Μαγκες καλησπερα !
Αν ειδε κανεις το εν λογω παιχνιδι εχτες, ειχε πολυ πλάκα...
Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι, (μου φαινεται λίγο δύσκολο γιατι όλοι θα ήθελαν να κερδίσουν το έπαθλο αν μη τι άλλο,), αλλα εχθές υπήρξαν συνταρακτικές εξελίξεις:ʽ
Οι Έλληνες, (που αν και έφαγαν πολλές ήττες τελευταία, δεν έφτασαν ποτέ στο σημείο να τρόγωνται και να σπαράζονται όπως οι Τουρκαλάδες) κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας που ήταν παιχνίδι γνώσεων, και άρχισαν πάλι να αισθάνονται σαν ομάδα !
Οι Τούρκοι που γέλαγαν με τους Έλληνες και κοροιδευαν επειδή στην ένωση των ομάδων πήγαμε με μόνο 4 παίκτες, ξαφνικά , μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος θα φύγει, άρχισαν τις κλίκες , έγιναν δυο ομάδες των 3 παικτών, καθε μια με τον ευνοούμενο της, που ήθελε να πετάξει έξω έναν παίκτη της άλλης ομάδας ! Και μια καημένη στη μέση, που την πίεζαν τι να ψηφήσει, και από τα νεύρα της ήθελε να φύγει απο το παιχνίδι...
Εκέι να δείς μίσος, και γιατι η Ιπεκ έτσι, και γιατι ο Τευμουρ αλλοιώς, και ο Ξεφτίλας ο Σελίμ που τα φτιαξε με την Ελληνιδα και μας πούλησε ,(καποιοι πίστεψαν οτι θα γλυτωναν κατευθύνοντας την ψήφο σε αυτόν), κτλ. Ευτυχώς οι Ελληνες την πήραν χαμπαρι και ενήργησαν έξυπνα, και κάρφωσαν στους Τούρκους τον Τευμουρ, οτι έκρυψε ένα αγκίστρι για να το πάρει μαζί του αν φύγει, (αρα μετα θα δυσκολεύονταν και οι δικοι του να πιάσουν ψάρια),και τότε αυτός τα βαλε με τον Σελίμ για να ξεπλυθέι, και με δυο λόγια οι ΜΑΛΑΚΕΣ ψήφισαν τον πιο δυνατό τους (κατα γενικη ομολογια) πάικτη και μαζί με την ψήφο των Ελλήνων τον πεταξαν έξω ! Καμία σκέψη για το πως θα συνεχίσουν μετά σαν ομάδα, και έπεται δύσκολη συνέχεια σε βαρύ κλίμα....Τώρα μένουν με τον Ντεριά (που βρίζει και είναι οξύθυμος και είναι ο επόμενος σίγουρα που θα βγάλουν), με τον Σελίμ(που δεν έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο), με τον Μετίν (τα παει καλα με ολους, αλλα στα αγωνίσματα δύναμης δεν θα παει καλα, λόγω του ώμου του), και μετα μένουν οι καημένες οι γυναικούλες ! Νομίζω ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα, αυτοί μόλις χάνουν σφάζονται σαν τα ζώα, οι Ελληνες ποτε δεν φέρθηκαν έτσι.
Πιστευω οτι αν δεν είναι στημένο, ή αν οι δικοί μας δεν μαλακιστούν τελείως, τα πράγματα πια είναι πολύ δύσκολα για τους μεμέτηδες....
Θα τρίβουμε τα ματάκια μας απο κει που είχαμε τους Έλληνες ξεγραμμένους....μακάρι γιατι παιχνίδι - παιχνίδι, αλλα δεν γουστάρω την ξεφτίλα απο τους Τουρκαλάδες!