n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.905
- Πόντοι
- 46.232
σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα, στην πόρτα η εντυπωσιακή για την ηλικία της καστανόξανθη κατσαρομάλλα με το μεγάλο μπούστο Θεοδώρα(από φ4)ευγενέστατη σε ερώτηση μου για τα προγράμματα μου απάντησε ότι έχει δυο προγράμματα ,το ένα 45 λεπτών στα 80 ευρώ για φουλ πρόγραμμα(μασάζ&σεξ)και το άλλο 30 λεπτών στα 60 ευρώ μόνο σεξ!!!το ρόστερ Εμμυ ξανθιά λεπτή ψηλή κοπέλα με ελαφρός ανοιχτή περιφέρεια ηλιακά την προσδιορίζω λίγο κάτω απο
τα 30 , Καρμελίτα μελαχρινή μπουτού και κωλού(λατινόφατσα), Βαλέρια μελαχρινή μιλφ αδιάφορη για τα γούστα μου , Αννι μελαχρινή κοντή άβυζι και Αννα Μαρία (απο φ4)μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικών κιλών και
μεσαίου μεγέθους στήθος ,το δυνατό της σημείο είναι το κωλαράκι της που είναι όλα τα λέφτα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
τα 30 , Καρμελίτα μελαχρινή μπουτού και κωλού(λατινόφατσα), Βαλέρια μελαχρινή μιλφ αδιάφορη για τα γούστα μου , Αννι μελαχρινή κοντή άβυζι και Αννα Μαρία (απο φ4)μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικών κιλών και
μεσαίου μεγέθους στήθος ,το δυνατό της σημείο είναι το κωλαράκι της που είναι όλα τα λέφτα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)