Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 108

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οχι ειχαν πει οτι μετα τις 23.00 θα λειτουργρει σαν στουντιο.....

καλα καλα...και ο γιωργάκης λέει ότι είναι ο καλύτερος μάπας πρωθυπουργός που πέρασε από την ελλάδα. ΕΣύ το πιστεύεις αυτό?

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
επισκεψη σημερα πρωτη πρωινη

δυστυχως ακομα καμια αλλαγη στη συνθεση απο τις λαδοκορες, ητοι παρουσες ηταν Ελενη Αντριανα Αννα-Μαρια
τιμες εν οψει πτωσης κυβερνησης : 60 απλο προγραμμα , 70 με ΅λιγο μασαζ΅, 80 με ΅πολυ μασαζ΅

Δεν περασα μια που η μονη που μου αρεσε ηταν η Αντριαννα της οποιας υπηρεσιες εχω επανηλλημενως απολαυσει
και ψαχνω για νεο αιμα.
Αναμενουμε λοιπον, νεες κοπελες κ νεες τιμες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

costasthe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, μια κοπέλα εκ Ρουμανίας ονόματι Ντενίσα που δούλευε στο μαγαζί πριν την ανακαίνηση, έχει κανείς ιδέα που μπορώ να την βρω? Ρώτησα στο μαγαζί και κανείς δεν μπορούσε να μου πει... Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει γιατί η κοπέλα ήταν έρωτας... :helpplea:

Επισκέπτης
απογευματινό πέρασμα από το ίδρυμα και πέρα από τις γνώριμες μιλφ Ελένη και Θεοδώρα και τα πιπίνια Αντριαννα και Αννα Μαρία, το κατάστημα είχε νέες αφίξεις τη Κατερίνα από Σερβία και τη Νάταλι από Ταυλάνδη...λόγω έλλειψης χρόνου δεν τίμησα καμια λαδοκόρη και θα επισκεφθω πάλι το ίδρυμα τις προσεχείς ημέρες όπου απ'οτι μου είπε η Θεοδώρα θα αφιχθούν και άλλες δύο μιλφ Ελληνίδες την Παρασκευή 18/11.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
απογευματινό πέρασμα από το ίδρυμα και πέρα από τις γνώριμες μιλφ Ελένη και Θεοδώρα και τα πιπίνια Αντριαννα και Αννα Μαρία, το κατάστημα είχε νέες αφίξεις τη Κατερίνα από Σερβία και τη Νάταλι από Ταυλάνδη...λόγω έλλειψης χρόνου δεν τίμησα καμια λαδοκόρη και θα επισκεφθω πάλι το ίδρυμα τις προσεχείς ημέρες όπου απ'οτι μου είπε η Θεοδώρα θα αφιχθούν και άλλες [size=18pt]δύο μιλφ Ελληνίδες την Παρασκευή 18/11.[/size]

ενδιαφέρον ακούγεται!

Επισκέπτης

Thai Nataly exotic experience :rockon:... ασσος στο μασαζ και στη :pipa1: και ακομα πιο καλο το σφικτο μουνακι της :fuck1:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
216
Η Ελένη που κάνει πόρτα μου είπε ότι περνάει μέσα , από υπηρεσίες τι λεει ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εξαιρετικές υπηρεσίες! :rockon: η γυναίκα γεννήθηκε για να τρώει πούτσες! :rockon:

θα πρέπε να ντρέπεσαι με τον στόμφο που ελάλησες!Αυτό είναι κατηγορία,όχι φιλοφρόνησις. :rockon:Ακούς εκεί..γεννήθηκε να τρώει πούτσες! Η γυναίκα γεννιέται και για άλλους λόγους,μερικοί από αυτούς να πλένει πιάτα,να μεταναστεύει για να τρώει πούτσες, να γίνεται λεσβία αμα δεν υπάρχει άντρα στη ζωή της, να ρίχνει δακοκτόνο στις ελιές(τις ελαιοποιήσιμες πάντα),να καθαρίζει πατάτες,να πλένει σεντόνια και....τί άλλο?αααα να σιδερώνει πουκάμισα και να τοποθετεί με ακρίβεια τα υποδήματα μας.

Επισκέπτης
θα πρέπε να ντρέπεσαι με τον στόμφο που ελάλησες!Αυτό είναι κατηγορία,όχι φιλοφρόνησις. :rockon:Ακούς εκεί..γεννήθηκε να τρώει πούτσες! Η γυναίκα γεννιέται και για άλλους λόγους,μερικοί από αυτούς να πλένει πιάτα,να μεταναστεύει για να τρώει πούτσες, να γίνεται λεσβία αμα δεν υπάρχει άντρα στη ζωή της, να ρίχνει δακοκτόνο στις ελιές(τις ελαιοποιήσιμες πάντα),να καθαρίζει πατάτες,να πλένει σεντόνια και....τί άλλο?αααα να σιδερώνει πουκάμισα και να τοποθετεί με ακρίβεια τα υποδήματα μας.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Thai Nataly exotic experience :rockon:... ασσος στο μασαζ και στη :pipa1: και ακομα πιο καλο το σφικτο μουνακι της :fuck1:

ναι αλλα η κρυαδα παει συνεφο... ουτε φιλακια , πιπα μονο με καποτα , και στυλ ψιλοξεπετας...

απ την αλλη , εχοντας τοσα πολλα παραδειγματα απο ασιατικα services οπου, πληρωνωντας δεν αγοραζεις μονο σωμα αλλα και κοματι καρδιας (αυτης που ειναι διαθεσιμη ενοω), ισως να ειμαι και λιγο απαιτητικος..

tlover22

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα η κρυαδα παει συνεφο... ουτε φιλακια , πιπα μονο με καποτα , και στυλ ψιλοξεπετας...

απ την αλλη , εχοντας τοσα πολλα παραδειγματα απο ασιατικα services οπου, πληρωνωντας δεν αγοραζεις μονο σωμα αλλα και κοματι καρδιας (αυτης που ειναι διαθεσιμη ενοω), ισως να ειμαι και λιγο απαιτητικος..

Παει κι'αυτη εφυγε. Η τριτη μεσα στον μηνα!

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Μηπως γνωριζει κανεις που εχει παει η Αντριαννα (πιπινι κοντουλι μελαχροινο)..
η ΅Ξυνη΅μου ειπε σταματησε για καποιο καιρο , αλλα απο το υφος της καταλαβα οτι ελεγε ψεματα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Μηπως γνωριζει κανεις που εχει παει η Αντριαννα (πιπινι κοντουλι μελαχροινο)..
η ΅Ξυνη΅μου ειπε σταματησε για καποιο καιρο , αλλα απο το υφος της καταλαβα οτι ελεγε ψεματα

αμα σταματησε κι αυτη σκουρα τα πραγματα, ηταν απο τις ωραιες εμφανισεις στην περιοχη :dancing:.

Γιατι κατα τα λοιπα, σε προσφατο περασμα στο τριγωνο καλλιροης - συγγρου - φρατζη ειδα πολλα χοντρα μπουτια και κυταριτιδες, δυσαναλογα με τα 80αρια που ζητανε :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom