Νέα

Swing Club 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

zorz21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειχε φιλε μου αλλα αργα... δεν ειχε κοσμο παντως

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Εν τω  μεταξύ ο Πρόεδρος έχει χάσει τη μπάλα με τα μαϊμού προφίλ :2funny:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τίποτα απο το πάρτι ;

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Παρασκευη παρτυ με drag show απο julia glitter :grin:

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Ο Πρόεδρος έβγαλε νύχια για το πάρτυ της Θεσσαλονίκης.Προφανώς το χαρτζιλίκι είναι μικρο και δεν του τα στέλνουν και με web-bankıng
:2funny: :s&m_3: :2funny: :s&m_3:

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Kαι ομως ειχε παρα πολυ κοσμο οποτε ακυρο το σχολιο γιατι προφανως εσυ δεν ησουν εκει  :2funny: :2funny: :2funny:
Προφανως. Καντε κάποιο καλύτερο και ενδιαφέρων event και σίγουρα θα είμαι εκεί για μια ακόμη φορά  ;)

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Προφανως. Καντε κάποιο καλύτερο και ενδιαφέρων event και σίγουρα θα είμαι εκεί για μια ακόμη φορά  ;)

Αν ηταν δικο μας το μαγαζι να εισαι σιγουρος οτι θα καναμε πολλα πραγματα,σαν πελατες ομως ειναι αδυνατον να γινει αυτο...μαλλον μπερδευτικες δεν εξηγειται αλλιως  :idiot: :idiot: :idiot:

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Ρε κσρντάσια εκεί στη Σσσσσσσαλονικα  :2funny: στείλτε στον Πρόεδρο  το μερτικό του απ τη χαρά γιατί μαζί με τα κολλητάρια του μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα για το πόσο τίμιος και ανιδιοτελής είναι ο Πρόεδρος,και πόσο βαθιά βάζει το χέρι στη δική του τσέπη :s&m_3:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πήγα εχτές το βράδυ μετά από 3 μήνες περίπου (δυστυχώς είχε βραδιά με σκυλάδικα)και είχε λίγα καλά κομμάτια του γούστου μου.Κάτω είχε παιχνίδι και το δυσάρεστο για εμένα έβγαλε τις κούνιες και έβαλε κρεβάτι ...... .
Πάντα ευγενικός ο τύπος στην είσοδο καθαρά ποτήρια και ποτά.
Όταν θα ξαναπάω θα τσεκάρω την μουσική.......αν ξαναέχει ξένα δεν.....

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Πήγα εχτές το βράδυ μετά από 3 μήνες περίπου (δυστυχώς είχε βραδιά με σκυλάδικα)και είχε λίγα καλά κομμάτια του γούστου μου.Κάτω είχε παιχνίδι και το δυσάρεστο για εμένα έβγαλε τις κούνιες και έβαλε κρεβάτι ...... .
Πάντα ευγενικός ο τύπος στην είσοδο καθαρά ποτήρια και ποτά.
Όταν θα ξαναπάω θα τσεκάρω την μουσική.......αν ξαναέχει ξένα δεν.....

Το σκυλε ασμα παντως προδιαθετει για πολυ σεξ λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Xsanthi Marios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Plirofori8ikame apo to site tou club pos aurio exei vradia me esorouxa kai skeftomaste na to episkeftoume..
Kamia kritiki apo zeugari pou to exei episkeftei idi exoume???
Eimaste neo zeugari ston xoro kai leme na dokimasoume kamia trela.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Plirofori8ikame apo to site tou club pos aurio exei vradia me esorouxa kai skeftomaste na to episkeftoume..
Kamia kritiki apo zeugari pou to exei episkeftei idi exoume???
Eimaste neo zeugari ston xoro kai leme na dokimasoume kamia trela.

Ξάνθη καταρχάς γράφε ελληνικά,κανόνας του σάιτ ;) ;).Δεύτερον όλες οι κριτικές είναι στην μαύρη μπάρα,για το κλαμπ 4 θα κλικάρεις την κατηγορία μπαρ :) :).Η σημερινή βραδιά είναι ιδανική για να δοκιμάσετε τρέλες  :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck2: :2on1: :grin: :grin:

vaios83

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πηγαμε χθες με την αρραβωνιαστικια μου, πρωτη φορα σε παρτυ του μαγαζιου μ εσωρουχα. περιμεναμε λογω θεματος πως θ ηταν γεματο, αλλα δυστυχως, πεσαμε εξω. ισως και λογω της χθεσινης εορτης. παντως, αυτοι οι λιγοι που ειμαστε, περασαμε καλα! εστω κι αργα! :)

specialmeetings

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
τι λες ρε παλιομαλακα!!!!!!!αρχισατε ολοι το γλυψιμο μπας και σας κερασουν κανα ποτο??????  λιγουρια!!!!!!!!!εβγαλες  πορισμα μπας και σε κερασει το μαγαζι!!!!!!ουτε εχω καμμια θειτσα ,,την δικια μου την βλεπεις και χυνεις βλακα,,,,,,σαφως δεν ειμαι αυτος που λες !!!ηλιθιε!!!!!!!!

:2funny:

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε επισκεφθεί 2 φορές το sc4. Και οι δύο φορές ήταν Παρασκευές (δεν ξέρω αν έχει περισσότερο/διαφορετικό κόσμο τα Σάββατα). Η τελευταία φορά ήταν πριν από περίπου 10 ημέρες και η αμέσως προηγούμενη πριν από περίπου 1,5 μήνα.

Ο χώρος του club είναι οκ, σχετικά λιτά διακοσμημένος. Οι καναπέδες όπως είναι τοποθετημένοι δεν βοηθούν στη γνωριμία των ζευγαριών αλλά είναι άνετοι και κατάλληλοι για τους πρωτάρηδες ώστε να διατηρούν μία απόσταση και να επιθεωρούν τον χώρο αλλά και τα παρευρισκόμενα άτομα.

Το περισσότερο socializing γίνεται προφανώς πέριξ της μπάρας του μπαρ, οπότε αν θέλετε να γνωριστείτε θα πρότεινα να πιείτε το ποτό σας εκεί. Όντως τα περισσότερα ζευγάρια φαίνεται να γνωρίζονται μεταξύ τους και όλοι (συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων του μαγαζιού) είναι ευγενικοί και διακριτικοί.

Η μουσική δεν είναι του στυλ μου, με πολλά ξένα παλιά κομμάτια που δεν αποπνέουν κάποιον ερωτισμό αλλά ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη. Τα ποτά είναι πεντακάθαρα και μπορείτε να πιείτε άφοβα.

Ο χώρος κάτω, που γίνεται το παιχνίδι, είναι ασφαλώς ανώτερος του ανταγωνισμού, με μεγάλα διπλά/υπέρδιπλα κρεβάτια, ντουζ, lockers, πετσέτες και πάρα πολύ καθαρά. Γύρω από τα κρεβάτια υπάρχει ένα διαφανές λευκό τούλι ώστε να μπορείς να δεις τι γίνεται τριγύρω σου, στο πεδίο της μάχης και να .. εμπνευστείς καταλλήλως!

Τώρα, στα "αρνητικά".. και τις 2 φορές μείναμε περίπου ως τις 3 και κάτι. Την 1η φορά, έως εκείνη τη στιγμή, το μόνο σκηνικό που παίχτηκε ήταν με 2 άντρες άνω των 55, εκ των οποίων ο ένας είχε βαφτεί γυναίκα και περπατούσε με τακούνια (που όσο να πεις είναι πιο ειδικού ενδιαφέροντος καταστάσεις) και μία γυναίκα κοντά σε εκείνη την ηλικία πάνω σε ένα κρεβάτι. Ο κόσμος κάτω ήταν ελάχιστος και δεν έβγαζε καμία καύλα: 2-3 άτομα αραγμένα στην κάτω μπάρα έπιναν το ποτό τους και φιλοσοφούσαν σχετικά με το swinging, lol. Τη 2η φορά, κατά τις 2:30 ο κόσμος ήταν περισσότερος και ήδη είχε αρχίσει να μεταβαίνει στον χώρο παιχνιδιού. Κατεβαίνουμε γκαζωμένοι λοιπόν μόνο και μόνο για να αντικρίσουμε ένα νεκροταφείο σιωπής. Μόλίς ένα ζευγάρι επιδειδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ οι υπόλοιποι σιωπούσαν (?) και συζητούσαν χαμηλόφωνα, όρθιοι και σκυθρωποί WTF?!

Από ηλικίες επίσης παίζουν μεγάλες ή αρκετά μεγάλες, με την πλειοψηφεία να είναι άνω των 40> ετών. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνειται για νεαρά ζευγάρια που όσο να πεις ψάχνουν κάτι περισσότερο στα ηλικιακά μέτρα τους και προς τα κάτω παρά να ξεφεύγουν σε ηλικίες 20-25 χρόνια plus.

Γράφω αυτό το post στο thread και όχι στη σελίδα κριτικών γιατί δεν ήθελα να μειώσω τη συνολική βαθμολογία του sc4 αφού σίγουρα θα το επισκεφθούμε κάποια από τα προσεχή Σάββατα αλλά και σε κάποιο από τα επερχόμενα events του ώστε να αποκτήσουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη. Άλλωστε από άποψη χώρου και γενικότερου service/παροχών είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

zeniagiorgos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2015
Like
47
Πόντοι
0
Τακτικοί θαμώνες και εκεί.

Το ισόγειο είναι σαν κανονικό μπαρ, ένας μεγάλος χώρος με το μπαρ στη μέση. Το προσωπικό φιλικό. Μουσική ουδέτερη, χιτς ξένα γενικά. Εκεί δεν γίνεται πολύ παιχνίδι, άντε κανένα χούφτωμα. Ηλικίες 30 έως 50-55.

Κάτω χώρος: κατεβαίνεις μια σκάλα και είσαι στο χώρο του παιχνιδιού. Ο χώρος είναι χωρισμένος με κουρτίνες. Σε κάθε χώρισμα χωράει αρκετός κόσμος. Δεν κλειδώνει ο κάθε χώρος και οι κουρτίνες είναι ημιδιαφανείς. Στο βάθος έχει ένα μεγάλο χώρο ημίκλειστο χωρίς κουρτίνα με gloryhole. Πετσέτες, ντουλαπάκια με κλειδί στην είσοδο.

Λόγω του χωρίσματος, είναι πιο δύσκολο το μπλέξιμο με άγνωστους από ότι στο Νιρβάνα. Στο μαγαζί αυτό πάμε πάντα με παρέα κανονισμένη από πριν, ενώ στο Νιρβάνα μπορείς να "ψωνίσεις". Αν η γυναίκα είναι πιιο μαζεμένη, ντροπαλή, επιλεκτική κλπ, το μαγαζί είναι άψογο. Αν είναι ανωμαλιιάρα/gangbang/bukkake idol, θα δυσκολευτείτε λίγο ;) Δε λείπουν φυσικά οι συνοδευόμενοι από επαγγελματίες, αλλά σε μικρότερο βαθμό από ότι αλλού.

Πεντακάθαρο, σωστός φωτισμός και θέρμανση, μια χαρά γενικά. Στα μείον: δεν έχει προφυλακτικά σκόρπια το μαγαζί. Θα μου πεις πάρε μαζί σου. ΟΚ, αλλά καμιά φορά τα ξεχνάς ως πιστός οικογενειάρχης που είσαι, δεν τα έχεις μόνιμα στο πορτοφόλι :P

ΥΓ γενικά για swinging/bars: εμάς δε  μας χαλάει να μας πηδάνε τη γυναίκα. Ούτε είναι απαραίτητο να κρατάμε σκορ και να μένει Χ. Σκοπός είναι η καύλα μας, μπορεί εν τέλει να μην είμαστε και τόσο μάτσο άντρες όπως εσείς :P Τώρα αν ο άλλος μπαίνει στο μαγαζί με μια φίλη μπας και του κάτσει τπτ, καλώς να έρθει αν είναι αξιόλογος. Αρκεί να την πέφτει στα ζευγάρια που δεν έχουν πρόβλημα με αυτό!

giannishelen

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγγραφή και σύνδεση στο site πως ακριβώς κάνουμε;

Stories

Νέο!

Stories