Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ξερουμε εαν και ποτε επιστρεφει η βανεσσα;;
Πηγαινε στο μασατζιδικο στο Αιγαλεω... Εκει θα την βρεις..! ;)ξερουμε εαν και ποτε επιστρεφει η βανεσσα;;
Πηγαινε στο μασατζιδικο στο Αιγαλεω... Εκει θα την βρεις..! ;)
Διεύθυνση θα μας πειςρεσπεκτ
Διεύθυνση θα μας πεις
το έτοιμο ειναι πιο νοστιμοΔεν θέλει τρόπο, αλλά κόπο (= λίγο ψάξιμο) παίκτη ;)
Καλημέρα η Ελένη είναι διακοπές
νομιζω επιστρεφει σε λιγες μερες που ρωτησα
εμένα πάντως σε επίσκεψη πριν από περίπου ένα μήνα μου άνοιξε η Ειρήνη (πρώην Ελένη από 3η Σεπτεμβρίου). Με αφορμή αυτό και εφόσον δεν ανέβηκε και κριτική που έκανα (για 3η ή 4η φορά) θα ήθελα και πάλι να αναφέρω ότι έμεινα κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος από τις υπηρεσίες της και την ευγένεια-επαγγελματισμό της. Απορώ πως δεν υφίσταται ούτε μια κριτική για την εν λόγω παρά τα πολλά χρόνια εμπειρίας της στον χώρο και μάλιστα έχοντας και καλό όνομα στους λάτρεις των ώριμων προτάσεων. εγώ τουλάχιστον ένιωσα την ανάγκη να πω μια καλή κουβέντα για την συγκεκριμένη που θεωρώ ως μια καλή πρόταση για όλους τους συναγωνιστές και μάλιστα σε καλή πάντα συγκριτικά τιμή.αντίστοιχα την ίδια απορία είχα και για Μάγια, επίσης εξαιρετικά τίμια πρόταση για ώριμες αναζητήσεις.αυτο συνεβαινε παλια
εδω και πολυ καιρο η ελενη ανοιγει
για πες καμία πληροφορία συναγωνιστή για Σήλια. έχω εμπειρία μόνο από Ελένη κ Ειρήνη στο συγκεκριμένο χώρο. περιγραφή της?Σήλια Σήλια
εμένα πάντως σε επίσκεψη πριν από περίπου ένα μήνα μου άνοιξε η Ειρήνη (πρώην Ελένη από 3η Σεπτεμβρίου). Με αφορμή αυτό και εφόσον δεν ανέβηκε και κριτική που έκανα (για 3η ή 4η φορά) θα ήθελα και πάλι να αναφέρω ότι έμεινα κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος από τις υπηρεσίες της και την ευγένεια-επαγγελματισμό της. Απορώ πως δεν υφίσταται ούτε μια κριτική για την εν λόγω παρά τα πολλά χρόνια εμπειρίας της στον χώρο και μάλιστα έχοντας και καλό όνομα στους λάτρεις των ώριμων προτάσεων. εγώ τουλάχιστον ένιωσα την ανάγκη να πω μια καλή κουβέντα για την συγκεκριμένη που θεωρώ ως μια καλή πρόταση για όλους τους συναγωνιστές και μάλιστα σε καλή πάντα συγκριτικά τιμή.αντίστοιχα την ίδια απορία είχα και για Μάγια, επίσης εξαιρετικά τίμια πρόταση για ώριμες αναζητήσεις.
επομένως πρόκειται για έμπειρη στο χώρο και αποτελεί καλή πρόταση από ότι καταλαβαίνω.ευχαριστώ για τις πληροφορίεςH Σήλια έχει στουντιακή θητεία (Τατοΐου 71, ΛΑ 343, Σ108)