kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Όχι πάλι ρε γαμώτη μου!!! Αύριο θα πάρω τηλ.Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει κλείσει; πέρασα σήμερα 2 φορές με διαφορά 1 ώρα και δεν άνοιξαν!
Όχι πάλι ρε γαμώτη μου!!! Αύριο θα πάρω τηλ.Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει κλείσει; πέρασα σήμερα 2 φορές με διαφορά 1 ώρα και δεν άνοιξαν!
Ενημέρωσε αν μάθεις κάτι γιατί λογο του ότι είναι κοντά είναι από τα στανταρακια μου! Τελευταίο πέρασμα πριν από 20 μέρες περίπου!Όχι πάλι ρε γαμώτη μου!!! Αύριο θα πάρω τηλ.
Ο Ζέρο θα ξέρει σίγουραΕνημέρωσε αν μάθεις κάτι γιατί λογο του ότι είναι κοντά είναι από τα στανταρακια μου! Τελευταίο πέρασμα πριν από 20 μέρες περίπου!
Είδες και αν δουλεύει η Ντιάνα;;;Καλημέρα! Πέρασμα κανονικά χθες από το μαγαζί. Σχετικά με το ζήτημα τις προάλλες μου ανέφεραν ότι έλειπε η Λίζα και ήταν όλες οι κοπέλες σε δωμάτιο.
Είδες και αν δουλεύει η Ντιάνα;;;
Αυτή ποια είναι? Μία νεαρή με κανονικό σώμα?Πριν ένα μήνα στην πρώτη μου επίσκεψη στο μαγαζί, ήταν κανονικά η Ντιάνα και επηρεασμένος από τις κριτικές σου την διάλεξα. (ήταν εξαιρετική)
Όχι απλά ήταν εκεί αλλά με την Ντιανα πέρασα κιόλας! Εξαιρετική όπως πάντα.Είδες και αν δουλεύει η Ντιάνα;;;
Δεν υπαρχουν νεαρες εκει...Αυτή ποια είναι? Μία νεαρή με κανονικό σώμα?
Σε ποιο τηλ πήρες;;; Ένα παλιό σταθερό που υπήρχε στο Google δεν ισχύει πια. Υπάρχει κινητό τηλ που λειτουργεί κανονικά.Πείρα τηλέφωνο πρίν απο καμιά ώρα και μου έβγαλε ότι δεν δέχεται εξερχόμενες.
Κινητό που τελειώνει σε 689.Σε ποιο τηλ πήρες;;; Ένα παλιό σταθερό που υπήρχε στο Google δεν ισχύει πια. Υπάρχει κινητό τηλ που λειτουργεί κανονικά.
Καλημέρα συνάδελφε.επειδή πολλοί με ρωτάτε με pm τα τηλέφωνα του καταστήματος είναι :
6970818748
21092 37545
Καλημέρα συνάδελφε.
Σε ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις σου.
Μήπως ξέρεις αν την Κυριακή το κατάστημα είναι ανοιχτό;
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε η μετακίνηση του ρόστερ, έχουν περισσότερη πελατεία στο Αιγάλεω αντί του κέντρου?Δε στέλνουν καμία από τις μιλφαρες με μεταγραφή η έστω με δανεισμό στο Σολωμού, που έχει περιορισμένο ροστερ.
Έχουν λιγότερη σαβούρα!!!Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε η μετακίνηση του ρόστερ, έχουν περισσότερη πελατεία στο Αιγάλεω αντί του κέντρου?