You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Hellas-Turkey
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 111
- Εμφανίσεις 16K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Aκριβως. Τώρα γίνεσαι ρόμπα εδώ. χαχαθα γινω ρομπα ρε συ! Ασε, θα κοιταξω το history στο PC της!!!
+1Ρε παιδιά... πως τα βλέπετε αυτά? Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάτσω με το ζόρι να το δω και δεν ξέρω τι γίνεται... αλλά το χέρι μου κάνει zapping μόνο του μετά από 5-6 λεπτά!!!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Για τον σύντροφο Flyeron
εδώ γράφονται διάφορα και έχει τα Link με τα επεισόδια από youtube.
Φευγουν Metin και Nantia
εδώ γράφονται διάφορα και έχει τα Link με τα επεισόδια από youtube.
Φευγουν Metin και Nantia
Φευγουν Metin και Nantia
στο καλό...
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ιδου το πεισοδιο με τις σφαλιαρες ματαξυ τουρκων.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Μαγκες είδατε τι έπαθαν οι Τουρκαλάδες ;;;
Και μετά αποδείχθηκε πόσο μάλάκας είναι αυτός ο Μετίν, γιατί τα έβαλε με το Σελίμ, επειδή συνεχάρη τους Ελληνες για τη νίκη τους (ήταν η πρώτη φορά που κέρδισαν κάποιο έπαθλο με φαγητό) και είπε ''Δεν πειράζει, θα φάνε κι αυτοί μια φορά κάτι...).
ʼρπαξε όμως τις ψιλές του από το Σελίμ, και μάλλον επαληθεύεται προηγούμενο ποστ που έλεγε ότι οι Τούρκοι θα τον σουτάρουν τον Μετίν....
Δύσκολα τά πράγματα για τους Τουρκαλάδες, και επαληθεύομαι κι εγώ , που έλεγα ότι τρόγωνται συνεχώς (ακόμη και όταν νικούσαν), ενώ οι Έλληνες παρά τις ήττες ήταν πολυ περισσότερο ενωμένοι....
Και φαίνεται ότι αυτό είναι τελικά που κάνει τη διαφορά...
Και μετά αποδείχθηκε πόσο μάλάκας είναι αυτός ο Μετίν, γιατί τα έβαλε με το Σελίμ, επειδή συνεχάρη τους Ελληνες για τη νίκη τους (ήταν η πρώτη φορά που κέρδισαν κάποιο έπαθλο με φαγητό) και είπε ''Δεν πειράζει, θα φάνε κι αυτοί μια φορά κάτι...).
ʼρπαξε όμως τις ψιλές του από το Σελίμ, και μάλλον επαληθεύεται προηγούμενο ποστ που έλεγε ότι οι Τούρκοι θα τον σουτάρουν τον Μετίν....
Δύσκολα τά πράγματα για τους Τουρκαλάδες, και επαληθεύομαι κι εγώ , που έλεγα ότι τρόγωνται συνεχώς (ακόμη και όταν νικούσαν), ενώ οι Έλληνες παρά τις ήττες ήταν πολυ περισσότερο ενωμένοι....
Και φαίνεται ότι αυτό είναι τελικά που κάνει τη διαφορά...
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Για πες....Για πες ...
(Λέω στη γυναίκα μου απο πριν ποιος θα φύγει, όπως εχθές, δεν με πίστευε οτι θα κερδίσουμε και θα φύγει ο Μετίν, και παθαίνει πλάκα !)
(Λέω στη γυναίκα μου απο πριν ποιος θα φύγει, όπως εχθές, δεν με πίστευε οτι θα κερδίσουμε και θα φύγει ο Μετίν, και παθαίνει πλάκα !)
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Δειτε οσοι γουσταρεται μερικα απο τα επομενα επεισοδεια που εχουν ηδη παιξει στη Τουρκια.
Μετα τη Ναντια φευγει ο Παντελης απο απο τους αλλους η ξανθια.
Μετα τη Ναντια φευγει ο Παντελης απο απο τους αλλους η ξανθια.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Ο παρουσιαστης!Ξέρετε ποιός θα κερδίσει στο τέλος??
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχα!
Καλό !
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ακομη να τελειωσει αυτο?
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Παίδες καλημέρα.
εχθές έδειχνε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, (που στέκονται απάνω σε κάτι πλαίσια σαν τον άνθρωπο του Ντα Βίντσι) και το έκοψαν στη μέση οι ξεφτίλες !
Ξέρει κανείς τη συνέχεια ;;
εχθές έδειχνε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, (που στέκονται απάνω σε κάτι πλαίσια σαν τον άνθρωπο του Ντα Βίντσι) και το έκοψαν στη μέση οι ξεφτίλες !
Ξέρει κανείς τη συνέχεια ;;
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
κερδιζει ο αμφικρατης και φευγει σε μονομαχια ο σελιμ
Thanks φιλε...