ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Καθώς περνούσα από του Φιξ με το δίκυκλο, και είχα λίγο χρόνο, έκανα μια στάση στο Συγγρού 108 μετά από καιρό. Ανοίγει η Ελένη, πάντοτε σούπερ μιλφ με κοντά μαλλιά και όχι με τα μακριά όπως ανέκαθεν. Διαχύσεις στο όρθιο, και βουρ για το δωμάτιο για να θυμηθούμε τα δικά μας. Ήταν και η Σιμόνα από τη Σερβία, νέα στα μασάζ μού είπε η Ελένη. Η Σιμόνα έχει μαύρο ίσιο μαλλί, λευκό δέρμα, καστανά μάτια, καθημερινό συμπαθητικό πρόσωπο. Αποφασίσαμε να μείνει στο πρώτο μέρος και να συμμετέχουν και οι δύο γυναίκες στο μασάζ. Η Ελένη ήταν η αρχηγός, και η Σιμόνα ακολουθούσε με ηπιότερες και πιο αισθησιακές κινήσεις. Την ενθαρρύναμε (στα Αγγλικά) να δυναμώσει και το έκανε. Στην αρχή ανέλαβαν από ένα πόδι η κάθε μια μασέζ. Μετά εναλλάξ, η μια σε πόδια η άλλη στην πλάτη. Το κομμάτι του μασάζ ολοκληρώθηκε με τα 4 χέρια και εγώ το θεώρησα ενδιαφέρουσα εμπειρία. Η Σιμόνα έχει προοπτικές ειδικά εάν μαθητεύσει δίπλα στην Ελένη. Τότε χαιρετήσαμε τη Σιμόνα και περάσαμε στο δεύτερο μέρος με την Ελένη μόνο οι δυό μας. Για μια ακόμη φορά η Ελένη έδωσε ρέστα με φραπέ, καλαμάκι, μπριζόλα, με υψηλών προδιαγραφών περιποίηση προς εμένα. Ε και εγώ ανταπέδωσα όσο μπορούσα. Το ευχαριστήθηκα διπλά, καθώς πέρα από την όπως πάντοτε εγγυημένη εμπειρία με την Ελένη, μού έτυχε και η εκπληξούλα με τα 4 χέρια.