φυσικα για τον κατω μιλαω,,,μια νεα "κακη επιλογη" του κλαμπ θαλεγα και καλα να προστατευει το χωρο απο τους "ματακιδες"(τα ζευγαρια εννοει ) εβαλε ενα ζευγαρι να ...φυλαει!!!και να ερχεται να σου λει,,,συγγνωμη δεν επιτρεπεται!!!!!!!!!!!δλδ ουτε που προλαβεναν να πανε ορισμενοι στο κουρτινοδωματιο να δουν,,,"τσουπ" οι χωροφυλακες!!!!!!!!
θαλεγα αντι τετοια επιλογη ,,καλυτερα ας το κανουν prive room!!!να μην μπορει να παει ο καθενας,,
ο ελληνας οταν αρχιζει να "πιανει" ,,μαλλον καβαλαει το καλαμι!!!
για να κοπτεσαι τοσο, προφανως, εισαι εσυ αυτο ο γλοιωδης 60αρης γεροκαραφλας που ενοχλει κατω! σ εχω πετυχει 2-3 φορες, ν αλωνιζεις μονος σου και να χωνεσαι μεσα απ τις κουρτινες να παρεις ματι, μονος σου, εχοντας αφησει την θειτσα επανω! μαλιστα προ 15νθημερου, ειχες παει να μπεις και στο δωματιακι που ημουν εγω... για κατι τετοιους ενοχλητικους μαλακες βαλανε τον" χωροφυλακα" . και την δουλεια του, την κανει πολυ καλα! οσο για το οτι εισι ζευγαρι, στ αρχιδια μου! απ την στιγμη που λειτουργεις σαν μοναδα, δεν σε θεωρω ζευγαρι. αν ησουν σωστος κι ηθελες απλως να παρεις ματι, θα ερχοσουν κατω με την θειτσα, θα την εβαζες να παιξει μαζι μας κι εσυ θα κοιταζες. αλλα δεν εισαι ετσι. εισαι ενας γερολιγουρης.
οσο για το αν ειναι υποχρεωτικο να παιξεις οταν κατεβεις κατω, η γνωμη μου ειναι σχεδον ναι. κατεβαινεις ειτε με παρε για να παιξεις, ειτε για να βρεις παρεα να παιξεις. δηλαδη αποφασιμσενος. οχι για να την αρζεις στον καναπε και να χαζογελας ενοχλωντας τους υπολοιπους που θελουν να παιξουν. εχω χαρει που που τις 2 τελευταιες εβδομαδες δεν εχει ουτε κουτσομπολια κατω, ουτε γελια, ουτε ντουμανια καπνου απο τους ασφαιρους ματακηδες!