εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Κι αυτή και γαμω είναι αλλά πρέπει να έχει Σταματήσει. Αυτή είναι Ελληνίδα επαρχιωτισαελενα εννοεις την Ρουμανα την γνωστη"?
Κι αυτή και γαμω είναι αλλά πρέπει να έχει Σταματήσει. Αυτή είναι Ελληνίδα επαρχιωτισαελενα εννοεις την Ρουμανα την γνωστη"?
ελα ρε φιλε ! σταματησε η ελενη η Ρουμανα? πληγμα μεγαλοΚι αυτή και γαμω είναι αλλά πρέπει να έχει Σταματήσει. Αυτή είναι Ελληνίδα επαρχιωτισα
Πολύ καλή η Ντιανα .Είναι δυνατή η Ντιάνα!!!
εαν σου ειναι ευκολο, κανεις μια περιγραφη της ελενας...εχουμε την ιδια φαντασιωση...σε ευχαριστωkalhmera . Ξαναπέρασα με έλενα. Πολύ ωραίες οι άλλες ειδικά η λένα αλλά η έλενα παρά τα 50 Plus Που είναι έχει μια αριστοκρατικότητα. Ξπελήρωσα άλλη μια φαντασίωση που είχε με μια φουρνάρισα που την έβλεπα συνέχεια και με κάβλωνε.
Εχει σταματησει εδω και μηνες. Η γνωμη μου ειναι οτι θα ξαναγυρισει,μολις δει οτι τα λεφτα που εβγαζε με το μασαζ,δεν προκειται να τα ξαναδει σε καμια "κανονικη" δουλεια.ελενα εννοεις την Ρουμανα την γνωστη"?
εχω μαθει πως συζει με καποιον ελληνα που προφανως την συντηρει και την στηριζει και γι αυτο αποσυρθηκεΕχει σταματησει εδω και μηνες. Η γνωμη μου ειναι οτι θα ξαναγυρισει,μολις δει οτι τα λεφτα που εβγαζε με το μασαζ,δεν προκειται να τα ξαναδει σε καμια "κανονικη" δουλεια.
Ακριβως. Ομως για να μη ξεφευγουμε απ το θεμα. Ρε 'σεις η Ναταλια βρισκεται ακομα στον χωρο της Λιζας? Ηταν το στανταρακι μου.εχω μαθει πως συζει με καποιον ελληνα που προφανως την συντηρει και την στηριζει και γι αυτο αποσυρθηκε
εμφάνιση?Πολύ καλή η Ντιανα .
Μέτρια προς ψηλή, αδύνατη, ξανθιά μιλφ. Πολύ συμπαθητικό πρόσωπο! Προσωπικά μου θυμίζει την ηθοποιό Ελένη Ζιώγα.εμφάνιση?
Πέρασα εγώ προχτές και είδα Ιουλία είναι πιτσιρικά τουμπανακι με πολύ ωραίο κωλο μελαχρινή με ωραίο βυζί ,δεν την πήρα γιατί πήρα Ντιάνα αλλά είναι η επόμενη που θα τιμήσω αν και δεν είμαι φαν λόγω του νεαρού της ηλικίας,πρέπει να είναι κάτω των 30Μια Ιουλία που γράφει το πρόγραμμα έχει τίποτα κριτικές;
Όπως είναι τώρα η Ζιώγα η στο παρελθόν ?Μέτρια προς ψηλή, αδύνατη, ξανθιά μιλφ. Πολύ συμπαθητικό πρόσωπο! Προσωπικά μου θυμίζει την ηθοποιό Ελένη Ζιώγα.
Δεν είναι πιτσιρίκα πάντως!Όπως είναι τώρα η Ζιώγα η στο παρελθόν ?
Επισης τα 80/ώρα τα δουλεύει μέχρι τελευταίο cent!!!Όπως είναι τώρα η Ζιώγα η στο παρελθόν ?
γιατί η ζιώγα μικρή ήταν όμορφη????? τώρα είδα φωτό και τρόμαξα.....ρε πάτε με τα καλά σας??????? πόσο πιο χαμηλά θα ρίχνετε τον πήχυ?Όπως είναι τώρα η Ζιώγα η στο παρελθόν ?
Αδελφέ δεν ανέφερα εγώ αν ήταν όμορφη η όχι ,εξάλλου και γω ανετρεξα να δω ποια είναι. Μόλις όμως είδα ότι είναι 65 ετών το ρώτησα αυτό,έτσι προς χάριν αστεϊσμού.Μην φρικαρεις.γιατί η ζιώγα μικρή ήταν όμορφη????? τώρα είδα φωτό και τρόμαξα.....ρε πάτε με τα καλά σας??????? πόσο πιο χαμηλά θα ρίχνετε τον πήχυ?
Στα χαρακτηριστικά του προσώπου, μοιάζει!!! Έχει δίκιο ο αρκούδα!!! Δε λέμε ότι είναι ίδια ούτε στην ηλικία ούτε σε κάτι άλλο!!!γιατί η ζιώγα μικρή ήταν όμορφη????? τώρα είδα φωτό και τρόμαξα.....ρε πάτε με τα καλά σας??????? πόσο πιο χαμηλά θα ρίχνετε τον πήχυ?
Αδελφέ δεν ανέφερα εγώ αν ήταν όμορφη η όχι ,εξάλλου και γω ανετρεξα να δω ποια είναι. Μόλις όμως είδα ότι είναι 65 ετών το ρώτησα αυτό,έτσι προς χάριν αστεϊσμού.Μην φρικαρεις.
Δεν δουλεύει ούτε το τηλέφωνο που γράφει εδώ, ούτε ένα σταθερό που βρήκα αλλού. Σταμάτησε το ίδρυμα;