sinslovers
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2022
- Like
- 191
- Πόντοι
- 0
Στειλε μας μηνυμα να τα πουμε !καλησπερα ειμαστε ζευγαρι ο αντρας 27 και η κοπέλα 37 και ψαχνουμε ζευγαρι για να κανουμε σεξ διπλα διπλα για την καυλα μας και για χαβαλε
Στειλε μας μηνυμα να τα πουμε !καλησπερα ειμαστε ζευγαρι ο αντρας 27 και η κοπέλα 37 και ψαχνουμε ζευγαρι για να κανουμε σεξ διπλα διπλα για την καυλα μας και για χαβαλε
Καλα ακουσεςΚαλησπέρα σε όλους...
Απ όσο άκουσα ετοιμάζετε παρτυ αρχές Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη
Τύπε διάβασα ότι δεν θα μπουν μπακουρια.Καλησπέρα σε όλους...
Απ όσο άκουσα ετοιμάζετε παρτυ αρχές Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη
Δεν υπάρχει.Μάγκες ξέρετε που έχει swinger club στην Θεσσαλονίκη η δεν υπάρχει?
Είσαι σε κάποιο φόρουμ μπορείς να ενημερώσεις από που το πληροφορήθηκες ενδιαφερόμαστεΦιλλλλαράκια μου καλά τα μάθατε τα νέα;;;;;
Sunset party 15/6 Σε roof garden, μόνο για ζευγάρια!!!
Μάλλον θα είμαστε κι εμείς εκεί!!!
Που βρίσκουμε πληροφορίες? Είμαι με μια κοπελίτσα κ θα θέλαμε να έρθουμεΦιλλλλαράκια μου καλά τα μάθατε τα νέα;;;;;
Sunset party 15/6 Σε roof garden, μόνο για ζευγάρια!!!
Μάλλον θα είμαστε κι εμείς εκεί!!!
Είσαι σε κάποιο φόρουμ μπορείς να ενημερώσεις από που το πληροφορήθηκες ενδιαφερόμαστε
Αν ήσαστε πιστοποιημένο ζευγάρι swingers, θα το είχατε ήδη πληροφορηθεί. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά τα πάρτι δεν είναι για πολύ νέους στο χώρο ούτε για όλους όσους έχουν μια σχέση και απλά περιέργεια.Που βρίσκουμε πληροφορίες? Είμαι με μια κοπελίτσα κ θα θέλαμε να έρθουμε
Έχουμε νέα για το πάρτι?to party ανακοινωνεται στη σελιδα sdc που ειναι κοινοτητα για swingers
Το πάρτι ήταν το καλοκαίρι ρε τσάκαλε!! Κοντεύουν ΧριστούγενναΈχουμε νέα για το πάρτι?
Τα fkk oase είναι ουσιαστικά χώροι όπου στεγάζουν πολλές κοπέλες με πάρα πολλές επιλογές σε σάουνα τζαμουζι εσωτερικές πισίνες φαγητό και σε σπάνιες περιπτώσεις ποτό.τι είναι το FFK που λεει ο τυπος στη σελιδα 5 ?
Τα FKK δεν έχουν καμία σχέση με το swinging, να σημειωθεί αυτό. Έχουν πουτάνες σε έναν πολυχώρο.Τα fkk oase είναι ουσιαστικά χώροι όπου στεγάζουν πολλές κοπέλες με πάρα πολλές επιλογές σε σάουνα τζαμουζι εσωτερικές πισίνες φαγητό και σε σπάνιες περιπτώσεις ποτό.
Πληρώνεις μια είσοδο (ανάλογα το μαγαζί , την ποιότητα και τον χρόνο παραμονής) και μπορείς να πας με όσες κοπέλες θες στο χρόνο που έχεις. Σε άλλα μαγαζιά είναι μικρή η είσοδος και πληρώνεις τη κάθε συνεύρεση.
Γενικά αν ψάξεις στη Γερμανία θα βρεις παρά πολλά τέτοια και τα λένε πετσετάδικα γιατί κυκλοφοράς με μια πετσέτα.
Έχω πάει σε αρκετά
Εννοείται πως έχεις δίκιο. Απλά το ανέφερα γιατί ρώτησε ο συνάδελφος!Τα FKK δεν έχουν καμία σχέση με το swinging, να σημειωθεί αυτό. Έχουν πουτάνες σε έναν πολυχώρο.