Νέα

Survivor Hellas-Turkey

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
176
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Πολυ ευστοχο το σχολιο του pervertboy για την κλασικη αγαμητη Ελληνιδα... :headbang: :headbang:
Ακομα και στην αλλη ακρη του κοσμου το ιδιο κομπλεξικες και δηθεν παραμενουνε...Παντως εγω ψηνομαι να τις πηδηξει κανας Τουρκαλας να δουμε τι θα λενε μετα σε φιλους και συγγενεις!! ;) :grin: :grin:
 
OP
OP
M

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
321
Like
3
Πόντοι
1
αδερφια,παρακολουθησε κανεις σας εχτες το παιχνιδι?ειδα κατι που μου εκανε μεγαλη εντυπωση.ο γιαννης,ενας παικτης πηγε και ρουφιανευε στεγνα εναν αλλο παικτη τον παντελη στους τουρκους.ειπαμε,παιχνιδι ειναι ο καθενας παει για τα 200.000 με οτι μπορει,αλλα ρε πουστη μου ρουφιανια και μαλιστα σε τουρκους????αυτος ο γιαννης σιγουρα ειναι απογονος του εφιαλτη και συγγενης του αρτεμη ματσα.αποτελεσμα οι ελληνες ειναι πλεον 4 και οι τουρκοι 7.αν ημουν στη θεση του παντελη... :knuppel:
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
πάντως αυτή η τελευταία ελληνίδα που έχει μείνει είναι ωραία μουνίτσα
 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
342
Like
11
Πόντοι
1
Μα τι μαλακιές πάνε και βάζουν.Να βάζαν Ελλάδα Βουλγαρία,Ρουμανία,Σερβία η οτιδήποτε άλλο να δεις τι είχε να γίνει.Θα ρίχναν οι έλληνες τα αλματά της ζωής τους και οι ξένοι δεν θα κατάφερναν ούτε να κοιτάξουν τις δικές μας...Να μην σου πω οτι με τις γυναικείες παρουσίες που θα μάζευε δεν θα βλέπαμε τπτ άλλο....
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
και μετά αναρωτιούνται τι παίζει και τρελλαίνονται τα παιδάκια και τραβανε με κάμερα από κινητό κώλους βυζιά και όργια...Αφού η γαμωτηλεόραση τους μαθαίνει ότι έχει σημασία να κατασκοπεύεις τη ζωή από την κλειδαρότρυπα, μετά αναρωτιούνται οι ηλίθιοι γιατί συμβαίνει. Αέναος κύκλος, φαύλος και κακός. Μόνοι τους δημιουργούν τις συνθήκες και μετά ...αναρωτιούνται κιόλας τόσο παχύδερμα, τόσο σαχλαμάρα, το κεφάλι δεν έχει επίγνωση του κώλου του και δεν τον ελέγχει.
Αει σιχτίρ Οτσαλαν...
 

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.283
Like
62
Πόντοι
16
μάγκες η τουρκάλα :boobies: μάλλον όταν ήταν μικρή το βυζάκι της το πέρασε για σπυράκι και το έσπασε :cheesy: :grin: :grin: :grin: ;)
 

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
352
Like
34
Πόντοι
1
σε μια φάση λέει ένας παιχτης από τους έλληνες: "να νικήσουμε για αυτούς που έχουμε αφήσει πίσω μας"
χαχαχα
που είσαι ρε μεγάλε; στον πόλεμο;
αυτό που μου τη δείνει όμως είναι το ότι το παρακολουθούν κάποιοι και γουστάρουν.
 

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
234
Like
1
Πόντοι
1
εγω το παρακολουθω γιατι γουσταρω την ολη φαση θαλασσα, ηλιος, ερημια, και τα αγωνισματα εχουν πλακα. απο κει και περα το οτι ο χοντρουλης εδωσε στους Τουρκους τον συμπαικτη του δε μου λεει τιποτα. στο survivor πηγε να παρει τα λεφτα οχι να κανει φιλους. ειναι λιγο υπερβολικα αυτα του στυλ ειναι εχθροι μας και τετοια.
 

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.105
Like
81
Πόντοι
16
ειναι λιγο υπερβολικα αυτα του στυλ ειναι εχθροι μας και τετοια.
Nαι τοσα χρονια που μας γαμουσαν και εσφαζαν ειναι καλα!Το γαμημενο το στρατιωτικο που περναμε για παρτι τους ειναι καλα!Ειναι στο αιμα τους να μην μας γουσταρουν!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
ΥΜΑΡΤΟΝ!
 

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
234
Like
1
Πόντοι
1
Nαι τοσα χρονια που μας γαμουσαν και εσφαζαν ειναι καλα!Το γαμημενο το στρατιωτικο που περναμε για παρτι τους ειναι καλα!Ειναι στο αιμα τους να μην μας γουσταρουν!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
ΥΜΑΡΤΟΝ!
δηλαδη αν δεν ηταν οι τουρκοι δε θα πηγαιναμε στρατο? δεν ισχυει αυτο . εθνικιστες υπαρχουν και στις 2 πλευρες και συμφωνω οτι πιο πολλοι ειναι οι τουρκοι γιατι ειναι λαος στην πλειοψηφια του αμορφωτος που  ακολουθει τυφλα την εκαστοτε κυβερνηση και τα παραμυθια που τους πασαρει. δεν ειμαι φιλοτουρκος και ξερω την ιστορια και τα δεινα που εχουμε τραβηξειγια 400  χρονια ομως αλλο αυτο και αλλο να γνωρισω ενα τουρκο και να τον μισησω χωρις να τον γνωρισω.
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Eγώ πάντως είμαι με το Σελίμ, γουστάρω να κερδίσει αυτός.
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω το βλεπω γιατι μου αρεσουν ολες αυτες οι δοκιμασιες.....παντως δεν εχω μπει στο τριπακι ελλαδα-τουρκια.......εγω δεν προκειται να τσεπωσω τιποτα οποτε δε με απασχολει.....θεωρω καραγκιοζιλικια ολες αυτες τις τυμπανοκρουσιες στα πρωτα επεισοδια......ευτυχως πλεον σταματησαν και οι δυο πλευρες.....απο κει και περα οι αντρες της ελληνικης ομαδας ειναι για τα μπαζα στα αγωνισματα......και απο στρατηγικη σκιζουν......οι τουρκοι τους εχουν βαλει τα γυαλια......


για το σχολιο που εγινε πριν και αφορουσε στον Ονουρ και τη Μαρια ("η καρδια μου σου ανηκει" κτλ κτλ κτλ) ο λογος που τον κοροιδευαν ολοι (και οχι μονο οι ελληνιδες γυναικες) ειναι οτι το συγκεκριμενο ρεπερτοριο το κανει διαρκως και σε ολες....την ειχε πεσει σε ολες τις γυναικες εκει μεσα χρησιμοποιοντας την ιδια ατακα.... :cheesy:

και γω τον γουσταρω το σελιμ......εχει γελιο και μοιαζει εξυπνος.....
 

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια υπαρχει ενα φορουμ, το forums.antenna.gr οπου μπαινουν παικτες του Survivor, η Ναντια και ο Καλλικρατης καθως και καποια ατομα που εχουν πληροφοριες για τα επομενα επεισοδια.

Η Ελληνιδα, η Ναντια, κανει σχεση με τον Τουρκο Σελιμ και τον τρωει κανονικα και οθωμανικα. Οι Τουρκοι γελανε και τα μουστακια τους με το κατορθωμα του Σελιμ και θυμουνται τις μερες της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας!

Η Ναντια η πρωτη ελληνικη λεξη που μαθαινει στον Τουρκο της ειναι το "χυνω τωρα" (κατευθειαν στο ψητο η 21χρονη χορευτριουλα!!!) και δειχνουν σκηνες με τον Τουρκο να φωναζει "χυνω, χυνω τωρα!"

Η πλακα ειναι οτι στο συγκεκριμενο φορουμ εχει γινει Ο χαμος με το συγκεκριμενο θεμα και σουρνουν της Ναντιας τα εξ αμαξης. Μιλαμε πεφτει απιστευτο χωσιμο! Ρεσιταλ!
 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
342
Like
11
Πόντοι
1
Σε ποιο ακριβώς post αναφέρεσαι?Εχεις όνομα?Γιατί είναι λιγο χαώδες το εν λόγο forum.Δεν βρήκα αναφορά πουθενά οτι κάναν σεξ παρά μόνο την φράση που την έλεγε σε φάση αστείου.....(Στο post για τα spoilers)
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Από τις λίγες φορές που το είδα συγκράτησα 2 σκηνικά που μου έκαναν εντύπωση :
1) Σε ένα αγώνισμα την Νάντια να λέει στον Παντελή, 'σε παρακαλώ μην κοιτάς τον κώλο μου, θα το δει και ο πατέρας μου το παιχνίδι'. Λίγες μέρες αργότερα χαμουρευόταν με τον Τούρκο.... Αν μάλιστα ισχύουν αυτά που έγραψε και ο φίλος παραπάνω για το sex, τι να πούμε....
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν καυτηριάζω το γεγονός ότι πηδιέται με τον Τούρκο, δικό της είναι το μουνί, ας το κάνει ότι θέλει, αλλά την υποκρισία της που αντικαταπτρίζει και την νοοτροπία- υποκρισία της μέσης Ελληνίδας.
2) Ο άλλος πήγε και ρουφιάνεψε στεγνά στους Τούρκους τον συμπαίκτη του. Ήταν τόσο αηδιαστικός ο τρόπος που το έκανε που και οι ίδιοι οι Τούρκοι τον ψήφισαν να φύγει. Δεν λέω, παιχνίδι είναι αλλά υπάρχουν και κάποιοι κώδικες καλής συμπεριφοράς....

   
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom