Επισκέπτης
εγω λεω γιωργο οτι στα αρχιδια μου ποιος κερδισε!!!εχω πολυ πιο σημαντικα πραγματα να με απασχολουν!!
ασχετο με εδω μα χρησιμο γενικοτερα: κατεβασε, αν δεν τον εχεις ηδη τον firefox.(τον ελληνικο) πηγαινε στα εργαλεια, επελεξε προσθετα.απο εκει το ληψεις επεκτασεων (κατω δεξια) στη συνεχεια απο τη σελιδα που θα σε παει επελεξε languages.απο εκει κατεβασε το foxlingo. εχει σχεδον ολες τις γλωσσες & με απ' ευθειας μεταφραση στα ελληνικα. (αυτο γινεται πατωντας το AutoTrans στη προσθετη μπαρα που θα εχεις μετα την εγκατασταση στον firefox).βεβαια η μεταφραση ειναι σχετικη & ενιοτε αστεια, μα μια ιδεα & στα γρηγορα, μαλιστα παιρνεις. αυτο αν δεν ξερεις η βαριεσαι να δουλευεις τα αυτοματα μεταφρασαρια του internet!Σε τουρκικά φόρουμ λένε ότι «μάλλον» κέρδισε ο Ντέρια 2-1.
Ξέρει κανείς τούρκικα να το τσεκάρει; Ελα ρε, μη ξέρετε μόνο το οθωμανικό!
ασχετο με εδω μα χρησιμο γενικοτερα: κατεβασε, αν δεν τον εχεις ηδη τον firefox.(τον ελληνικο) πηγαινε στα εργαλεια, επελεξε προσθετα.απο εκει το ληψεις επεκτασεων (κατω δεξια) στη συνεχεια απο τη σελιδα που θα σε παει επελεξε languages.απο εκει κατεβασε το foxlingo. εχει σχεδον ολες τις γλωσσες & με απ' ευθειας μεταφραση στα ελληνικα. (αυτο γινεται πατωντας το AutoTrans στη προσθετη μπαρα που θα εχεις μετα την εγκατασταση στον firefox).βεβαια η μεταφραση ειναι σχετικη & ενιοτε αστεια, μα μια ιδεα & στα γρηγορα, μαλιστα παιρνεις. αυτο αν δεν ξερεις η βαριεσαι να δουλευεις τα αυτοματα μεταφρασαρια του internet!
αντιλήφθηκε πολύ πιο γρήγορα ο παππούς σε πιο σημείο ακριβώς έκοβε εκείνο το παράξενο μαχαίρι....