alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.129
- Πόντοι
- 206
Ρε παιδιά έχει κάποιο site να δούμε τα κορίτσια ;
Με βολεύει και εμένα καλύτερα από το κέντρο
Site δεν εχει αλλα εχει την Βανεσα , κανονι σε μασαζ και αριστα στα υπολοιπα (εκτος γκροβερ ) υδρωνει την φανελα !!!!!!!!Ρε παιδιά έχει κάποιο site να δούμε τα κορίτσια ;
Ρε παιδιά έχει κάποιο site να δούμε τα κορίτσια ;
κάνε τον κόπο να περάσεις από το μαγαζί. και δεν θα το μετανοιωσειςΡε παιδιά έχει κάποιο site να δούμε τα κορίτσια ;
αυτή τη ΒανέσσαSite δεν εχει αλλα εχει την Βανεσα , κανονι σε μασαζ και αριστα στα υπολοιπα (εκτος γκροβερ ) υδρωνει την φανελα !!!!!!!!
Καλησπερα !!! οχι δεν ειναι αυτη αλλα φερνει στα χαρακτηριστικα , ανατολικης πλευρας .!!!! ( ταταρα ) ωραια ομως και εχει χρονια στην Ελλαδα .αυτή τη Βανέσσα
λέμε;;;
Και;;;; ξαναγύρισε Αιγάλεω;;;;Καλησπερα !!! οχι δεν ειναι αυτη αλλα φερνει στα χαρακτηριστικα , ανατολικης πλευρας .!!!! ( ταταρα ) ωραια ομως και εχει χρονια στην Ελλαδα .
Ναι !! και με πατρονα την Λιζα .Και;;;; ξαναγύρισε Αιγάλεω;;;;
Είναι δυνατή η Ντιάνα!!!Είναι πολύ αξιόλογο και σε σχέση με υπόλοιπη Αθήνα, το ίδρυμα. Δοκιμάστηκε Ντιάνα με εντυπωσιακά αποτελέσματα και ανάλογη κριτική.
που την θυμήθηκες την μπουταρού την Εβελίνα...Σωστά ! Σημειώνω την κλασική μουσική στο ασανσέρ του Σ 45 !, τις δυσκολίες στην οδό ΠαναθηναΊκού 8 , και το ξεχασμένο Μεσογειων @ μετρό Χολαργού, όπου πήγαινε η Εβελίνα από Σ 45 και Σ 296 πάνω - κάτω.. Μεγάλες στιγμές. .
Ντιάνα δύναμη!!!Τετάρτη ήταν Ντιανα, Ελενα, Λενα, Στελλα. Πάνω κάτω αυτές είναι αυτό τον καιρό.
η ναταλι η ρωσσιδα υπαρχει στο ιδρυμα?Ντιάνα δύναμη!!!
ελενα εννοεις την Ρουμανα την γνωστη"?kalhmera . Ξαναπέρασα με έλενα. Πολύ ωραίες οι άλλες ειδικά η λένα αλλά η έλενα παρά τα 50 Plus Που είναι έχει μια αριστοκρατικότητα. Ξπελήρωσα άλλη μια φαντασίωση που είχε με μια φουρνάρισα που την έβλεπα συνέχεια και με κάβλωνε.