Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 108

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
μεσημεβρινή επίσκεψη κατά τις 3.00 μ.μ και "ξεπαρθένιασα" :grin: κατά τα λεγόμενά της ένα καινούριο τεμάχιο τη Μαρίνα πρώην κομμώτρια η οποία πρώτη φορά εργάζεται ως μασατζού  :pipa1: :fuck1:  μελαχρινή με προστυχόφατσα και καστανοπράσινα μάτια είχε καλή απόδοση, αλλά βέβαια είχε και τα αρνητικά που έχει η πλειονότητα των κορασίδων ορμώμενων εκ Ρουμανίας...φραγκοφόνισσα πρώτου μεγέθους, μου ζήτησε για δεύτερη εκτόνωση + 20 ευρώ, ενώ στην πρώτη δεν είχα καν προλάβει να τη  :fuck1: και δεν με άφησε να  :cum: επάνω της...τέλος πάντων με μισή καρδιά της τα έδωσα και στο δεύτερο γύρο αφού τη  :fuck1: έχυσα πάνω στην κωλοτρυπίδα της! :rockon: ...για κουλούρι ζητάει +30 ευρώ...συμπερασματικά καλή εμπειρία αλλά λόγω αρπακτικής συμπεριφοράς και ενός καψίματος στο πόδι από μηχανάκι (το οποίο με ξενέρωσε λίγο)δεν νομίζω να ξαναπάρω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ύψος? κορμί? βυζιά?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μεσημεβρινή επίσκεψη κατά τις 3.00 μ.μ και "ξεπαρθένιασα" :grin: κατά τα λεγόμενά της ένα καινούριο τεμάχιο τη Μαρίνα πρώην κομμώτρια η οποία πρώτη φορά εργάζεται ως μασατζού  :pipa1: :fuck1:  μελαχρινή με προστυχόφατσα και καστανοπράσινα μάτια είχε καλή απόδοση, αλλά βέβαια είχε και τα αρνητικά που έχει η πλειονότητα των κορασίδων ορμώμενων εκ Ρουμανίας...φραγκοφόνισσα πρώτου μεγέθους, μου ζήτησε για δεύτερη εκτόνωση + 20 ευρώ, ενώ στην πρώτη δεν είχα καν προλάβει να τη  :fuck1: και δεν με άφησε να  :cum: επάνω της...τέλος πάντων με μισή καρδιά της τα έδωσα και στο δεύτερο γύρο αφού τη  :fuck1: έχυσα πάνω στην κωλοτρυπίδα της! :rockon: ...για κουλούρι ζητάει +30 ευρώ...συμπερασματικά καλή εμπειρία αλλά λόγω αρπακτικής συμπεριφοράς και ενός καψίματος στο πόδι από μηχανάκι (το οποίο με ξενέρωσε λίγο)δεν νομίζω να ξαναπάρω.

απο κόσμο είχε τίποτα ή ψόφια τα πράγματα?βαρούσαν τα κουδούνια καθόλου ή τσάμπα την έχουνε την κυρά βέτα?

rabbit81

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
50
Πόντοι
1
ξερει κανεις τιμή για extraball? :idiot:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

Επισκέπτης
οκ ντανιελ λογικο αντιτιμο........το θεμα
ειναι μεσα στο 45λεπτο η εκατσες λιγο παραπανω???????????

αν διαβάσεις το προηγούμενο σχετικό μου ποστ θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν λογικό που με χρέωσε +20 ευρώ ;) ...και ζήτημα είναι αν κάθησα μισάωρο! :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
αν διαβάσεις το προηγούμενο σχετικό μου ποστ θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν λογικό που με χρέωσε +20 ευρώ ;) ...και ζήτημα είναι αν κάθησα μισάωρο! :tickedoff:
ναι σωστος....γι αυτο ρωτησα για τον χρονο....γιατι σαν αντιτιμο γενικα το +20 ειναι λογικο κ παιζει σχεδον σε ολα....καλο βραδυ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οκ ντανιελ λογικο αντιτιμο........το θεμα
ειναι μεσα στο 45λεπτο η εκατσες λιγο παραπανω???????????
εγω δεν μπορω να καταλαβω ,τι διαλο κανει ενας ανθρωπος αρσενικου φυλου με μια γυναικα για 45 λεπτα σ'ενα δωματιο, ενω μπορει να γαμησει ΜΟΝΟ μια φορα ?
πως ειναι δυνατον να καθυστερει εκσπαρμωτωση για 45 ολοκληρα λεπτα?

πηρα σαν δεδομενο οτι το extraball χρεωνεται εξτρα

Επισκέπτης
εγω δεν μπορω να καταλαβω ,τι διαλο κανει ενας ανθρωπος αρσενικου φυλου με μια γυναικα για 45 λεπτα σ'ενα δωματιο, ενω μπορει να γαμησει ΜΟΝΟ μια φορα ?

μπορεί να είναι πορνοστάρ! :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

Μα... δεν θα κανει και μασαζ ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μα... δεν θα κανει και μασαζ ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

you have a point :grin: στη περίπτωση όμως που κάποιος δεν θέλει μασάζ η χρέωση του extraball και μάλιστα εντός μισαώρου και ενώ τη πρώτη φορά δεν γάμησες καν (αλλά απλά  :cum: ) είναι κλοπή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom