Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
μπορει ομως να εννοει 1 ωρα με 1 μονο (;;;;)
μπορει ομως να εννοει 1 ωρα με 1 μονο (;;;;)
[/quotεννοείς μασάζ 4 χέρια αλλά στο κυρίως μενού επιλογή μιας μόνο κορασίδας;σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι αξίζει και ότι είναι προτιμότερο να επιλέγει ατομικό πρόγραμμα. θα με φάει πάντως η απορία πως θα είναι το συγκεκριμένο ντουέτο εν δράσει....μπορει ομως να εννοει 1 ωρα με 1 μονο (;;;;)
δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πρέπει να είναι super εμπειρία....Απο τα γραφόμενα εγώ το καταλαβαίνω 100 με τις 2 (αναφέρει 2 ονόματα) αλλά με την παλαιά τιμολογιακή πολιτική. τώρα και με 60 € για 45 λεπτά (αν και στο συγκεκριμένο χώρο και ειδικά η Ειρήνη ξεπερνά τον χρόνο αυτό εύκολα ) η λογική λέει 120 € για 4 χέρια. από αρχές Δεκέμβρη έχω σκοπό να δοκιμάσω επομένως ότι πληροφορία συλλέξω θα την μοιραστώ εδώδεν παιρνω ορκο αλλα ισως και 100 οι 2 μαζι, δεν το ξερω ομως διοτι δεν δοκιμασα 2πλο με τις συγκεκριμενες
εννοω μασαζ με 4 χερια εχει σπεσιαλ γουστο
για τη συνεχεια κατι θα κανεις (υποθετω) και με τις 2, αλλα μαλλον με 1 τελειωμα
εχεις δικιο, θα μαθεις μονο εαν δοκιμασεις
ο συναδελφος μπορει να ρωτησε κοστος για 1 ωρα με 1 μασεζ μοναχα
δεν παιρνω ορκο αλλα ισως και 100 οι 2 μαζι, δεν το ξερω ομως διοτι δεν δοκιμασα 2πλο με τις συγκεκριμενες
εννοω μασαζ με 4 χερια εχει σπεσιαλ γουστο
για τη συνεχεια κατι θα κανεις (υποθετω) και με τις 2, αλλα μαλλον με 1 τελειωμα
εχεις δικιο, θα μαθεις μονο εαν δοκιμασεις
ο συναδελφος μπορει να ρωτησε κοστος για 1 ωρα με 1 μασεζ μοναχα
δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πρέπει να είναι super εμπειρία....Απο τα γραφόμενα εγώ το καταλαβαίνω 100 με τις 2 (αναφέρει 2 ονόματα) αλλά με την παλαιά τιμολογιακή πολιτική. τώρα και με 60 € για 45 λεπτά (αν και στο συγκεκριμένο χώρο και ειδικά η Ειρήνη ξεπερνά τον χρόνο αυτό εύκολα ) η λογική λέει 120 € για 4 χέρια. από αρχές Δεκέμβρη έχω σκοπό να δοκιμάσω επομένως ότι πληροφορία συλλέξω θα την μοιραστώ εδώ
σίγουρα αλλά δε νομίζω η τηλεφωνική ενημέρωση να παρέχει αντίστοιχη ευχαρίστηση ...!!!ισως και τηλεφωνικα να σου πουν
υπάρχει εξήγηση λόγω μικρής σύνθεσης απο 3 έως και 2 κοπέλες.Σε επίσκεψη μου με παρούσες μόνο Ελένη και Σήλια, το κουδούνι χτύπησε πολλές φορές χωρίς ανταπόκριση αφου και οι 2 κοπέλες ήταν σε δωμάτιοαποκτησανε και εκει προβλημα με το χτυπημα κουδουνιου.
Έτσι νομίζω και εγώυπάρχει εξήγηση λόγω μικρής σύνθεσης απο 3 έως και 2 κοπέλες.Σε επίσκεψη μου με παρούσες μόνο Ελένη και Σήλια, το κουδούνι χτύπησε πολλές φορές χωρίς ανταπόκριση αφου και οι 2 κοπέλες ήταν σε δωμάτιο
επειδή υπάρχει σχετική απορία δεν μας ενημερώνετε και για την δυνατότητα duo καθώς και την τιμολόγηση;ευχαριστώΚαλημέρα σήμερα θα είναι κοντά μας Ελένη,Ειρήνη και Σοφία σας περιμένουμε πολλά φιλιά
Η Ελένη κάνει και πρωκτικο?
Ευχάριστο ZeroToleranceοχι δεν κανει
Μόνο ωραίος κωλοςδεν τον δινει μεν, ομως απο την αλλη ωραιος κωλος ρε παιδι μου
βζζζζζγιαααααα!!!!!!!!!!
χαχαχα