Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές, μόνους, μόνες και ζευγάρια! Μια που προσπαθείτε να ζεστάνετε το νήμα, ας γράψω και εγώ την άποψή μου, ως παλιός στο χορό και με αρκετές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ξεκινάμε με το ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει swingers club. Το D 7 και κάποια άλλα που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς δεν στηρίχθηκαν από την swinging κοινότητα στην Θεσσαλονίκη και έκλεισαν. Μακάρι να παρουσιαστεί κάτι γιατί ένα κλαμπ δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετική διασκέδαση, ασύγκριτη με οτιδήποτε άλλο, είτε σεξουαλικής είτε μη χροιάς.
Τι κάνει κάποιος λοιπόν που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη; Καταρχήν, πρέπει να έχεις μόνιμη σύντροφο ή σύζυγό ή έστω fuck buddy. Σημειώνω ότι αυτό αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για να μπορέσεις να δικτυωθείς στο χώρο. Οι άνθρωποι είναι δεσμευμένοι χρόνια, παντρεμένοι με παιδιά, επαγγελματίες σε οποιονδήποτε χώρο κλπ κλπ. Και σαφώς δεν θέλουν να εκτεθούν στον οποιονδήποτε γαμμίκο που θα πάρει μία βίζιτα και θα πάει να πηδήξει τη γυναίκα τους. Αφού είμαστε λοιπόν ζευγάρι που έχει ξεκαθαρίσει το τι θέλει, κάνουμε εγγραφή σε κάποιο από τα site για swingers. Απ' όσο γνωρίζω, αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο site στην Ελλάδα είναι το prive και έχει πάρα πολύ κόσμο και από τη Θεσσαλονίκη. Το realcouples έχει επίσης κίνηση. Σαφώς βέβαια η εγγραφή δε γίνεται έτσι απλά, πρέπει είτε να σας συστήσει κάποιο άλλο ζευγάρι είτε να περάσετε κάποιο camera verification.
Αφού γίνετε μέλος τα πράγματα είναι απλά. Με ευγένεια και υπομονή, και αφού έχετε ανεβάσει δικές σας φωτογραφίες και έχετε ολοκληρώσει σωστά το προφίλ σας, αρχίζετε να επικοινωνείτε με άλλα ζευγάρια. Στην αρχή θα πιείτε καφέ, μετά θα πιείτε άλλο καφέ, μετά άλλο καφέ. Κάποιοι είναι καλά δικτυωμένοι στο χώρο και κάποια απλά πειραματίζονται. Σιγά-σιγά θα δείτε ότι θα δικτυωθείτε κι εσείς και θα μπορείτε να πηγαίνετε στα πάρτυ στις βίλες ή όπου αλλού.
Μία άλλη λύση που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι να πάρετε την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας και να πάτε Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Προσωπικά το Nirvana είναι η επιλογή μου. All time classic. Αν και τα άλλα έχουν και αυτά την χάρη τους. Στα κλαμπ δε χρειάζεται να είσαι με μόνιμη/μόνιμο σύντροφο, πας και με περιστασιακό, ιδού ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Βέβαια θα προσέξετε ότι και εκεί υπάρχουν παρέες και κλίκες γιατί οι άνθρωποι γενικώς γνωρίζονται, είναι ένα κύκλωμα. Το πιο πιθανό είναι λοιπόν αν δεν είστε δικτυωμένοι και εκεί να απομονωθείτε αλλά είναι πολύ πιθανό να βρείτε και να παίξετε.
Εγώ αυτή την περίοδο είμαι σε ανάπαυση γιατί μου λείπει το απαραίτητο συστατικό, δηλαδή η κυρία που θα θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με το σπορ. Και πονάει όταν ξέρω ότι σε μερικές μέρες γίνεται το επίσημο ετήσιο πάρτι ενός από τα site σε γνωστό χειμερινό θέρετρο όπου όπως πάντα περνούσαμε πάρα πάρα πολύ καλά!
Καλές αναζητήσεις!