Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 108

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αντε και στα τετραδυμα....
να υποθεσω οτι Φραντζη δεν εμεινε καμμια? καμια αλλη καινουργια δεν ειχε?

Επισκέπτης
αντε και στα τετραδυμα....
να υποθεσω οτι Φραντζη δεν εμεινε καμμια? καμια αλλη καινουργια δεν ειχε?

ήταν και η Αννα-Μαρία επίσης πρώην Φραντζή 4...νέες λαδοκόρες απ'ότι μου είπαν η Ελένη και η Θεοδώρα θα έλθουν στο μαγαζί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
...έκανα τελικά το ποδαρικό στο ανανεωμένο ίδρυμα χθες το μεσημέρι και τίμησα :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε τρίδυμο την Αντριάννα (πρώην Φραντζή 4), την Ελένη τη σερίφισα ( πρώην Φραντζή 4) και το μιλφόνι τη Θεοδώρα (πρώην Φραντζή 4)...η τιμή πολύ οικονομική, σύνολο 180 ευρώπουλα...οι κοπέλες ήταν πολύ κεφάτες :pipa1: :fuck1:  και πέρασα υπέροχα :rockon: :rockon: :rockon:

βρε κανε λιγο ποιο αναλυτικη περιγραφη..."φτιαξε" μασ κ εμασ τα φτωχα... :P :P :P :grin: :grin:

Επισκέπτης
βρε κανε λιγο ποιο αναλυτικη περιγραφη..."φτιαξε" μασ κ εμασ τα φτωχα... :P :P :P :grin: :grin:

και εγώ πτωχός είμαι ή μάλλον θα γίνω...για περισσότερη περιγραφή το βράδυ...πάω να συμπαρασταθώ τώρα στη πιεξούλα και τη τζιοβάννα..υποφέρουν αυτές τις στιγμές :grin: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.939
Πόντοι
46.232
...έκανα τελικά το ποδαρικό στο ανανεωμένο ίδρυμα χθες το μεσημέρι και τίμησα :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε τρίδυμο την Αντριάννα (πρώην Φραντζή 4), την Ελένη τη σερίφισα ( πρώην Φραντζή 4) και το μιλφόνι τη Θεοδώρα (πρώην Φραντζή 4)...η τιμή πολύ οικονομική, σύνολο 180 ευρώπουλα...οι κοπέλες ήταν πολύ κεφάτες :pipa1: :fuck1:  και πέρασα υπέροχα :rockon: :rockon: :rockon:
τριδυμο  :grin: :grin: :grin: :grin: παλι ξεπερασες τον εαυτο σου ευγε....ευτυχος που δεν δουλευε και αλλη κοπελα εκεινη την ωρα να της παρεις τετρασυμο  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά η θοδώρα δουλεύει ακόμη?τα ψωμομπυροκοίλια της πώς πάνε,καλά?αμα θέλω πάντως να πάρω ψωμί αντί για φούρνο θα περάσω μιά απο το 108. :grin:

Επισκέπτης
καλά η θοδώρα δουλεύει ακόμη?τα ψωμομπυροκοίλια της πώς πάνε,καλά?αμα θέλω πάντως να πάρω ψωμί αντί για φούρνο θα περάσω μιά απο το 108. :grin:

τέτοια προστυχόφατσα :2on1:, όμως δεν βρίσκεις εύκολα και μην ξεχνάς ότι είναι και μιλφ, τι περιμένεις να έχει κοιλιακούς??? :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τέτοια προστυχόφατσα :2on1:, όμως δεν βρίσκεις εύκολα και μην ξεχνάς ότι είναι και μιλφ, τι περιμένεις να έχει κοιλιακούς??? :grin:

δεν αντιλέγω,απλά πιστεύω ότι είναι γιά απόσυρση εκτός αν χάσει μπάκα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμένα δεν με χαλάει και μην με πεις σαβουρογάμη :cool2:

δωστης ενα αποφρακτικό παχέος εντέρου ρε συ να γιάννει η γυναίκα απο τη μπάκα.Εγώ της είπα τις προάλλες(φλεβάρης 2010) αλλά δεν με ακούει.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..τελικα αυτο που ελεγαν οτι θα δουλευει μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες ισχυει?..περασα χτες κατα την επιστροφη απο το ταε κβο ντο κατα τις 1.30 με ενα φιλο και δεν ανοιγαν...μαλλον μουφα η πληροφορια........ασεεε που ελιωασα τα λαστιχα να βρω να παρκαρω λογω φιξ- νινο...τελικα κατεληξα κινκυ οπερα(βλεπε αντιστοιχο)

Επισκέπτης
..τελικα αυτο που ελεγαν οτι θα δουλευει μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες ισχυει?..περασα χτες κατα την επιστροφη απο το ταε κβο ντο κατα τις 1.30 με ενα φιλο και δεν ανοιγαν...μαλλον μουφα η πληροφορια........ασεεε που ελιωασα τα λαστιχα να βρω να παρκαρω λογω φιξ- νινο...τελικα κατεληξα κινκυ οπερα(βλεπε αντιστοιχο)

προφανώς μούφα ήταν η πληροφορία...μασαζίδικο είναι το κατάστημα όχι στούντιο :sunglasses:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ελατε ρε παιδιά που πιστεύατε οτι θα λειτουργεί ώς μασατζίδικο πέραν από τις 21.00...μή τρελλαθούμε ρε παίδες...όσοι το εφήρμοσαν στο πρόσφατο παρελθόν εξηφανίσθησαν απο προσώπου γής..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.939
Πόντοι
46.232
ελατε ρε παιδιά που πιστεύατε οτι θα λειτουργεί ώς μασατζίδικο πέραν από τις 21.00...μή τρελλαθούμε ρε παίδες...όσοι το εφήρμοσαν στο πρόσφατο παρελθόν εξηφανίσθησαν απο προσώπου γής..
οχι ειχαν πει οτι μετα τις 23.00 θα λειτουργρει σαν στουντιο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom