και θέλεις να τον γνωρίσεις?
ούτε εγω τον γνωρίζω προσωπικά....
Μπα. Δεν θέλω.
και θέλεις να τον γνωρίσεις?
ούτε εγω τον γνωρίζω προσωπικά....
Ο Βύρωνας έχει μουστάκι? Μπα δεν το ήξερα.
σεφταλίες....το γύρισε στη μαγειρική....δεν ξερω αν εχει μουστακι,αλλα φτιάχνει κάτι σεφταλιές.......μούρλια
θυμάμαι κάτι γαμήσια που είχα κάνει με την Ολγα εδώ και με πιάνει μελαγχολία που έφυγε. Δεν μου αρνιόταν τίποτα (εκτός κολο, εκεί δεν την είχα καταφέρει ίσως λόγο μεγέθους). μια φορά την γάμαγα και αποφάσισα να την χύσω μέσα στο στόμα. την ξάπλωσα στον καναπέ και από πάνω της το ξέσκισα το στόμα χωρίς να διαμαρτύρεται. Στο χύσιμο άλλαξα γνώμη τον έβγαλα έξω και την πότισα παντού (πρόσωπο βυζιά). τα άλειψε παντού πάνω της και μέχρι να κάνω μπάνιο (επέμενε να περάσω πρώτος) κυκλοφορούσε στο δωμάτιο με τα χύσια μου και ξερογλείφονταν κιόλας. κάτι τέτοια δεν θα ξεχάσω από αυτήν , που λόγω χημείας μου φερόταν σαν δούλα μου. Γεια σου ρε ολγα κρίμα αν έφυγες Ρωσία θα μου λείψουν τέτοια γαμήσια !!!!
και η Βικυ δεν ακουγεται... θα πηγε με την Βεττα ποιος ξερει που...?
μονο η Νανσυ στις επαλξεις οπου ναναι και στα δωματια... αιντε κοριτσι μου!!!
πως αλλοιως θα σωθει το μαγαζι?
...και γιατι αυτα τα 2 να αποτελεσουν εξαιρεση?...δουλευουν περισσοτερο η εχουν καλυτερες κοπελες...?θα κλείσουν πολλά...αυτά που θα επιβιώσουν σίγουρα εκτός αν γίνει εδώ δημοκρατία του κογκό θα είναι το καλλιρόης 48, η στουρνάρη 29 και καναδυό ακόμη...
ηδη τιν εχουνε κανει πολλες....ακομα και cg....τα ποντικια πηδανε απο το πλοιο πριν βουλιαξει..
και εγω απ'οτι μαθαινω,πολλεσ μαζευουν τα μπογαλακια τουσ.
πάντως η Βέτα είναι στο καινούργιο που άνοιξε στη Θησέως και έχει πάρει μαζί της και 2 κοπέλες απο το προηγούμενο μαγαζί........τα ποντικια πηδανε απο το πλοιο πριν βουλιαξει..
και εγω απ'οτι μαθαινω,πολλεσ μαζευουν τα μπογαλακια τουσ.
πάντως η Βέτα είναι στο καινούργιο που άνοιξε στη Θησέως και έχει πάρει μαζί της και 2 κοπέλες απο το προηγούμενο μαγαζί........
το μαγαζι οντως κλειστο , λειπει και το χαρτακι απο το κουδουνι....αυτο το πλοιο ναυγησε ξερει κανεις δυο ψυχες η ευα και η βικυ που πηγαν?????????
κατι ακουστηκε για ενα νεο μασαζ που ανοιξε η βετα στην καλλιθεα οποιος εχει πληροφοριες ας τις δωσει εδω δημοσια η αν ειναι απορρητες ας στειλει πμ!!!!