Νέα

σβήσιμο προστίμου...........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα k-king
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
από τη στιγμή που οι καρχαρίες είναι στον αφρό και κόλος και βρακί με τις κυβερνήσεις θα την πληρώνει πάντα η πιτσιρίκα και οι συνταξιούχοι ...
αν παίσουν αυτές οι κυβερνήσεις και χωθούν φυλακή οι υπεύθυνοι τότε θα μπορέσει να υπάρξει βάση για λογική συζήτηση περί δικαιοσύνης.

προς το παρόν ο σώζων εαυτόν σωθείτω .. welcome to the wild west  :2funny:

δηλαδή ???

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
δεν μου λες ρε φίλε .... την σύνταξη της μάνας σου (και της δικιάς μου και της μάνας του γείτονα) που παίρνει από το ΙΚΑ ποιός θα την πληρώσει αν η πιτσιρίκα δουλεύει ανασφάλιστη δηλαδή χωρίς να πληρώνει εισφορές αυτή και ο εργοδότης της ???

Έλα όμως που τα λεφτά αυτά τελικά δεν γίνονται συντάξεις για τις μανάδες μας. Στο μισθό μου έχω κράτηση αλληλεγγύης. Πόσοι συμπολίτες μου πήραν βοήθεια από αυτή την κράτηση άραγε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τσιμπα το, το ειχα βαλει και παλαιοτερα.

Θες κι αλλα ?

θα προτιμούσα ένα νούμερο που να λέει απλά ...

"αυτός που έχει/βγάζει/κονομάει πάνω από ΧΧΧΧΧΧ έχει πολλά και πρέπει να πληρώσει αυτός και όχι εγώ"

το ΧΧΧΧΧΧ θα προτιμούσα να μου πείς...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έλα όμως που τα λεφτά αυτά τελικά δεν γίνονται συντάξεις για τις μανάδες μας. Στο μισθό μου έχω κράτηση αλληλεγγύης. Πόσοι συμπολίτες μου πήραν βοήθεια από αυτή την κράτηση άραγε;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν μου λες ... τα ελλείματα των ασφαλιστικών ταμείων (που είναι γύρω στα 17 δις τον χρόνο) από που πληρώνονται ???

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

δλδ δεν υπάρχει επιλογή για τον μικρομεσαίο να είναι νόμιμος γιατί δεν θα επιβιώσει ..
από την άλλη οι μεγάλοι γράφουν τους νόμους στα παπάρια τους ..
και σε τελική ο καθένας κάνει ότι γουστάρει
σε γενικές αν δεν πάψει να υπάρχει διαφθορά στην εξουσία δεν γύνετε να πάψει να υπάρχει διαφθορά και στον μικρομεσαίο...(για 1.345.324 λόγους)  :grin:

και όσο υπάρχει αδιαφάνεια στην εξουσία είναι ηλίθιο να απαιτείς διαφάνεια από τους μικρούς...
είναι και ηλίθιο αλλά και αδύνατο να γίνει

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Το ξερω ρε φιλε, να τα βλεπουν κατι μαλακες υπερμαχοι του νομου και της ταξης, που δεν εννοουν να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ολοι ισοι απενταντι στο νομο, ουτε η δικαιοσυνη τυφλη οπως μας παραμυθιαζουν.
Π.χ. Αν πιασουν εναν πιτσιρικα με 5-6g φουντα θα τον γαμισουν στο ξυλο και μπορει να φαει και 2-3 χρονια φυλακη, αν δεν εχει λεφτα για καλο δικηγορο. Αν πιασουν καναν επωνυμο που εχει ακρες και φραγκα με κανα κιλο κοκα, παιζει να τη βγαλει καθαρη και να μην μαθει κανεις τιποτα. Το ιδιο και με τα εφοριακα. Κυνηγανε κανα ταβερνιαρη σε νησι, κανα τυροπιτα και αυτους που κανουν τη χοντρη ζημια τους κλανουν τ΄αρχιδια. Γιατι μαζι τα τρωνε και βγαινει ο χοντρος και σου λει οτι τα φαγαμε μαζι.

στο Φερεντίνο αναφέρεσαι που τον κάναν τσακωτό με αρκετό πράμα και τον ξελάσπωσε ο Κυριακού?
τώρα έχει αφήσει το λαμπερό βίο και πουλάει κρέπες κάπου στην αθήνα  :S

Επισκέπτης
θα προτιμούσα ένα νούμερο που να λέει απλά ...

"αυτός που έχει/βγάζει/κονομάει πάνω από ΧΧΧΧΧΧ έχει πολλά και πρέπει να πληρώσει αυτός και όχι εγώ"

το ΧΧΧΧΧΧ θα προτιμούσα να μου πείς...

Εγω να στα πω αυτα, τι ειμαι οικονομολογος ? Ενα λυκειο εβγαλα κι αυτο με το ζορι.
Υπαρχουν στο διαδυκτιο πολλα σαν αυτο που σου παραθεσα, αλλα αν δεν θελεις να κατανοησεις τις αδικιες σε βαρος καποιων, κατι θα βρισκεις για να κανεις την τριχα, τριχια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τσιμπα το, το ειχα βαλει και παλαιοτερα.

Θες κι αλλα ?

όσο για την παπαριά αυτή του Λουκιανού Κάλλιμπαν (ονομα και αυτό παναγιά μ') πρέπει να ξέρεις ότι ο φόρος στις διαφημίσεις (αγγελιόσημο λεγόταν παλαιότερα) δεν τον πλήρωνε ο διαφημιστής (τηλεόραση, εφημερίδα, περιοδικό) αλλά ο διαφημιζόμενος (απορρυπαντικό, τυρί, αναψυκτικό, μπύρα κλπ) με αποτέλεσμα το κόστος αυτό να επιβάρυνε τα προιόντα και να το πλήρωνε ο καταναλωτής...

τώρα από που και ως που ο παπάρας αυτό θεωρεί χάρισμα στους καναλάρχες κάτι το οποίο γλυτώνει ο καταναλωτής μόνο η γκλάβα του το ξέρει και κάτι εύπιστοι σαν και σένα που τον πιστεύουνε

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
δεν μου λες ... τα ελλείματα των ασφαλιστικών ταμείων (που είναι γύρω στα 17 δις τον χρόνο) από που πληρώνονται ???

Μάλλον από τα νέα δάνεια που αυξάνουν συνεχώς το συνολικό χρέος μας. Αν ήταν επαρκή τα μέτρα και εφαρμόζονταν δεν θα χρειαζόμασταν κάθε τρεις και πέντε νέες εκταμιεύσεις, νέες διαπραγματεύσεις, νέες θυσίες (μονόπαντες ως συνήθως)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω να στα πω αυτα, τι ειμαι οικονομολογος ? Ενα λυκειο εβγαλα κι αυτο με το ζορι.
Υπαρχουν στο διαδυκτιο πολλα σαν αυτο που σου παραθεσα, αλλα αν δεν θελεις να κατανοησεις τις αδικιες σε βαρος καποιων, κατι θα βρισκεις για να κανεις την τριχα, τριχια.

ρε δεν ζήτησα εγώ αναδιανομή πλούτου ... εσύ την ζητάς .. και εφόσον την ζητάς πρέπει να πείς και ποιός είναι ο πλούτος και πόσος είναι ο πλούτος και που θα τον βρούμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μάλλον από τα νέα δάνεια που αυξάνουν συνεχώς το συνολικό χρέος μας. Αν ήταν επαρκή τα μέτρα και εφαρμόζονταν δεν θα χρειαζόμασταν κάθε τρεις και πέντε νέες εκταμιεύσεις, νέες διαπραγματεύσεις, νέες θυσίες (μονόπαντες ως συνήθως)

ενα μέρος τους.. το άλλο μέρος πληρώνεται από φόρους και κάτι εισφορές αλληλεγγύης...

και τα μέτρα ναι δεν είναι επαρκή... θα έπρεπε να είναι απείρως σκληρότερα.. και ναι δεν εφαρμόζονται .. διότι αν εφαρμοζόταν θα έπρεπε αυτή η παπαρια με τα πάντα ηλεκτρονικά στο δημόσιο να λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια, να έχουν βγεί καμμιά δεκαπενταρια χιλιάδες σπίτια, αυτοκίνητα κλπ στο σφυρί για χρέη προς το δημόσιο και να έχουν ανοίξει το Μακρονήσι και τα Γιούρα για να υποδεχτούν φοροφυγάδες, φοροκλέφτες, λαμόγια κλπ πάσης φύσεως και μεγέθους από μυρμίγκια μέχρι ελέφαντες...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ποιός είναι ο πλούτος 

ελα που δεν ξερεις τον πλουτο

all_disney_characters_pluto_2.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
ενα μέρος τους.. το άλλο μέρος πληρώνεται από φόρους και κάτι εισφορές αλληλεγγύης...

Το άλλο μέρος των κρατήσεων, φόρων κλπ πάει στις τράπεζες που όσο κέρδιζαν ήταν όλα καλά αλλά τη χασούρα τους την πλήρωσαν άλλοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το άλλο μέρος των κρατήσεων, φόρων κλπ πάει στις τράπεζες που όσο κέρδιζαν ήταν όλα καλά αλλά τη χασούρα τους την πλήρωσαν άλλοι

δύο ερωτήσεις

(1) ποιός προκάλεσε την χασούρα των τραπεζών ??

(2) ποιός την πλήρωσε και τι πήρε σε αντάλλαγμα ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Motor Oil: Ακύρωθηκε το πρόστιμο των 240 εκατ. Ευρώ

Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη.

Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.

Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα της χώρας Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.

Τελικά οι υπηρεσίες του κ.Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει και για αυτό προχώρησαν στην ακύρωσή του.

Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η επιβολή και μετά από λίγες μέρες η ακύρωση του προστίμου εκθέτει την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση

τα εκανε πανω του ο μεταρρυθμιστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλιστα... ακόμα μία αποκλειστική είδηση που την αναμασούν διάφορα έγκριτα σάιτς όπως

triklopodia.gr
mynews.gr
on-news.gr
myblogs.gr

Τουλάχιστον αυτοί που είναι μαρκαρισμένοι με μπλέ βάλαν την είδηση σαν ερώτηση "Είναι αλήθεια ; Ακύρωσαν πρόστιμο 240 εκ.ευρώ στη Motor Oil" για να καλύψουν τον κώλο τους ... οι άλλοι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και το χειρότερο από όλα.. κάποιοι παπάρες έλληνες τους πιστεύουν....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλημερα ...μηπως γνωριζει καποιος πια εταιρεια πετρελαικη εφαγε 240 εκατ ευρω προστιμο απο το ΣΔΟΕ και τελικα σβηστηκε..............

Ιντριγκες πρωι πρωι ρε pushτη μου!

Αν ειναι να πεις κατι πες το!
Μην μας τα πρηζεις!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εμεις μπορει να κανουμε πλακα, αλλα δεν ειναι αστειο η φαση. Βαρδινογιανιδες, Μπομπολας και λοιποι "μεγαλοι" ειναι στο απυροβλητο και κατι φουκαραδες που παλευουν για να επιβιωσουν τους γαμαει το κρατος για πλακα.
Δεν εκοψε ο τσαγκαρης 8 ευρω αποδειξη 1500 προστημο. Πηρε ο ταβερνιαρης ή η καφετερια την πιτσιρικα για δουλεια χωρις ΙΚΑ 10500 προστιμο. Τους αναγκαζει δηλαδη να διωξουν τον υπαλληλο με αποτελεσμα να εχουμε ακομα πιο πολλους ανεργους. Γιατι 600 το μηνα που παιρνει η πιτσιρικα εστω κι ανασφαλιστη, μπορουν να ζουν μια οικογενεια, αλλα στ΄αρχιδια του του υπουργου, αυτον τον νοιαζει να μαζευει λεφτα το κρατος με οποιον τροπο μπορει. Και απο που θα τα μαζεψει ? Μα φυσικα απο τη μαριδα, αφου τους καρχαριες δεν μπορει οχι να τους πιασει, ουτε να τους κυνηγισει.

Καλη η πιτσιρικα του ταβερνιαρη, τυπε?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τουλάχιστον αυτοί που είναι μαρκαρισμένοι με μπλέ βάλαν την είδηση σαν ερώτηση "Είναι αλήθεια ; Ακύρωσαν πρόστιμο 240 εκ.ευρώ στη Motor Oil" για να καλύψουν τον κώλο τους ... οι άλλοι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και το χειρότερο από όλα.. κάποιοι παπάρες έλληνες τους πιστεύουν....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μην είσαι άδικος τύπε, την είδηση την είχαν και κάποια έγκυρα sites όπως
pseftikiepistimi.org
ta_nea_tou_aiswpou.com
paparies_gia_ta_copypaste_tou_johnny64.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom