Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εσυ Μη Μιλας & Μην Προτεινεις Τπτ...Γιατι Ολο Αυτο Που Γινετε Οφειλετε ΚΑΙ Σε Εσενα Καριολακι !!!  :smoking: :knuppel: :birdman:

πιστεύω πως για όλα φταίει ο βρωμότουρκος που φέτος δείχνει survivor μόνο 4 μέρες την εβδομάδα :S
οπότε αναγκαστικά
τις υπόλοιπες μέρες ασχολούμαστε εδώ μέσα με πουστράκια :S
είναι μεγάλο το κενό, και πρέπει κάπως να γεμίσει

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σου Παραθετω Αυτουσια Την Απαντηση Μου Απο Προηγουμενη Σου Αναφορα...Ναυαρχε Μου...

" Ναι Ναι....Αναφορα Και Μεζεα...  Roll Eyes
Ναυαρχε Συγνωμη Αλλα Το Νημα Εχει Γινει Μπουρδελακι Και Φταις και Εσυ !!!   
Μας Εγραψες Στα Μεζεα Σου Και Ουτε Αναφορες Ουτε Τπτ !!!
Τωρα Αντε Να Ξαναμαζευτουν Τα Ρεμαλια Και Να Πειθαρχήσουν !!! "

:hi:
Τρολλαρεις τωρα ετσι?Γιατι αν δεν τρολλαρεις δεν πιστευω να περιμενες απο μενα να ..σας βαλω σε ταξη!Και ποιος ειμαι εγω ρε?Ενα nick εδω μεσα και τιποτε παραπανω...
Απο την αλλη διαφωνω με την εκταση που εδωσε στο θεμα ο hell...Τι παει να πει δηλαδη "νηματοθετης"?Ιδιοκτησίες δεν υπαρχουν εδω μεσα, μονο οι διαχειριστες παιζουν μπαλλα και καλο θα ειναι να το καταλαβετε ολοι ...
Αν υπαρχουν παρεκτροπές,πατας το κουμπακι και τελείωσε....

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Εχω αποψη και την εχω αναφερει....προτεινω να βαλουμε ολοι ή εστω οι εμπλεκομενοι λιγο νερο στο κρασι μας και να συνεχισουμε να χαβαλεδιαζουμε....δεν ξερω αν καποια παιδια εχουν προσωπικες σχεσεις και εχουν ενοχληθει για συμπεριφορες...κατι τετοιο αλλαζει τα κοζα....
Ελπιζω να ναι το τελευταιο ψιλοσοβαρο ποσταρισμα που κανω γιατι το γελιο κ ο χαβαλες ειναι ψυχοθεραπεια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειναι ιδεα μου η ο χελρειζερ κανει σαν αγαμητη γεροντοκορη η γκομενα με περιοδο

μαλακα δεν αντεχεται το κλαμμα του

ρε παπαρα μαθε να κανεις χαβαλε αιντε

και σε μενα βλακα μου το παιζεις ιστορια επειδη σε εκραζα για τον μιραλας πανεξυπνε

σοβαρος ανθρωπος ο χελρειζερ βγαινει με περισοοτερα νευρα απο οταν μπαινει στο σαιτ :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τρολλαρεις τωρα ετσι? Γιατι αν δεν τρολλαρεις δεν πιστευω να περιμενες απο μενα να ..σας βαλω σε ταξη!Και ποιος ειμαι εγω ρε? Ενα nick εδω μεσα και τιποτε παραπανω...
Απο την αλλη διαφωνω με την εκταση που εδωσε στο θεμα ο hell...
Τι παει να πει δηλαδη "νηματοθετης"? Ιδιοκτησίες δεν υπαρχουν εδω μεσα, μονο οι διαχειριστες παιζουν μπαλλα και καλο θα ειναι να το καταλαβετε ολοι ...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ναυαρχε Μου...Νομιζα Οτι Λογω Βαθμου Σε Θεματα Πειθαρχιας Θα Εισουν Ατεγκτος !!!  ;) :grin:

Συμφωνω Για Το Κουμπακι...  :grin:

Συνημμένα

• Patise To Koumpi.jpg
    Patise To Koumpi.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Το σκυλο σκεφτομαι τυπε κ ποτε θα τον βγαζω βολτα... :S
προεχει η ψυχικη υγεια του ζωντανου τυπε...μολις παρει τον αερα του επιστρεφεις για  :vomit: :vomit: :vomit: στις εξαιρετικες παρουσιες του παιχνιδιου :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
προεχει η ψθχικη υγεια του ζωντανου τυπε...μολις παρει τον αερα του επιστρεφεις για  :vomit: :vomit: :vomit: στις εξαιρετικες παρουσιες του παιχνιδιου :S :S :S
Για δαλακω μουρουτσο μελινα ορκα....... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Δεν το βλεπω τυπε.....μου τη σπασανε τα μουνια  με την πουστια στον σουλειμαν..παω το σκυλο βολτα  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.271
Πόντοι
5.006
Τρολλαρεις τωρα ετσι?Γιατι αν δεν τρολλαρεις δεν πιστευω να περιμενες απο μενα να ..σας βαλω σε ταξη!Και ποιος ειμαι εγω ρε?Ενα nick εδω μεσα και τιποτε παραπανω...
Απο την αλλη διαφωνω με την εκταση που εδωσε στο θεμα ο hell...Τι παει να πει δηλαδη "νηματοθετης"?Ιδιοκτησίες δεν υπαρχουν εδω μεσα, μονο οι διαχειριστες παιζουν μπαλλα και καλο θα ειναι να το καταλαβετε ολοι ...

μουτσε σε γκαζαδικο, μονο τα καλοκαιρια εισαι χρησιμος που ποσταρεις καυλωτικες φωτογραφιες και τον παιζουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom