το θεμα ειναι αν το διαστημα αυτο γινετεκηνιση η δεν εχει ενδιαφερων ο κοσμος γιατι δεν βλεπω συζητισεις στο σαιτΈνα πουλάκι μου σφύριξε πως ετοιμάζεται νέο μαγαζί σε κοντινή γνωστή λεωφόρο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Swing Club 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrissot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2015
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
καλησπερα απο μενα. προσφατα επισκεφτηκα το εν λογω μαγαζι με φιλικη παρεα. ο χωρος πολυ προσεγμενος και αξιζει ενα μπραβο για αυτο(και ο πανω κ ο κατω χωρος) .την μερα που πηγα ειχε μετρια κοσμο θα ελεγα.ζευγαρια απο 27 ως 60 ετων και εμφανισημα και μη..αν τα καταφερω θα ξαναπαω με μεγαλη ευχαριστη(πρεπει να εχεις και συνοδο να πας) για αυτο το λεω..στα αξιοσημειωτα 3-4 ζευγαρια πλ ευπαρουσιαστα αλλα εμενα μ εκανε εντυπωση ζευγαρι γυρω στα 30 με αντρα πολυ μοντερνο και ωραιο και γυναικα απλα πυραυλο σε ολα εμφανιση(ολα δερματινα) κινηση(πολυ χορος). αξιζει να το επισκεφτει καποιος το μαγαζι δεν θα χασει
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Αλλαξ'ο κολιές κι έγινε βραχιολι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
καλησπερα απο μενα. προσφατα επισκεφτηκα το εν λογω μαγαζι με φιλικη παρεα. ο χωρος πολυ προσεγμενος και αξιζει ενα μπραβο για αυτο(και ο πανω κ ο κατω χωρος) .την μερα που πηγα ειχε μετρια κοσμο θα ελεγα.ζευγαρια απο 27 ως 60 ετων και εμφανισημα και μη..αν τα καταφερω θα ξαναπαω με μεγαλη ευχαριστη(πρεπει να εχεις και συνοδο να πας) για αυτο το λεω..στα αξιοσημειωτα 3-4 ζευγαρια πλ ευπαρουσιαστα αλλα εμενα μ εκανε εντυπωση ζευγαρι γυρω στα 30 με αντρα πολυ μοντερνο και ωραιο και γυναικα απλα πυραυλο σε ολα εμφανιση(ολα δερματινα) κινηση(πολυ χορος). αξιζει να το επισκεφτει καποιος το μαγαζι δεν θα χασει
Εντάξει ρε τύπε αυτά,καμιά φάση παίχτηκε .Είχε καθόλου παιχνίδι γενικά ,γιατί αν και μαζεύει πολύ κόσμο συνήθως δεν παίζεται τίποτα :S :S .Στο υπόγειο κατέβηκες εσύ
dimitrissot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2015
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Εντάξει ρε τύπε αυτά,καμιά φάση παίχτηκε .Είχε καθόλου παιχνίδι γενικά ,γιατί αν και μαζεύει πολύ κόσμο συνήθως δεν παίζεται τίποτα :S :S .Στο υπόγειο κατέβηκες εσύ
ναι.. παιχνιδι στο υπογειο μετα τις 3++ ομως .και ο χωρος κατι καθαρος πολυ μπροστα θα ελεγα
καλημερα!! τι φαση ειναι αυτο το eye wide side???στο eye wide side το σαββατο 8α παει κανεις?
τι παιζει?>
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ρεπορταζ για την espresso!!!!!ηδη εχουν ετοιμες τις καμερες!!!!καλημερα!! τι φαση ειναι αυτο το eye wide side???
τι παιζει?>
ρεπορταζ για την espresso!!!!!ηδη εχουν ετοιμες τις καμερες!!!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Μετά από αρκετό καιρό πέρασμα από το κλαμπ την παρασκευή,παραμονή του ιβεντ .Δεν περίμενα να έχει πολύ κόσμο αλλά πίστευα ότι θα είμαστε λίγοι και καλοί όπως και έγινε τελικά .Καμιά 10αρια ζευγάρια συνολικά,οι περισσότεροι γνωστοί μεταξύ τους όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτό κλαμπ .Τα ποτά εξαιρετικά όπως και ο χώρος του μπαρ αλλά δυστυχώς η μουσική παραμένει το μεγάλο μείον του μαγαζιού,μιας και δεν θυμίζει ούτε καν μουσική κλαμπ αλλά μουσική καφετέριας .Τέλος πάντων αφού ήπιαμε το ποτό μας κατεβήκαμε την βόλτα μας στο υπόγειο το οποίο έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την τελευταία φορά που το επισκέφθηκα συν ότι πλέον πριν περάσεις στο χώρο του παιχνιδιού οφείλεις να μείνεις με τα εσώρουχα όπως μας ενημέρωσε ο ευγενικός καραφλός νεαρός που τσέκαρε τον χώρο .Εκεί παρατήρησα ένα μεγάλο λάθος που έχει γίνει μιας και τα ντουλαπάκια που αφήνεις τα ρούχα σου και τα προσωπικά σου αντικείμενα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους (τα δεξιά με τα αριστερά δηλαδή) και αυτό δυσκολεύει να αλλάξεις με την ανέσή σου .Φαντάζομαι ειδικά την άλλη μέρα εκεί κάτω που θα ήταν μαζεμένα και πάρα πολλά ζευγάρια η κατάσταση θα ήταν αφόρητη.Τέλος πάντων το γράφω σαν λεπτομέρεια προς τους ιδιοκτήτες που πιστεύω ότι σύντομα θα την διορθώσουν.Στο υπόγειο ήμασταν συνολικά 3 ζευγάρια,μια ξανθιά πουράτζα με τον νεαρό φίλο της ξεκίνησαν το παιχνίδι μεταξύ τους και μετά από λίγο προσκάλεσαν κι εμάς.Αφού αρχίσαμε να χαιδευόμαστε όλοι μαζί εγώ και η φίλη μου γλείφαμε την πουράτζα σε βυζιά-λαιμό ενώ η δικιά μου είχε ξεκινήσει ήδη να πιρφορίζει τον συνοδό της.Αφού οι κοπέλες φασώθηκαν μεταξύ τους ξεκίνησαν να μας τσιμπουκώνουν.Η τύπισσα μου προσέφερε ένα πολύ βαθύ και υγρό τσιμπούκι,ενώ και η δικιά μου πίπωνε με μανία τον δικό της.Δεν χόρταινα να γλείφω τα βυζιά της ενώ μου ζήτησε και η ίδια να την δαχτυλιάσω .Γούσταρε πολύ να την γαμάω με τα δάχτυλα ενώ και ο έταιρος μύστης έκανε το ίδιο στην δικιά μου.Ένιωθα το μουνί της πουράτζας μούσκεμα στα υγρά,ενώ σε κάποια στιγμή ξαπλώνει και ξεκινάει να παίζει προκλητικά την μουνάρα της μπροστά μου καλώντας με την ξεσκίσω.Μπαίνω με μανία μέσα της και ξεκινάω να την γαμάω σκληρά όπως ήθελε ενώ παράλληλα έπαιφταν και ρομαντικά γλωσσόφιλα.Ο δικός της κάβλωνε που μας έβλεπε να γαμιόμαστε έτσι αλλά δεν έκανε κίνηση να γαμήσει την δικιά μου,την έβαλε απλά να του καραμελώσει τις μπάλες .Η πουράτζα γούσταρε σαν τρελή το γαμήσι και μετά από αρκετό αγώνα και ιδρώτα κατέθεσα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος.Μερικά γλωσσόφιλα ακόμη,μπανάκι στα πεντακάθαρα ντουζ,κουβεντούλα απ'έξω με το ζευγάρι και αποχώρηση.Γενικά μια πολύ ωραία χαλαρή βραδιά όπως ακριβώς είχα ανάγκη
xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
στο παρτυ πηγε κανενας να μας πει εντυπωσεις
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
δυνατή εμπειρία, η πουράτζα τι ηλικία είχε?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
δυνατή εμπειρία, η πουράτζα τι ηλικία είχε?
45αρα μύστη,σπασμένη στο πρόσωπο αλλά ωραία 3αρια πεσμένα βυζιά
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
45αρα μύστη,σπασμένη στο πρόσωπο αλλά ωραία 3αρια πεσμένα βυζιά
Σε σχέση με το Nirvana αυτο ειναι καλυτερο?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Σε σχέση με το Nirvana αυτο ειναι καλυτερο?
Εξαρτάται τι ψάχνεις μύστη ,διάβασε κριτικές και θα καταλάβεις τι εννοώ,τα έχω γράψει πολλές φορές τι παίζει στο καθένα .Ρε τακούλου κόψε τις ερωτήσεις επιτέλους διάβασε το φόρουμ και τις κριτικές να ξεστραβωθείς
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Εξαρτάται τι ψάχνεις μύστη ,διάβασε κριτικές και θα καταλάβεις τι εννοώ,τα έχω γράψει πολλές φορές τι παίζει στο καθένα .Ρε τακούλου κόψε τις ερωτήσεις επιτέλους διάβασε το φόρουμ και τις κριτικές να ξεστραβωθείς
Σε ευχαριστώ! Το έψαξα και βρήκα τι εψαχνα ;)
Καλά ταξιδια
zeniagiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Είμαστε από τα κλασσικά ζευγάρια του μαγαζιού, αλλά η τελευταία επίσκεψη ήταν απογοήτευση.
Κάποιος σκέφτηκε να βάλει κανόνα στην είσοδο του υπογείου, να είσαι λέει με τα εσώρουχα. Αυτό κατευθείαν μηδένισε τον κόσμο που κατεβαίνει. Έκοψε το παιχνίδι που γινόταν στον διάδρομο. Και κυρίως αν κατέβεις, γδύνεσαι και...περιμένεις αφού για να ανέβεις πρέπει να ντυθείς πάλι.
Το λέμε ως ζευγάρι που έχει παίξει πολύ και μαζικά στο υπόγειο, όχι σαν περίεργοι ματάκηδες. Άσε που και το μάτι είναι μέρος της διαδικασίας!
Κάποιος σκέφτηκε να βάλει κανόνα στην είσοδο του υπογείου, να είσαι λέει με τα εσώρουχα. Αυτό κατευθείαν μηδένισε τον κόσμο που κατεβαίνει. Έκοψε το παιχνίδι που γινόταν στον διάδρομο. Και κυρίως αν κατέβεις, γδύνεσαι και...περιμένεις αφού για να ανέβεις πρέπει να ντυθείς πάλι.
Το λέμε ως ζευγάρι που έχει παίξει πολύ και μαζικά στο υπόγειο, όχι σαν περίεργοι ματάκηδες. Άσε που και το μάτι είναι μέρος της διαδικασίας!
χμμ, τσεκαρε πμ παρεπιπτοντως. Ισχύει.. αυτή η αλλαγή τα έκανε χειρότερα για πρωτάρηδες αλλά σταματά το φαινόμενο των αιώνιων ματάκηδων :-Είμαστε από τα κλασσικά ζευγάρια του μαγαζιού, αλλά η τελευταία επίσκεψη ήταν απογοήτευση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 3K