Νέα

σβήσιμο προστίμου...........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα k-king
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μην είσαι άδικος τύπε, την είδηση την είχαν και κάποια έγκυρα sites όπως
pseftikiepistimi.org
ta_nea_tou_aiswpou.com
paparies_gia_ta_copypaste_tou_johnny64.gr

δεν μου τα έβγαλε ο γούγλης .. γιατί ???  :think: :think: :think: :think:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Το ξερω ρε φιλε, να τα βλεπουν κατι μαλακες υπερμαχοι του νομου και της ταξης, που δεν εννοουν να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ολοι ισοι απενταντι στο νομο, ουτε η δικαιοσυνη τυφλη οπως μας παραμυθιαζουν.
Π.χ. Αν πιασουν εναν πιτσιρικα με 5-6g φουντα θα τον γαμισουν στο ξυλο και μπορει να φαει και 2-3 χρονια φυλακη, αν δεν εχει λεφτα για καλο δικηγορο. Αν πιασουν καναν επωνυμο που εχει ακρες και φραγκα με κανα κιλο κοκα, παιζει να τη βγαλει καθαρη και να μην μαθει κανεις τιποτα. Το ιδιο και με τα εφοριακα. Κυνηγανε κανα ταβερνιαρη σε νησι, κανα τυροπιτα και αυτους που κανουν τη χοντρη ζημια τους κλανουν τ΄αρχιδια. Γιατι μαζι τα τρωνε και βγαινει ο χοντρος και σου λει οτι τα φαγαμε μαζι.
γνωστός μου , πιάστηκε με ζυγαριά ακριβείας (!), 1 κιλό coca (cola), kai 4000 ευρώ. Οι κατηγορίες ήταν για ισόβια. Ας είναι καλά ο τσοβόλας όμως. Με  είκοσι χιλιάρικα, φρόντισε η υπόθεση να πάει από αναβολή σε αναβολή (για πάνω από 10 χρόνια) και τελικά ο τύπος καταδικάστηκε για απλή κατοχή σε 2 χρόνια με τριετή αναστολή. τσοβόλα , δώστα όλα!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Motor Oil: Ακύρωθηκε το πρόστιμο των 240 εκατ. Ευρώ

Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη.

Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.

Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα της χώρας Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.

Τελικά οι υπηρεσίες του κ.Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει και για αυτό προχώρησαν στην ακύρωσή του.

Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η επιβολή και μετά από λίγες μέρες η ακύρωση του προστίμου εκθέτει την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση

τα εκανε πανω του ο μεταρρυθμιστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να έκανε κάνα στείο να επέμενε και θα σου λεγα εγώ τι εστί Βαρδινογιάννης....

χαχ αχ αα

Εν μία νυκτί θα χε πέσει η κυβέρνηση του πιτσαδόρου....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
  Για να έκανε κάνα στείο να επέμενε και θα σου λεγα εγώ τι εστί Βαρδινογιάννης....

χαχ αχ αα

Εν μία νυκτί θα χε πέσει η κυβέρνηση του πιτσαδόρου....

Ας βγει ο Τσιπρας και ο Καμμένος και να πουν ότι θα επαναφέρουν το προστιμο των 240 εκατ. Ευρώ και θα το εισπράξουν με προσαυξήσεις.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν μου λες ρε φίλε .... την σύνταξη της μάνας σου (και της δικιάς μου και της μάνας του γείτονα) που παίρνει από το ΙΚΑ ποιός θα την πληρώσει αν η πιτσιρίκα δουλεύει ανασφάλιστη δηλαδή χωρίς να πληρώνει εισφορές αυτή και ο εργοδότης της ???

θα συμφωνησω απολυτα ναι η πιτσιρικα πρεπει να ασφαλιζετε κυριως για να εχει και δικαιωματα να μην την απολυσει π.χ χωρις αποζημιωση να εχει υπογραψει συμβαση και ναι να πληρωνει ενσημα.
Οπως επισης και ναι ολοι πρεπει να πληρωνουν Φ.Π.Α ολοι μα ολοι γιατι πολλυ απλα το Φ.Π.Α το προπληρωνει ο καταναλωτης γιατι να μην το αποδισει ο επιχειρματιας ενω το εχει εισπραξει απο τον καταναλωτη ναι ολοι πρεπει να ζηταμε αποδηξεις και ολοι πρεπει να πληρωνουν Φ.Π.Α

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
δύο ερωτήσεις

(1) ποιός προκάλεσε την χασούρα των τραπεζών ??

(2) ποιός την πλήρωσε και τι πήρε σε αντάλλαγμα ??

Για το πρώτο δεν ξέρω. Κάτι για οικονομικούς δολοφόνους έλεγαν κάτι ντοκυμαντέρ, για μεταφορά της κρίσης από τις ΗΠΑ, αλλά ειλικρινά δε νομίζω πως υπάρχει κανείς που ξέρει.
Για το δεύτερο ξέρω ότι πλήρωσα κι εγώ έστω και λίγο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για το πρώτο δεν ξέρω. Κάτι για οικονομικούς δολοφόνους έλεγαν κάτι ντοκυμαντέρ, για μεταφορά της κρίσης από τις ΗΠΑ, αλλά ειλικρινά δε νομίζω πως υπάρχει κανείς που ξέρει.
Για το δεύτερο ξέρω ότι πλήρωσα κι εγώ έστω και λίγο.

αρα δεν γνωρίζεις δύο πράγματα...

(1) ποιός ευθύνεται για την χασούρα των τραπεζών

(2) τι αντάλαγμα πήρες για τα λεφτά που έβαλες στις τράπεζες για να καλύψεις τις χασούρες τους...

οι απαντήσεις

(1) το ελληνικό δημόσιο με το κούρεμα των ομολόγων .. μέχρι τότε οι τράπεζες είχαν ανάγκη μόνο εγγυήσεων  και όχι μετρητών.. είχαν κεφαλαική επάρκεια

(2) για το χρήμα που έβαλες για την κάλυψη της χασούρας τους (που το κράτος δηλαδή εσύ προκάλεσες) πήρες σαν αντάλαγμα μετοχές των τραπεζών και έτσι σήμερα στο κράτος ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών ΟΛΩΝ των τραπεζών (πχ για την Εθνική το ποσοστό που ανήκει στο δημόσιο είναι γύρω στο 90%)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
αρα δεν γνωρίζεις δύο πράγματα...

(1) ποιός ευθύνεται για την χασούρα των τραπεζών

(2) τι αντάλαγμα πήρες για τα λεφτά που έβαλες στις τράπεζες για να καλύψεις τις χασούρες τους...

οι απαντήσεις

(1) το ελληνικό δημόσιο με το κούρεμα των ομολόγων .. μέχρι τότε οι τράπεζες είχαν ανάγκη μόνο εγγυήσεων  και όχι μετρητών.. είχαν κεφαλαική επάρκεια

(2) για το χρήμα που έβαλες για την κάλυψη της χασούρας τους (που το κράτος δηλαδή εσύ προκάλεσες) πήρες σαν αντάλαγμα μετοχές των τραπεζών και έτσι σήμερα στο κράτος ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών ΟΛΩΝ των τραπεζών (πχ για την Εθνική το ποσοστό που ανήκει στο δημόσιο είναι γύρω στο 90%)

Οι τράπεζες στην Ελλάδα σταμάτησαν τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων από τα μέσα του 2008 πριν γίνει οποιοδήποτε κούρεμα ομολόγων. Ακόμα και έτσι να είναι όμως (που δεν είναι) σε όλες τις τράπεζες υπάρχουν μεγαλομέτοχοι που θησαυρίζουν όταν πάει καλά το πράγμα αλλά όταν στραβώνει δεν βάζουν ούτε πενηνταράκι από τα συσσωρευμένα ίδια κεφάλαια των καλών εποχών.
Από το δεύτερο που λες  δεν μπορώ να βγάλω  νόημα γιατί με τη λογική που (νομίζω) ότι χρησιμοποιείς θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος που σαν πολίτης ενός κράτους είμαι μέτοχος μιας τράπεζας χρεοκοπημένης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι τράπεζες στην Ελλάδα σταμάτησαν τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων από τα μέσα του 2008 πριν γίνει οποιοδήποτε κούρεμα ομολόγων. Ακόμα και έτσι να είναι όμως (που δεν είναι) σε όλες τις τράπεζες υπάρχουν μεγαλομέτοχοι που θησαυρίζουν όταν πάει καλά το πράγμα αλλά όταν στραβώνει δεν βάζουν ούτε πενηνταράκι από τα συσσωρευμένα ίδια κεφάλαια των καλών εποχών.

Από το δεύτερο που λες  δεν μπορώ να βγάλω  νόημα γιατί με τη λογική που (νομίζω) ότι χρησιμοποιείς θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος που σαν πολίτης ενός κράτους είμαι μέτοχος μιας τράπεζας χρεοκοπημένης.

από αυτούς υπάρχουν σε όλα τα επαγγελματα και είδη επιχειρήσεων

εφόσον τα συσωρευμένα ίδια κεφαλαια δεν έχουν μετατραπεί σε μερίσματα και δεν έχουν διανεμηθεί τότε μπαίνουν στον λογαριασμό χωρίς να ρωτηθούν οι μέτοχοι... 

με την λογική που χρησιμοποιώ λέω απλά σαν πολίτης να είσαι και ευχαριστημένος με το ότι ο εκβιασμός που άσκησες δεν σε οδήγησε σε μετωπική σύγκρουση αλλά κατέληξε σε μία συμβιβαστική λύση που σε αφήνει με ένα κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο χέρι (το οποίο πιθανόν σε μια δεκαετία να σου αποφέρει ένα μεγάλο μέρος από αυτά που έβαλες) και όχι με μια σειρά αγωγές στα διεθνή δικαστήρια αλλά και με μια δυσβάστακτη υποχρέωση να πληρώσεις τις καταθέσεις των πολιτών που είχες εγγυηθεί

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μέχρι και το 2009 μια χαρά δάνειζαν οι τράπεζες. Σταμάτησαν απότομα όταν μπήκαμε στο μνημόνιο γιατί δεν τους δάνειζαν οι ξένες τράπεζες στη διατραπεζική επειδή φοβόντουσαν τη χρεοκοπία και έπαιρναν λεφτά μόνο από την ΕΚΤ για τα βασικά.
Το κράτος θα βγάλει σύμφωνα με εκτιμήσεις γύρω στα 15 δισ. ευρώ επιπλέον από τα λεφτά που έβαλε από τις μετοχές που κατέχει, όταν λήξουν τα warrants κι εξασκήσουν τα δικαιώματά τους οι μέτοχοι. Οπότε φίλε έβαλες γύρω στα 45 δισ. και θα βγάλεις 15, δεν τη λες κακή απόδοση έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom