Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 108

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτή την νικόλ θα την περάσω ένα βλέφαρο...

υ.γ.μόνο βλέφαρο βέβαια γιατί τα 80 παλιά.. :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σορρυ που σε εριξα κ υποτιμησα την υπερπροσπαθεια σου......... :grin:

συχωρεμένος,αλλά δυστυχώς η "υπερπροσπάθεια" δεν έγινε σε όλο το φάσμα του αγοραίου έρωτα...Έχουν γνώσι οι...(φύλακες)σερβιτόροι! :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα για να τιμησω την νικολ που ειδα την προηγουμενη εβδομαδα , νικολ απουσα εφυγε για αλλες πολιτιες..
οπως κ η χαρα η σεριφησα απουσα(καποιες δουλειες με τον γιο της)χρεη σεριφησας η εβελινα ,παρουσες στην πασαρελα χριστινα μελαχρινη ψιλοενδιαφερον περιπτωση λεπτη , λαουρα η ρουμανα που ειναι απο την αρχη που ανοιξε το μαγαζι(παχυνε λιγουλακι ,θα επιασε λεφτα φαινεται...)κ νταιανα εχω ξαναγραψει γι αυτην.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Eπίσκεψη Σάββατο πρωί. Καινούργια σερίφισσα που άφησε να εννοηθεί ότι μπαίνει και μέσα.
Το ρόστερ ήταν : μια εύσωμη με κοντο ξανθό μαλλί που ήταν εκεί από την αρχή, ένα εντελώς αδιάφορο, και η Νικόλ.
Επέλεξα Νικόλ. Πολύ καλό δυνατό μασάζ επί 20λεπτο, πίπα πολύ καλή αλλά με διαλείματα, συμμετοχή στη μπριζόλα πολύ καλή.
Όταν είναι από πάνω κομπρεσέρ σκέτο. Γιαλίζει το μάτι της! PSE εντελώς.

Κάτι λείπει όμως από το συνολικό πακέτο...

Για μία φορά καλά ήτανε αλλά δεν θα ξαναπάρω.
Και με το ρόστερ που έχει τώρα, θα κάνω και καιρό να ξαναπάω.
Πριν κανα δυο μήνες δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Eπίσκεψη Σάββατο πρωί. Καινούργια σερίφισσα που άφησε να εννοηθεί ότι μπαίνει και μέσα.
Το ρόστερ ήταν : μια εύσωμη με κοντο ξανθό μαλλί που ήταν εκεί από την αρχή, ένα εντελώς αδιάφορο, και η Νικόλ.
Επέλεξα Νικόλ. Πολύ καλό δυνατό μασάζ επί 20λεπτο, πίπα πολύ καλή αλλά με διαλείματα, συμμετοχή στη μπριζόλα πολύ καλή.
Όταν είναι από πάνω κομπρεσέρ σκέτο. Γιαλίζει το μάτι της! PSE εντελώς.

Κάτι λείπει όμως από το συνολικό πακέτο...

Για μία φορά καλά ήτανε αλλά δεν θα ξαναπάρω.
Και με το ρόστερ που έχει τώρα, θα κάνω και καιρό να ξαναπάω.
Πριν κανα δυο μήνες δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω...
μπαινει η χαρα μεσα?...αλλο και αυτο........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επισκεψη σημερα στις 13.15  στην πορτα η χαρα,με ρωτησε αν εχω ξαναερθει της ειπα ναι αλλα οταν ηταν η βετα(ειχα διαβασει οτι εχει φυγει)κ μου ειπε οτι απο σημερα θα ειναι αυτη εκει...ροστερ κινεζακι κ ω τι εκπληξη το ονομα της λουλου,λεπτουλα ψηλη για κινεζακι που βλεπουμε στα εν λογο καταστηματα αλλα ειχε πολυ ωραια φατσουλα ,νικολ κανονικο σωμα με μαυρο καρεδακι με φρατζα κ πολλα τατου σε διαφορα μερη του σωματος(μπηκε στα προσεχος για τσεκαρισμα)φαινοταν πολυ εκφυλο ,νταιαννα με μαυρα μακρια μαλλια γεματουλα μπουτου κολαρου,κ βικυ ξανθια ανορεξικη στρογυλοπροσωπη για μενα αδιαφορη...με ρωτησε η χαρα (που ειναι χαμογελαστη κ πολυ ευγενικη) αν θα παρασω κ της ειπα οχι...μου λεει καλα δεν σου αρεσει η νταιαννα κ της λεω οχι αν περναγα με καποια αυτη θα ηταν η νικολ...μου ειπε σε περιμενω με χαιρετησε κ αποχωρησα για να παω στο στανταρακι μου αφου δεν ειχα αλλη ορεξη για βολτα ,σονια λοιπον απο στ29.
ειναι η ατιμη στανταρ οντως....το κακο ειναι οτι το ξερει.... :grin: :grin: :grin:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
η χαρα δεν μπαινει μεσα , αλλα που ξερεις μπορει ο γιατρος να ηταν γλυκουλης κ να τις γυαλισε... :grin:
Χωρις να μου πει κατι συγκεκριμενο, αυτη  την εντυπωση μου εδωσε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
σε κουβεντα που ειχα με την μαρια(λαδοκορη απο το θ 81)  μου ειπε οτι θα ειναι στο θ 81 μεχρι να ανοιξει το σ108?????
της λεω γιατι έκλεισε? την προηγουμενη βδομαδα ηταν ανοικτο κ μου απαντησε οτι κανουν καποια μορφη ανακαινησης
γιατι σε λιγο καιρο θα δουλευει μεχρι τις 03.00 το πρωι σε διπλο ταμπλο ,δηλαδη απο το πρωι ως της 21.00 το μαγαζι θα ειναι
μασατζηδικο κ μετα μεχρι τις 03.00 θα εινα στουντιο(50 ευρω το 15λεπτο κ οτι αλλο θελει ο πελατης ειπε αυτολεξη)ενω σεριφησα θα αναλαβει η αλεξανδρα(απο κει κ απο φ4)......για να δουμε....

Επισκέπτης

Συνάδελφοι Καλό Μήνα! :) σύμφωνα με πληροφορίες μου,επαναλειτουργία του ιδρύματος από αύριο 2/11 ύστερα από ανακαίνιση του χώρου...το ρόστερ αρχικά θα είναι περιορισμένο με τρείς λαδοκόρες...το γνωστό μιλφόνι τη Θεοδώρα και τις Άννα Μαρία και Αντριάνα από Φραντζή 4...αναμένονται νέες αφίξεις κορασίδων σύντομα! :rockon: :rockon: :rockon: ...θα κάνω ποδαρικό αύριο και θα μάθω περισσότερα...

agvasilhs

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μηπος βρε παιδια γνωριζει καποιος φιλος που βρισκεται η Νταιανα που ηταν στο Σ 108? Λιγο γεματουλα ηταν..

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Συνάδελφοι Καλό Μήνα! :) σύμφωνα με πληροφορίες μου,επαναλειτουργία του ιδρύματος από αύριο 2/11 ύστερα από ανακαίνιση του χώρου...το ρόστερ αρχικά θα είναι περιορισμένο με τρείς λαδοκόρες...το γνωστό μιλφόνι τη Θεοδώρα και τις Άννα Μαρία και Αντριάνα από Φραντζή 4...αναμένονται νέες αφίξεις κορασίδων σύντομα! :rockon: :rockon: :rockon: ...θα κάνω ποδαρικό αύριο και θα μάθω περισσότερα...

Καλημέρα και καλό μήνα και σε σένα !

Επισκέπτης

...έκανα τελικά το ποδαρικό στο ανανεωμένο ίδρυμα χθες το μεσημέρι και τίμησα :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε τρίδυμο την Αντριάννα (πρώην Φραντζή 4), την Ελένη τη σερίφισα ( πρώην Φραντζή 4) και το μιλφόνι τη Θεοδώρα (πρώην Φραντζή 4)...η τιμή πολύ οικονομική, σύνολο 180 ευρώπουλα...οι κοπέλες ήταν πολύ κεφάτες :pipa1: :fuck1:  και πέρασα υπέροχα :rockon: :rockon: :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τριολέ; δεν νομίζω να το έχω ακούσει σε μασάζ... και πως τη βολέψατε;

Stories