Aν ηξερα για ποιαν μιλας και αν οπως λες ηταν και φιλεναδα μου πως θα μπορουσα να την μπερδευω με εσενα;
Kαι εν τοιαυτη περιπτωσει εγω που δεν την ξερω πες πως κανω λαθος και ρωταω αν εισαι εσυ αυτος που παιρνει παντα δυο με τρεις κοπελες συνεχομενα, κουβαλωντας μαζι του και ολα τα απαραιτητα "συνεργα". Εφοσον λοιπον δεν εισαι εσυ η Ντανιελα η αλλως Τζιοβαννα οπως ισχυριζεσαι,αυτην την "Τζιοβαννα ¨απο που την ξερεις;
Ειναι κι'αυτη μελος στο μπου; Στο θεμα αυτο δηλωνω ασχετος.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως επειδη εγω με 3 ποστς και εγγραφη πριν λιγες μερες η καποιος αλλος με 62 ποστς και εγγραφη πριν 3,5 χρονια δεν ειμαστε αντικειμενικοι επειδη τολμησαμε κατ'εσε να περιγραψουμε την χυδαια συμπεριφορα της Ελενης απεναντι στον περισσοτερο κοσμο που υποδεχεται η που ξεπροβοδιζει καθως και στα περισσοτερα κοριτσια που εργαζονται εκει μεσα.
Εαν λοιπον εσενα κατ'εξαιρεση λοιπον σου εξηγιεται αλλιως, τοτε πες μας τι κανουμε εμεις λαθος που δεν κανεις εσυ, η εστω τι ειναι εκεινο που κανεις εσυ για να εχεις μια τελειως διαφορετικη μεταχειριση. Εγω παντως και ευγενεστατος ημουν και κοσμια ενδεδυμενος και πληρωσα οσα μου ζητηθηκαν χωρις γυφτιες και χωρις την παραμικρη νυξη για παζαρια η ο,τιδηποτε αλλο που θα μπορουσε να της δωσει ισως το παραμικρο δικαιωμα για να με βλαστημα πισω απο την πλατη μου.
Εκτος αυτου το να ζητας μια κοπελα που καθεται στην κουζινα και δεν εχει εκεινη την ωρα δουλεια και να σου λεει η Ελενη στην ψυχρα οτι λειπει και παρε αλλη εσενα πως θα σου φαινοταν;
Ειτε σου αρεσει να το πιστευεις ειτε οχι εκτος απο τα σκωπτικα σχολια που αν θες το ανεχεσαι η το αντιπαρερχεσαι το να πηγαινεις για την συγκεκριμενη κοπελα κι αυτη να σου λεει με το ετσι θελω οτι δηθεν λειπει δεν τρωγεται ευκολα.
Τωρα πως εσενα δεν σου εχει τυχει ποτε να συμβει αυτο που ειναι ο κανονας συμπεριφορας της προς ολους τους αλλους, το αφηνω στους αλλους να το κρινουν και να συμπερανουν ποιος ειναι τελικα αντικειμενικος στην κριτικη του και ποιος δεν ειναι..