@kafearkoudas
Δύο διαδοχικές επισκέψεις στο συγκεκριμένο μασατζίδικο. Τη πρώτη με Ελένη και τη δεύτερη με Ναταλία. Η Ελένη ειναι Ελληνίδα, ξανθιά γύρω στο 1.65 (εχω γράψει και κριτική), την κανω γύρω στα 50 με σώμα αντιπροσωπευτικο της ηλικίας της. Έδειχνε πολυ καθαρή, με όμορφη επιδερμίδα κ ξυρισμένη. Πολυ όμιλητικη και ευγενική , έδειξε πολυ όρεξη και προθυμία να με κάνει να περάσω καλά. Στο μασαζ το έχει. Δυνατό μασαζ σε σωστά σημεία. Ως προς το σεξ, είναι εμπειρη και ξέρει να σε ανάψει. Γλείψιμο παντού, γλωσσοφιλα, πιπα (αν θες ακα) σπεσιαλ, χοροπηδάει δυνατά σε cowgirl (στενή δεν τη λες) με δυνατα βογγητα. Λόγω μεγάλης αποχής το τέλος ήρθε γρήγορα και συνέχισε μασαζ μέχρι να τελειώσει η ώρα που ειχα πληρώσει. Πολυ τίμια επιλογή.
Στην δεύτερη επίσκεψη βλέπω Ναταλία. Εμφανισιακα πολύ πιο δυνατή επιλογη. Αρκετά πιο νέα απο Ελένη, γυμνασμενη, με σφιχτό κωλο, τέλειες πεταχτες ρωγες και λίγη κοιλίτσα. Δηλώνει εκ Ρωσίας. Στο μασαζ είναι πολυ πιο λάιτ απο Ελενα βέβαια. Ο τρόπος που χρησιμοποιουσε γλώσσα και στόμα στην πλάτη μου, απίστευτα ερεθιστικός. Συνέχισε με πολύ δυνατή πιπα με σκουφάκι. Πιο 'άγρια' θα λεγα απο Ελένη. Τρελό deepthroat, με έφτασε πολύ κοντά στο τέλος. Όπως ήμουν ανάσκελα, τον πιάνει και άρχισε να τον τρίβει στη κλειτοριδα της και στη συνέχεια ξεκίνησε το καβάλημα (αρκετά στενή σε αίσθηση) που σε συνδυασμό με τα χαμηλόφωνα βογγητα της δεν άργησε να φέρει το τέλος. Φιλιά παντού, ψίθυροι και χάδια που συμπληρώνουν μια δυνατή εμπειρία. Λέω να παω κάποια στιγμή να δω και Νταϊάνα ή Στέλλα για να έχω πιο πλήρη αποψη ?