Νέα

Survivor Hellas-Turkey

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
207
Like
3
Πόντοι
1
για το σχολιο που εγινε πριν και αφορουσε στον Ονουρ και τη Μαρια ("η καρδια μου σου ανηκει" κτλ κτλ κτλ) ο λογος που τον κοροιδευαν ολοι (και οχι μονο οι ελληνιδες γυναικες) ειναι οτι το συγκεκριμενο ρεπερτοριο το κανει διαρκως και σε ολες....την ειχε πεσει σε ολες τις γυναικες εκει μεσα χρησιμοποιοντας την ιδια ατακα.... :cheesy:
Οι συγκεκριμενος διαλογος μεταξυ των 2 μαλακισμενων ελληνιδων εγινε στην αρχη του παιχνιδιου,οταν ο Ονουρ δεν την ειχε πεσει σε καμια αλλη ακομα περα απο την ξανθουλα...Αρα ακυρος ο συλλογισμος σου... :)
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω ομως οτι εδειχνε πλανα απ οταν ηταν στο καραβι πριν πανε ακομα στα νησια οπου την επεφτε σε καποια αλλημε την ιδια ατακα.........ισως να κανω λαθος......
 

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
207
Like
3
Πόντοι
1
Ακριβώς,σε αυτην τα ελεγε πανω στο καραβι, την ξανθουλα, την Μαρια,οχι σε καποια αλλη.
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ δεν το θυμομουν αυτο........σορρυ τοτε.......οπως και να χε βασικα καταρχας επειδη υπηρχαν καμερες επρεπε να ειναι λιγο πιο σοβαρες.......τες παν τι περιμενεις.......ριαλιτυ ειναι......εμενα με εχουν απογοητευσει ολοι οι ελληνες μεχρι στιγμης......
 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
342
Like
11
Πόντοι
1
Αφού επίτηδες πάνε και βαζουν απίστευτους κομπλεξικούς  μαλακές.Φροντίζουν οι ψυχολόγοι της παραγωγής για αυτό....Περιμένεις αντιπροσωπευτικα παραδείγματα ;;;
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
Αφού επίτηδες πάνε και βαζουν απίστευτους κομπλεξικούς  μαλακές.Φροντίζουν οι ψυχολόγοι της παραγωγής για αυτό....Περιμένεις αντιπροσωπευτικα παραδείγματα ;;;

Είναι γνωστό αυτό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στις νεαρότερες ηλικίες αυτοί οι μαλάκες λειτουργούν ως πρότυπα.
 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.136
Like
4
Πόντοι
16
Παιδια υπαρχει ενα φορουμ, το forums.antenna.gr οπου μπαινουν παικτες του Survivor, η Ναντια και ο Καλλικρατης καθως και καποια ατομα που εχουν πληροφοριες για τα επομενα επεισοδια.

Η Ελληνιδα, η Ναντια, κανει σχεση με τον Τουρκο Σελιμ και τον τρωει κανονικα και οθωμανικα. Οι Τουρκοι γελανε και τα μουστακια τους με το κατορθωμα του Σελιμ και θυμουνται τις μερες της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας!

Η Ναντια η πρωτη ελληνικη λεξη που μαθαινει στον Τουρκο της ειναι το "χυνω τωρα" (κατευθειαν στο ψητο η 21χρονη χορευτριουλα!!!) και δειχνουν σκηνες με τον Τουρκο να φωναζει "χυνω, χυνω τωρα!"

Η πλακα ειναι οτι στο συγκεκριμενο φορουμ εχει γινει Ο χαμος με το συγκεκριμενο θεμα και σουρνουν της Ναντιας τα εξ αμαξης. Μιλαμε πεφτει απιστευτο χωσιμο! Ρεσιταλ!


Στο εν λογω φορουμ επισης αναφερεται ότι η Ναντια είναι τελικα δακτυλος των Ελληνων, εξαντλει τους τουρκους που από τα απανωτα γαμησια δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους στα αγωνισματα, ενώ ταυτοχρονα παρασυρει τις τουρκαλες σε αγνωστα γι? αυτές μονοπατια ηδονης?μ? αυτά και μ? αυτά η τουρκικη ομαδα αποδεκατιζεται και η τελικη αναλογια Ελληνων-Τουρκων είναι δυο προς δυο!!!
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Μαγκες καλησπερα !
Αν ειδε  κανεις το εν λογω παιχνιδι εχτες, ειχε πολυ πλάκα...
Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι, (μου φαινεται λίγο δύσκολο γιατι όλοι θα ήθελαν να κερδίσουν το έπαθλο αν μη τι άλλο,), αλλα εχθές υπήρξαν συνταρακτικές εξελίξεις:ʽ
Οι Έλληνες, (που αν και έφαγαν πολλές ήττες τελευταία, δεν έφτασαν ποτέ στο σημείο να τρόγωνται και να σπαράζονται όπως οι Τουρκαλάδες) κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας που ήταν παιχνίδι γνώσεων, και άρχισαν πάλι να αισθάνονται σαν ομάδα !
Οι Τούρκοι που γέλαγαν με τους Έλληνες και κοροιδευαν επειδή στην ένωση των ομάδων πήγαμε με μόνο 4 παίκτες, ξαφνικά , μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος θα φύγει, άρχισαν τις κλίκες , έγιναν δυο ομάδες των 3 παικτών, καθε μια με τον ευνοούμενο της, που ήθελε να πετάξει έξω έναν παίκτη της άλλης ομάδας ! Και μια καημένη στη μέση, που την πίεζαν τι να ψηφήσει, και από τα νεύρα της ήθελε να φύγει απο το παιχνίδι...
Εκέι να δείς μίσος, και γιατι η Ιπεκ έτσι, και γιατι ο Τευμουρ αλλοιώς, και ο Ξεφτίλας ο Σελίμ που τα φτιαξε με την Ελληνιδα και μας πούλησε ,(καποιοι πίστεψαν οτι θα γλυτωναν κατευθύνοντας την ψήφο σε αυτόν), κτλ. Ευτυχώς οι Ελληνες την πήραν χαμπαρι και ενήργησαν έξυπνα, και κάρφωσαν στους Τούρκους τον Τευμουρ, οτι έκρυψε ένα αγκίστρι για να το πάρει μαζί του αν φύγει, (αρα μετα θα δυσκολεύονταν και οι δικοι του να πιάσουν ψάρια),και τότε αυτός τα βαλε με τον Σελίμ για να ξεπλυθέι, και με δυο λόγια οι ΜΑΛΑΚΕΣ ψήφισαν τον πιο δυνατό τους (κατα γενικη ομολογια) πάικτη και μαζί με την ψήφο των Ελλήνων τον πεταξαν έξω !  Καμία σκέψη για το πως θα συνεχίσουν μετά σαν ομάδα, και έπεται δύσκολη συνέχεια σε βαρύ κλίμα....Τώρα μένουν με τον Ντεριά (που βρίζει και είναι οξύθυμος και είναι ο επόμενος σίγουρα που θα βγάλουν), με τον Σελίμ(που δεν έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο), με τον Μετίν (τα παει καλα με ολους, αλλα στα αγωνίσματα δύναμης δεν θα παει καλα, λόγω του ώμου του), και μετα μένουν οι καημένες οι γυναικούλες ! Νομίζω ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα, αυτοί μόλις χάνουν σφάζονται σαν τα ζώα, οι Ελληνες ποτε δεν φέρθηκαν έτσι.
Πιστευω οτι αν δεν είναι στημένο, ή αν οι δικοί μας δεν μαλακιστούν τελείως, τα πράγματα πια είναι πολύ δύσκολα για τους μεμέτηδες....
Θα τρίβουμε τα ματάκια μας απο κει που είχαμε τους Έλληνες ξεγραμμένους....μακάρι γιατι παιχνίδι - παιχνίδι, αλλα δεν γουστάρω την ξεφτίλα απο τους Τουρκαλάδες!
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Πλεον ο καθενας παιζει για την παρτυ του.....αυτες τις εθνικιστικες κορωνες που βγαζουν καποιοι και απο τις δυο ομαδες μου γυρνανε το ματι....
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
"Στην ελλαδα θεωρουμε συμφωνια μονο οταν δινουμε τα χερια" και "αμα φυγεις θα μας αφησεις τα αγκιστρια" ειναι δυο φρασεις ενδεικτικες της ξεφτυλας αυτων που τις ειπαν...
 

Επισκέπτης
Ρε παιδιά... πως τα βλέπετε αυτά? Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάτσω με το ζόρι να το δω και δεν ξέρω τι γίνεται... αλλά το χέρι μου κάνει zapping μόνο του μετά από 5-6 λεπτά!!!
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Εγω το βλεπω μονο για τα αγωνισματα.....πολυ ξεκατινιασμα....αλλα μου αρεσει η δραση που εχει.....
 

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
58
Like
0
Πόντοι
0
Στημένα όλα, στον βωμό του χρήματος :tickedoff:
Μελετημένα  μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με επιστημονικό τρόπο.
Μην σου πω ότι μπορεί να γυρίζουν και διπλά επεισόδια, και στο τέλος σε κάθε χώρα να δείξουν ότι κέρδισαν και να να πανηγυρίζουν και οι δύο σαν μαλάκες.
Εδώ σε συνεντεύξεις, πρώην παίκτες (φάρμα κλπ), έλεγαν  ότι τους υπαγόρευαν μέχρι και το πότε θα πάρουν αναπνοή :jerking:

Επειδή εχω την οικογένεια μου στην τουρκία, γυναίκα-πεθερά βλέπουν σαν τρελές την μαλακία αυτή (η δικιά μου την βλέπει απο νοβα, η πεθερά μου απο την τουρκική tv) πάντα τα ιδια βλέπουν.. Σιγά μην κάτσουν οι παραγωγοί να βγάλουν διπλά επεισόδια.. τώρα ΑΝ με τις  μεταφράσεις ΚΑΤΙ ψιλοαλλάζουν στα λεγόμενα των looser-παικτών αυτό είναι άλλη ιστορία..  -τώρα σιγά μην κάτσω να παρακολουθώ τις μαλακίες της tv..-
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι πως αυτο το δηθεν για την Ελλαδα ή για την Τουρκια που βγαζουν μερικοι παικτες, ειναι φανερό πως δεν ειναι αληθινο, και ολοι παιζουν για το ατομο τους, αλλα ακομα κι ετσι, αυτοι εχουν ξεπερασει κατα πολυ τους δικους μας σε γκρινια και φαγομαρα, και πιστευω οτι η συνεχεια θα ειναι δυσκολη γι αυτους....
Κι εγω για το χαβαλε το βλέπω, κυριως για τα αγωνισματα, αλλα έχω και μια περιέργεια να δω στο τέλος αν θ ατο πάρει Έλληνας ή Τούρκος...

 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Το είδατε χτες;
Τελικα την ξαναήπιαν οι Τουρκαλάδες.....
Να δειτε που θα έχει εκπλήξεις στο τέλος

Εν τω μεταξύ, όσο χάνουν αυξάνεται η γκρίνια, στο επόμενο δείχνει τομ Σελίμ, που πλακώνει στις μάπες τον Μετίν ( μάλλον για χάρη της Νάντιας).
Τελικά, μεγάλη ζημιά τους έκανε η μουνίτσα....
ΠΥΡ....ΓΥΝΗ .... ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.....
 
OP
OP
M

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
321
Like
3
Πόντοι
1
η αναλογια παικτων ποια ειναι τωρα?
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
ΕΛΛΗΝΕΣ : 4
ΤΟΥΡΚΟΙ 5

ΑΛΛΑ: Σαφώς υπάρχει ποιοτικη διαφορά, (ΙΠΕΚ: Αχρηστη στα αγωνισματα, ΣΕΛΙΜ: μέτριος, ΜΕΤΙΝ: Επικίνδυνος να ξαναβγάλει τον ώμο του αν πιεστεί....ΝΤΕΡΙΑ: Οχι και τόσο μεγάλη αντοχή, πολύ νευρικός.....) και οι Έλληνες γενικώς βρίσκονται σε πολύ καλύτερο κλίμα, αν και οι Τουρκαλάδες είναι σαφώς πιο καλοταϊσμένοι (κέρδισαν πολλά έπαθλα με φαγητό...)
Παρ'όλα αυτά, τρώγονται σαν τα σκυλιά, και οι Έλληνες το εκμεταλλεύονται σωστά για την ώρα....
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ πάντως γουστάρω να κερδίσει η Νάντια μόνο και μόνο γι? αυτό που έκανε και κέρδισε το αγώνισμα. Διότι αφού είχε ασυλία, αν έχανε η ελληνική ομάδα θα έβγαινε ένας από αυτούς που ούτως ή άλλως θα την ψήφιζαν για να φύγει. Μαγκιά της η κοπέλα την πάω.
Ο Σελίμ πάντως δεν νομίζω ότι είναι μέτριος, ειδικά στα αγωνίσματα δύναμης, αλλά, θα μου πεις, λόγω γυναικών δεν παίζει πλέον τόσο η δύναμη. Κατά τη γνώμη μου πρώτο  φαβορί ειναι ο Μετίν και μετά ο Αμφικράτης.
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
387
Πόντοι
6.055
Αν και μου τη σπαει το θεμα, απο εγκυρες πληροφοριες στο επομενο αγωνισμα επαθλου και ασυλιας νικανε οι ελληνες και φευγει ο Metin. Εχω μια συναδελφο που παρακολουθει fora στο θεμα και μας τα πρηζει καθημερινα. Επιβεβαιωση θα μου δωσει την Δευτερα αφου κατεβασει τα Τουρκικα επεισοδια του ΣΚ απο το utube. Ε ρε με τι ασχολουμαστε.
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Περίεργο οι τούρκοι ήθελαν να σουτάρουν τον Ντεριά...
Μπορείς να μου πεις τα φόρουμ γιατί και εγώ είμαι φαν;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom