Νέα

Συγγρού 108 2ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frapes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 401K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
Με την Ελενη κανουν καλο διδυμο αραγε?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
‘Ήμουν κατάκοπος. Ήθελα να χτυπήσω κουδούνι, προφανώς σε στανταράκι όμως. Σε σιγουράκι μου στο στούντιο θα ήταν καλά, αλλά εκεί η σύνθεση της βάρδιας δεν βοηθούσε αφενός, και αφετέρου στα στούντιο με το χρόνο δεν είναι τόσο άνετα τα πράγματα.  Οδηγώντας είδα στο δρόμο κάτι και φλάσαρα αμέσως. Μασάζ στην Ελένη και ό,τι ήθελε προκύψει.

Συγρού 108 λοιπόν, ανεβαίνω στο 2ο όροφο, και μού ανοίγει. Έχει κοντύνει το μαλλί και είναι ακόμη πιο σέξυ. Άβαφη και όπως λέει ότι το προτιμά. Μαύρο σέξυ μίνι φόρεμα, που όμως αναδεικνύει το σώμα της.

Πάμε στο δωμάτιο. Ψιλοκουβέντα. Λίγη όμως, της το λέω, αλλά και διαπιστώνει  και μόνη της ότι είμαι  πρωτοφανώς ιδιαίτερα κουρασμένος. Χωρίζουμε για το ντους. Επανέρχεται και αρχίζει ήπιο χαλαρωτικό μασάζ σε πόδια, πλάτη, αυχένα, περάσματα από πάνω μέχρι κάτω. Απόλυτη ησυχία, μόνο χαλαρή μουσική. Δεν είχα δύναμη ούτε καν να μιλήσω. Παραδόθηκα στα χέρια της, συνήθως αναλαμβάνω πρωτοβουλίες , χουφτώνω κατά τη διάρκεια του μασάζ, αλλά και μετά κάνω φουλ επίθεση. Λίγο πριν ολοκληρώσει τη μπρούμυτα συνεδρία, με απαλές κινήσεις εστιάζει και με οπλίζει φουλ. Με γυρίζει από μπροστά, και συνεχίζει με κάποιες σύντομες αρχικές γενικές μαλάξεις. Εστιάζει γρήγορα, δουλεύει περίτεχνα φραπέ και καλαμάκι. Χρησιμοποιεί και λάδι. Αργά, ήρεμα, ελέγχει πλήρως την κατάσταση. Το μάγκνουμ είναι οπλισμένο εδώ και ώρα, αλλά η Ελένη δεν έχει πατήσει ακόμη τη σκανδάλη. Αλλάζει στυλ, ρυθμό, κινήσεις, κτλ. Για ώρα όλα αυτά. Απειλείται με τενοντίτιδα και όχι μόνο. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή γίνεται η απελευθερωτική έκρηξη. Το μάγκνουμ όμως δεν αφοπλίζει αμέσως, αλλά μετά από λίγο! Πού με είχε φτάσει!!! Συνεχίζει να με κρατά ανάσκελα, και μού κάνει μασάζ,  κυρίως σε πρόσωπο και κεφάλι. Χαλαρά σηκώνομαι για ντους κτλ.

Απόρησε με την κούραση μου. Απόρησα με την επιτυχία της. Ήθελα να χαλαρώσω, το μασάζ ήταν γενικά καλή ιδέα, αλλά καθόλου σίγουρο ότι θα προέκυπτε και επιτυχία. Της βγάζω το καπέλο. Μπράβο! Έχω γευτεί αποτυχίες στο παρελθόν, και ξέρω καλά τι λέω. Μπορεί να μην υπήρχε μπριζόλα, αλλά ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου! Φεύγοντας μού λέει χαμογελώντας «μού χρωστάς»! Ε, ανυπομονώ για την επόμενη φορά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086

Fresh1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Like
75
Πόντοι
0
καπου νομιζω διαβασα για διδυμο

αλλα δεν θυμαμαι ακριβως 

μαλιστα νομιζα που το ειχαν γραψει εδω στο θρεντ
Ετσι νομίζω και εγώ ότι είναι καλό δίδυμο αλά αύριο θα το διαπιστώσω όπωσδηποτε και θα ανεβάσω κριτική

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
Οχι δεν δοκιμασα.Και εγω ερωτηση εκανα μηπως κανεις το εχει κανει.

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
23561558_366091337183242_8590815343041361092_n.jpg

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Μια ώρα πόσο θα μου κόστισε :think:
αν εννοείς και οι 2 μαζί είναι στα 120 γράφει συναγωνιστής σε κριτική (αν και παλαιότερη). απλά φοβάμαι ότι αν και σόλο είναι πολυ καλές και οι 2 στις υπηρεσίες, αντίθετα μαζί περιορίζονται σε ταυτόχρονο μασάζ και δεν θα ευχαριστηθούμε συμπλέγματα των 2 μεταξύ τους....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
αν εννοείς και οι 2 μαζί είναι στα 120 γράφει συναγωνιστής σε κριτική (αν και παλαιότερη). απλά φοβάμαι ότι αν και σόλο είναι πολυ καλές και οι 2 στις υπηρεσίες, αντίθετα μαζί περιορίζονται σε ταυτόχρονο μασάζ και δεν θα ευχαριστηθούμε συμπλέγματα των 2 μεταξύ τους....

σιγουρα 120;

αποψη:
τα 4 χερια εχουν τη δικη τους γευση
απλως εαν δεν σε πειραζει το 1 τελειωμα ολα καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom