Νέα

Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Εδω δουλευει και η Λενα που ηταν στο Ηλιουπόλεως 55 ? Μια ξανθια σγουρομάλλα ψηλη γκιλφ.
Λενα.. ναι δουλευει εδω..
οχι ψιλη.. οχι γκιλφ..οχι ξανθια..
γυρω στο 170... μιλφ... μελαχροινη σγουρομαλα!

διαφορετικες είναι...

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Ξέρετε εάν δουλεύει σ'αυτό μια Κινέζα Λούλου που ήταν πιο παλιά στο Μάρνης 28;

johnmylo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
125
Πόντοι
1
Ξέρετε εάν δουλεύει σ'αυτό μια Κινέζα Λούλου που ήταν πιο παλιά στο Μάρνης 28;
Φίλε πριν δέκα μέρες που πηγα.... Για δεύτερη φορά από τότε που άνοιξε με νέα διεύθυνση... Κινέζα δεν είδα... Βασικά αν δεν βάλει το μαγαζί λίγο πιο νεαρά (κορίτσια) άπατο θα παει...

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Μου τηλεφώνησε μια Κινέζα που την ήξερα από παλιά και μου είπε ότι τώρα δουλεύει στο Αιγάλεω (μου είπε που αλλά δεν το συγκράτησα), έλεγα μήπως δούλευε σ' αυτό. Ευχαριστώ πάντως.

Chang

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
10
Πόντοι
0
Μου τηλεφώνησε μια Κινέζα που την ήξερα από παλιά και μου είπε ότι τώρα δουλεύει στο Αιγάλεω (μου είπε που αλλά δεν το συγκράτησα), έλεγα μήπως δούλευε σ' αυτό. Ευχαριστώ πάντως.
Παιχταρά μου αν έχεις καμιά πληροφορία που μπορούμε να βρούμε την λουλου στείλε μου ένα μήνυμα την ψάχνω αρκετό καιρό.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Έχω δει μια κινέζα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου

Chang

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
10
Πόντοι
0
Σημερινό πέρασμα από εδώ μπας και δω καμια κινεζα αλλα δυστυχώς μόνο κάτι μεγάλο κοπέλες 50+ ήτανε. 60 € μισή ώρα και 80 μια ώρα.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Δίπλα στο pet shop,νομίζω κόκκινη πορτα

Bija

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Παιχταρά μου αν έχεις καμιά πληροφορία που μπορούμε να βρούμε την λουλου στείλε μου ένα μήνυμα την ψάχνω αρκετό καιρό.
Αν λες για την λουλου την Κινέζα μεγάλη σε ηλικία την πήρα εγώ σήμερα στο τρίγωνο στο orpheus hotel

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Παιδιά και μένα οπωσδήποτε!!! Πρεπει να βρεθει αυτό το κορίτσι, δεν μπορει να εξαφανίστηκε ξαφνικά. Ανήκω στο φανατικό fun club της.

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Εμενα πάλι με πήρε μια Κινέζα τηλέφωνο απο ένα νουμερο που δεν έχω ξαναδεί, που λέει οτι είχαμε βρεθεί πριν χρόνια σε ξενοδοχείο. Με ρώτησε αν θέλω να ξαναβρεθούμε, πάλι σε ξενοδοχείο. Αναδουλειες. Μαλλον θα ήταν πολύ σάπιλα η εμπειρία μου γιατί ούτε που τη θυμάμαι! Πεθυμησα κινεζάκι σπέσιαλ, είχα κάνει απίστευτα γαμήσια με Λουλου και Λίλη στη Μαρνης.

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Εγώ την Λούλου (Λίλη την πρωτογνώρισα) πρώτη φορά την είδα τον Φλεβάρη του 2011, δηλαδή πάνω από 10 χρόνια.

Chang

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
10
Πόντοι
0
Αν λες για την λουλου την Κινέζα μεγάλη σε ηλικία την πήρα εγώ σήμερα στο τρίγωνο στο orpheus hotel
Μάλλον εσύ λες για τη Μαρία ,μια κινεζα 50+ με χαλασμένα δόντια που είναι πολλά χρόνια στον χώρο και κάνει απίστευτο Μασαζ.
Αλλά αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν που λες.

Τελευταία τροποποίηση:

Chang

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
10
Πόντοι
0
Εμενα πάλι με πήρε μια Κινέζα τηλέφωνο απο ένα νουμερο που δεν έχω ξαναδεί, που λέει οτι είχαμε βρεθεί πριν χρόνια σε ξενοδοχείο. Με ρώτησε αν θέλω να ξαναβρεθούμε, πάλι σε ξενοδοχείο. Αναδουλειες. Μαλλον θα ήταν πολύ σάπιλα η εμπειρία μου γιατί ούτε που τη θυμάμαι! Πεθυμησα κινεζάκι σπέσιαλ, είχα κάνει απίστευτα γαμήσια με Λουλου και Λίλη στη Μαρνης.
Ναι δυστυχώς εξαφανίστηκαν αυτές, είχα το τηλεφωνο της Λιλης και την είχα πάρει κάνα δυο φορές σε ξενοδοχείο αλλα πλέον έχει αλλάξει τηλέφωνο και το παλιό της δεν δουλεύει.

Bija

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Μάλλον εσύ λες για τη Μαρία ,μια κινεζα 50+ με χαλασμένα δόντια που είναι πολλά χρόνια στον χώρο και κάνει απίστευτο Μασαζ.
Αλλά αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν που λες.
Μου ειπε το ονομα της λουλου

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Μόλις τώρα πέρασμα για αναγνώριση του χώρου και των κωριτσιων. Μου άνοιξε η Έλενα και μου παρουσίασε 3 κοπέλες. Όχι milf gilf. Oλες φόραγαν μάσκα και δεν είδα καλά το πρόσωπο τους. Οι δύο ρωσσιδες καλές και σε σώμα η μία μάλλον Ασιάτισσα. Θα περάσω να ξαναδώ σε λίγο και μπορεί να της ρίξω κάνα πουτσο.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.174
Πόντοι
2.836
Μόλις τώρα πέρασμα για αναγνώριση του χώρου και των κωριτσιων. Μου άνοιξε η Έλενα και μου παρουσίασε 3 κοπέλες. Όχι milf gilf. Oλες φόραγαν μάσκα και δεν είδα καλά το πρόσωπο τους. Οι δύο ρωσσιδες καλές και σε σώμα η μία μάλλον Ασιάτισσα. Θα περάσω να ξαναδώ σε λίγο και μπορεί να της ρίξω κάνα πουτσο.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.174
Πόντοι
2.836
Συναθλητή dinamitisc5 ενημερώστε μας πως πήγε η όλη κατάσταση. Έχω διαβάσει καλές αναφορές.....

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Ξαναγύρισα να γαμήσω την Νάταλι την Ασιάτισσα 3 παρα 15 το μεσημέρι αλλά κάποιος συμπουρδελιάρης την είχε καπαρώσει για 3 ώρα. Αν διαβάζεις αυτό που γράφω, μην ντρέπεσαι και γράψε κριτική για το κινεζάκι. Δεν γινόταν να περιμένω. Πριν φύγω όμως γάμησα την dianna απο ρωσσία. Την έκανα να χύσει 2 φορές με τα μουνόζουμα να με λούζουν. Παίζει να έπαθε εγκεφαλικό με το γαμήσι που της έριξα. Βόγγαγε και φώναζε πώς η πούτσα μου έσπρωχνε την μήτρα της.
Αν είσαι μέλος γράψε τι έγινε με την Ναταλία.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Η dianna είναι απο Σιβηρία. Με το γρήγορο πέρασμα στο σαλόνι δεν κατάλαβα πως είναι κοντά στα 40. Από μασάζ ξέρει. Δεν βιάζεται αλλά μιλάει ολίγον παραπάνω από ότι πρέπει σε σημείο να σε ψιλό πριζει. Ευτυχώς λίγο. Σώμα σαν στέκα μοντελε για τα χρόνια της. Τα έχω ξαναπεί ρωσσιδες ουκρανεζες είναι κοκέτες στην πλειοψηφία. Στο τσιμπουκι με καποτα κάτι έκανε, στο 69 έχυσε 2 φορές, προσπαθούσε να φύγει αλλά την είχα γραπωσει σαν οχιά. Στο κυρίως πιάτο είναι πολύ καλή και ενεργή. Κλασσική ρωσσιδα που γουστάρει πουτσο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση στο cow girl όπως την είχα από την πουτσα που έτρωγε έκανε τον σταυρό της και ευχαριστούσε τον Κύριο. Ο χώρος πεντακάθαρος. Επόμενος στόχος Ναταλία από Κίνα. Δεν γίνεται πρέπει να σμπροξω σχισχοματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom