατο γαμησι και στο καναπεδακι και κοντρα τοιχο , και στο τελος τα πηρε στο στομα χωρις πολλα πολλα , πολυ καλο το Λιζακι και σταθερη εργατρια του μαγαζιου , και χαμογελαστη και καυλερη στο στιβο μαχης ,πες μας ομως αν ξέρεις ποτε επιστρέφει το κορίτσι..
Kαποιος ειχε γραψει οτι στο δωματιο ηταν φολα... κ δεν μιλαγε κ καθολου ελληνικα...Η Τζεσσικαρα μας θα αργησει λιγο , αλλα καπου τελη του μηνα ειχε πει επιστρεφει , εκανα κι εγω χθες καταδρομικη απο εκει μπας και πετυχω την Λαουρα την καυλωμενη Πολωνη ... αλλα δυστυχως αφαντη και αυτη ...τελικα κατεληξα και πηρα την Λιζα την λεπτη τεπελενα , για αλλη μια φορα καλη πιπα με σαλιο , αντεξε δυνατο γαμησι και στο καναπεδακι και κοντρα τοιχο , και στο τελος τα πηρε στο στομα χωρις πολλα πολλα , πολυ καλο το Λιζακι και σταθερη εργατρια του μαγαζιου , και χαμογελαστη και καυλερη στο στιβο μαχης ,
...επισης το κατι εξτρα η εξτρα εκπληξη που ειδα χθες στον 6ο ηταν μια καινουργια κορασιδα απο την γειτονα χωρα κι αυτη , αλλα με απιστευτο σωμα , καπως ψηλη με ωραιο καυλερο μουτρακι 23χρονης , μαλλακι κατσαρο στυλ Φουρειρας (αφου συγγενευει με Φουρειρα ) ωραιο βυζακι και Απιστευτη ζουμερη και στρογγυλη κωλαρα λιγο που την μπαλαμουτιασα πριν μπω με την Λιζα με εκανε τουρμπο η μικρη , πραγματικα απιστευτη αφρατη κωλαρα στην αφη , λεπτη με τετοια κωλαρα και τοσο γλυκο μουτρακι εχει ηδη μπει στο στοχο του Chico η μικρη , πραγματικα αυτο που με σκαλωσε χθες ηταν αυτος " ο ΚΩλος " Καιτη την λενε την μικρη αν ξερει καποιος κατι για αυτην ας πει διοτι καποια στιγμη θα δοκιμαστει μονο και μονο για την σεξυ εμφανιση και το καυλερο κορμι-κωλαρα , ακομα την σκεφτομαι την κωλαρα και το μαυρο στριγκο της Καιτης , Καιτη we Love You Karga μωρη τρελα
εγω παντως τη θεωρω εξαιρετικη στο σερβις
Και εγώ λέω ότι η Τζέσικα είναι πολύ καλή σε ότι έχει σχέση με το μασάζ και συμμετοχή,Τζέσικα σε θέλουμε πάντα να είσαι κάβλα
Η Jessica είναι εξαιρετική σε υπηρεσίες, συμμετοχή και συμπεριφορά !!! Κορμάρα και καλό παιδί, κι αν χρειάζεται κατά καιρούς ξεκούραση ή χρόνο εκτός για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της έτσι όπως μας έχει συνηθίσει, με διάθεση, καύλα και χαμόγελο, καλά κάνει...
να είμαστε σοβαροί αλλά να σταματήσει και αυτή η καραμέλα που λέγεται Τζέσικα να μας τη σερβίρουν όπως θέλουν κάποιοι και όποτε θέλουν κάποιοι και αν θέλουνε κάποιοι.
αλλη φορα να πεις σε ολους να σε ρωτανε πρωτα τι να γραψουνε σε δημοσιο φορουμ και ποτε.
και για να εχουμε και καλο ρωτημα. ποιος σε εμποδιζει να πας αλλου εσενα? δοξα τω θεω εχει μαγαζια μπολικα.
ρε φίλε τι δεν έχεις καταλάβει το τι τρέχει με την Τζέσικα και με αυτό το συγκεκριμένο μαγαζί έχω μαζευτεί όλοι οι αγαπούλες και τις κάνουν διαφήμιση για να κρατήσουν το μαγαζί όρθιο με τις σαβούρες που έχουνε μαζέψει
Η λαουρα ειναι στον 3° ή στον 6°; γιατι παιζει και ενα πολυ καλο κορμι στον 6° αλλα δεν θυμαμαι ονομαΤο Πολωνικο σκυλι του πολέμου (Λάουρα) ηταν χθες μαχιμο και τιμήθηκε. Πέρασμα μαζί της μισή ώρα χωρίς μασαζ με μονο δευτερο γυρο και 30 λεπτα ανελεητου σπρωξίματος και στις 3 τρύπες. Μπορεί στην φάτσα να υστερεί σημαντικά αλλά το κορμί και οι υπηρεσίες είναι top..
Η λαουρα ειναι στον 3° ή στον 6°; γιατι παιζει και ενα πολυ καλο κορμι στον 6° αλλα δεν θυμαμαι ονομα
Η λαουρα ειναι στον 3° ή στον 6°; γιατι παιζει και ενα πολυ καλο κορμι στον 6° αλλα δεν θυμαμαι ονομα