Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Εμμ , πρέπει να τον δώσει ;)δεν τον δινει μεν, ομως απο την αλλη ωραιος κωλος ρε παιδι μου
Εμμ , πρέπει να τον δώσει ;)δεν τον δινει μεν, ομως απο την αλλη ωραιος κωλος ρε παιδι μου
Είναι παρθένα δεν το δίνει Σίγουρα αλλά προς το παρών μονοΕμμ , πρέπει να τον δώσει ;)
Ποσταρε ινφος οταν ερθουν οι κιουριες , δωσε ινφος διοτι αναζηταμε νεα προσωπα εμεις οι μασσαζοβιοι ;) ;)Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας 2 νέες παρουσίες
δεν τον δινει μεν, ομως απο την αλλη ωραιος κωλος ρε παιδι μου
Ωραία γιατί χρειαζόταν μια ανανέωση ο χώρος...Καλές η Ειρήνη με την Ελένη αλλά 2 μόνο επιλογές δεν αρκούν...Αναμένουμε λοιπόν...Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας 2 νέες παρουσίες
Με αφορμή παλαιότερο διάλογο που είχαμε αλλά και πρόσφατη (προηγούμενη Παρασκευή) επίσκεψη μου στο χώρο και επιλογή Ειρήνης, διαπίστωσα ότι πέρα απο τα κλασικά προγράμματα(μισή ώρα με 50 € κ 45 λεπτά με 60 €) υπάρχει πολύ μεγάλη ευελιξία τόσο στα προγράμματα (εγώ για παράδειγμα ζήτησα 2 εκτονώσεις κ 1 ώρα) όσο και στην τιμολόγηση (ειδικά για όσους την γνωρίζουν από παλιά στην 3η Σεπτ- 1 ώρα με 2 εκτονώσεις 70 €). Δυνατότητα για 4 χέρια που σχολιάζαμε υπάρχει και όσο για το κόστος ποικίλει ανάλογα με την διάρκεια κ τον αριθμό εκτονώσεων, και το ακόμα σημαντικότερο την διαπραγμάτευση που θα κάνεις.σιγουρα 120;
αποψη:
τα 4 χερια εχουν τη δικη τους γευση
απλως εαν δεν σε πειραζει το 1 τελειωμα ολα καλα
Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας 2 νέες παρουσίες
Αύριο κοντά μας θα είναι η Τζούλια νεα κοπέλα σας περιμένουμε
Η Τζούλια είναι 27 χρονών μελαχρινή με λεπτό σώμαΚάποια λίγο πιο λεπτομερή περιγραφή;
Η Τζούλια είναι 27 χρονών μελαχρινή με λεπτό σώμα
Είναι από ΙταλίαΕυχαριστώ πολύ. Ρωσίδα;
γιατι να ερθει μια κοπελα από την πλουσια ιταλια να δουλεψει στην φτωχη ελλαδα?Είναι από Ιταλία
γιατι να ερθει μια κοπελα από την πλουσια ιταλια να δουλεψει στην φτωχη ελλαδα?
θα πηγαινε ελληνιδα να κανει βίζιτες στην αλβανια?
γραψ τε ότι ξερει να μιλησει ιταλικα μη μας δουλευετε ετσι