Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε εισαι μεγαλο φιδι κολοβο τελικα...και οχι μονο εσυ αλλα και καποιοι αλλοι που το παιζανε τοσο καιρο αδερφοι και φιλοι.

Δεν πειραζει ομως καλυτερα ετσι να ξεχωριζει η ηρα απο το σταρι...σας αδειαζω τη γωνια για να μην κουραζεστε κιολας να προσπαθειτε να πουλησετε ειρωνεια και να βγαλετε χολη χωρις να εχετε τα αρχιδια να το κανετε στα ισα.

Υ.Γ
Για το 99% που δεν θα καταλαβε τι ειναι η ηρα απο το σταρι ψαξτε τo στο google.
Ρε τύπε ελεος, τον ειρωνευτηκε, δεν συμπαραταχθηκε. Τι εχεις παθει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε Τυπε....Ρε Τυπε...  :S :S :S
Πλακα Κανω Και Ωρες Ωρες Μα Το Θεο Η Δεν Την Καταλαβαινεις Η Κανεις Πως Δεν Την Καταλαβαινεις !!!  :headbang:

ΡΕ Τυπε Ειμαι Σο Σαη Απο Το 2009...Καπου Στην Πορεια Το Παρατησα & Με Παρατησε...Και Περυσι Με Αφορμη Το Νημα Του Survivor...
Ξαναεγινα "Ενεργος" Γιατι Ειδα Μια Παρεα Ανθρωπων Χωρις Να Γνωριζω Προσωπικα Κανεναν Να Περναει Καλα & Το
Κυριοτερο Να Κανει Αφθονο Χαβαλε Κατι Που Για Εμενα Ηταν Και Ψυχοθευραπευτικο Γιατι Δεν Ειμουν Στα Καλυτερα Μου !
Να Φανταστεις Οτι Περυσι Δεν Ξερω Ακομα Και Αυτη Την Στιγμη Ποιος Ηταν Ο Νηματοθετης Σε Αντιθεση Με Φετος Που Εισαι Εσυ
Και Που Φροντισες Αμεσως Να Το Κανεις Σαφες...Αλλα Αυτο Λιγη Σημασια Ειχε Για Εμενα Γιατι Παλι Τον Χαβαλε Εψαχνα Και
Το Κυριοτερο Τους Περισσοτερους Απο Εσας Τους Γνωριζα Απο Περυσι Οποτε Λεω Ο.κ Καλα θα Περασουμε Και Φετος...Αν &
Κακα Τα Ψεματα Το Παιχνιον Φετος Δεν Βοηθαει !!!

Ομως Ειδα Οτι Φετος Εχεις Προβλημα Με Μερικους Ανθρωπους Οπως Κατα Κυριο Λογο Ο Τεντυ Και Μετα Ο Βαγωνακιας Και Ισως Και Καποιοι Αλλοι...
Το Αποτελεσμα Ειναι Οτι Αντι Να Τους Γραψεις Στα Αρχιδια Σου Οπως Κανουμε Οι Περισσοτεροι Εσυ Προσπαθεις Να Κρατησεις
Το Νημα Σε Μια "Πολιτικη" Ορθοτητα Και Τους "Σαπακιαζεις" Στα Μπινελικια Συνεχεια !!!
Δεν Ξερω Αν Θα Ηταν Ιδια Η Αντιδραση Σου Αν Δεν Εισουν Εσυ Ο Νηματοθετης Και Ηταν Καποιος Αλλος !
(Μπορει Να Ηταν Και Ιδια - Ειπαμε Δεν Σε Ξερω Προσωπικα)

Γραφεις... "Τυπε εισαι μεγαλο φιδι κολοβο τελικα" & "Δεν πειραζει ομως καλυτερα ετσι να ξεχωριζει η ηρα απο το σταρι...
σας αδειαζω τη γωνια για να μην κουραζεστε κιολας να προσπαθειτε να πουλησετε ειρωνεια και να βγαλετε χολη χωρις να εχετε τα αρχιδια να το κανετε στα ισα."

Δεν Ξερω Αν Ειμαι Φιδι Κολοβο Η Αν Εγω Ειμαι Η Ηρα Και Εσυ Το Σιταρι Αλλα Αν Νομιζεις Οτι Ετσι Ειναι...Και Οτι Ακομα Σου Πουλαω Ειρωνια & Χολη Εδω Μεσα Γιατι Δεν Μπορω
Να Το Κανω Εξω Νομιζω Οτι Εισαι Λαθος Γιατι Ουτε Εδω Το Κανω Ουτε Εξω Θα Το Εκανα ! Ωστοσο Επειδη Καταλαβαινω Οτι Δεν Μπορω Να Σε Πεισω Οτι ΜΟΝΟ Πλακα Κανω Εδω Μεσα
Και Παντα Με Τον Φοβο Να Παρεξηγηθω (Εχω "Μαζευτει" Πολλες Φορες Σε Σχεση Με Αλλους Που Βλεπω Καθημερινα) Μπορω Να Κανω Κατι Πιο Απλο Γιατι Δεν Θελω Να Ειμαι Η Αιτια
Που Εφυγες Απο Ενα Νημα Που Ανοιξες Εσυ...
Η Να Μην Ξανα Αναφερθω Ποτε Σε Εσενα Η Σε Οτι Εχει Σχεση Με Εσενα Η Να Μην Ξαναγραψω Στο Παρον Νημα Και Απλα Να Το Διαβαζω !!!
Πες Μου Αν Θελεις Κατι Απο Τα Δυο Παραπανω Και Θα Το Κανω Για Το Λογο Οτι Βλεπω Οτι Με Καποια Σχολια Μου (Μιλαω Μονο Για Εμενα Οχι Για Αλλους) "Χαλιεσαι" Πολυ
Και Στο Ξαναγραφω ΜΟΝΟ Αυτος ΔΕΝ Ειναι Ο Σκοπος Μου !!!
(Να Μπαινω Σε Διαφορα Θεματα-Νηματα Και Να Τσακωνομαι Το Θεωρω Πραγματικα Γελοιο...Οχι Οτι Δεν Θα Απαντησω Η Δεν Θα Τσακωθω Αν Μου "Χωθει" Ασχημα Καποιος)
Τωρα Για Τον Τεντυ Και Τον Βαγωνια Ειμαι Σιγουρος Οτι Αμα Γνωριζομαστε Προσωπικα Θα Συμφωνουσαμε Το Τι Ειναι & Το Τι Κανει Ο Καθενας Εδω Μεσα !!!
Αυταααα....Και Παντα Φιλικα  :grouphug:

Υ.Γ1.
Επειδη Λες Οτι Αποχωρεις Και Δεν Γνωριζω Αν
Θα Το Διαβασεις Στο Στελνω Ακριβως Ιδιο Και Πμ !  ;)

Υ.Γ2.
Επειδη Ειμαι Σε Μια Ηλικια Που Καταλαβαινω Ορισμενα "Πραγματα" Για Τον Αλλον
Απο Τον Τροπο Που Γραφει Εστω Και Αν Δεν Τον Ξερω...Οπως Πιστευω Το Αυτο & Για Εσενα
Σου Δηλωνω Υπευθυνα Οτι Δεν Χρειαστηκα Το Google Για Να Καταλαβω Τι Σημαινει "Η Ηρα Απο Το Σιταρι" ;)  :grouphug:
Τύπε βρες εναν τροπο να γραφεις σαν ανθρωπος, γιατι αυτα τα κεφαλαια σε καθε λεξη ειναι εκνευριστικά. Και γραφεις και ενα σεντονι και περιμενεις ο αλλος να το διαβασει. Εγω μεχρι την πεμπτη γραμμη αντεξα να διαβασω. Και μην πεις καμια εξυπναδα οτι γραφεις απο κινητο ή οτι εχεις θεμα με το πληκτρολογιο ή δεν ξερω τι. Να βρεις τροπο να το διορθωσεις. Δεν γινεται να εισαι ο μονος που εχει προβλημα. Αντε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Τύπε βρες εναν τροπο να γραφεις σαν ανθρωπος, γιατι αυτα τα κεφαλαια σε καθε λεξη ειναι εκνευριστικά. Και γραφεις και ενα σεντονι και περιμενεις ο αλλος να το διαβασει. Εγω μεχρι την πεμπτη γραμμη αντεξα να διαβασω. Και μην πεις καμια εξυπναδα οτι γραφεις απο κινητο ή οτι εχεις θεμα με το πληκτρολογιο ή δεν ξερω τι. Να βρεις τροπο να το διορθωσεις. Δεν γινεται να εισαι ο μονος που εχει προβλημα. Αντε.
Είσαι και δικηγόρος γαμώ το κεφάλι μου και δεν μπορείς ν διαβάσεις πέντε προτάσεις.  :S :S :S
Θα γίνεις αποδιοπομπαίος τράγος όπως είπε ο σοφός Νάσος.  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είσαι και δικηγόρος γαμώ το κεφάλι μου και δεν μπορείς ν διαβάσεις πέντε προτάσεις.  :S :S :S
Θα γίνεις αποδιοπομπαίος τράγος όπως είπε ο σοφός Νάσος.  :think:
Δικηγορος ειμαι τύπε, οχι ο Ιωβ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
εμενα μου αρεσει το στυλ αλεξ....θα εγραφα και εγω ετσι αλλα ειμαι τεμπελης :S :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Για κάνε επεξηγηση του Ιώβ?  :think:
Ο άλλος το νιμού μας πέταξε ένα ήρα και σιτάρι και μας άφησε με την απορία.  :S :S :S
Κι εγω με την απορια θα σε αφησω τύπε
τυποι να συνεισφερω στην απορια σας και να μιλησω με ορους μπουρδελα.κομ ειναι αυτο που θα θελαμε να εχουν οι πουτανες με εμας αλλα και αυτο που εχει ο τεντυ και γενικα ολοι οι :gay: με εμας εδω για να πετυχει τον σκοπο του. :grin: :grin: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Δεκτη Η Παρατηρηση Σου Τυπε Μου...  :S :S :S
Εχεις Δικιο Κακως Εγραψα Σεντονι Επρεπε Να Του Το Στειλω ΠΜ Εξαρχης Αλλα Ηθελα Να Γνωριζουν Ολοι Την Θεση Μου...Η Συνεχεια Θα Δοθει Μονο Σε ΠΜ !!!  ;)
Δεν Νομιζω Οτι Ολοι Εχουν Προβλημα Να Διαβασουν Αυτα Που Γραφω...Λιγοι Ναι Εχουν...Αλλα Να Σου Πω Κατι...Ουτε Απο Κινητο Γραφω...
Και Το Πληκτρολογιο Μου Δοξα Το Θεο Μια Χαρα Ειναι Εδω Και Χρονια...

Να Διορθωσω Ομως Τον Τροπο Γραφης Μου Ειναι Πολυ Δυσκολο Τυπε Μου Για Πολλους Λογους Μεταξυ Αυτων Οτι Ειναι Συνηθεια Πολλων Χρονων Πια & Δεν Γραφω Ετσι Μονο Σε Πληκτρα !!!  :rolleyes:
Να Φανταστεις...Υπαρχουν Ανθρωποι Που Με Ρωτανε Τι Γκατζετ Εχω Βαλει Και Βγαινουν Τα Πρωτα Γραμματα Κεφαλαια Σε Καθε Λεξη Ωστε Να Το Παρουν Και Αυτοι !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε οσοι κανουμε χαβαλε με τεντυ δεχομαστε επιθεση γνωμη σου

Τυπε...Παρτο "Χαλαρα" Και Εσυ...Εγω ΔΕΝ Θα Ριξω Λαδι Στην Φωτια...  :-
Γιατι Φυσικα Και ΔΕΝ Θελω Να Αποχωρησει Ο Hell !!!  :cool2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Τυπε...Παρτο "Χαλαρα" Και Εσυ...Εγω ΔΕΝ Θα Ριξω Λαδι Στην Φωτια...  :-
Γιατι Φυσικα Και ΔΕΝ Θελω Να Αποχωρησει Ο Hell !!!  :cool2:
ΣΙγα μην αποχωρήσει το περιμένουμε στην κουζίνα του.
Hells Kitchen.  :happy:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τυπε...Παρτο "Χαλαρα" Και Εσυ...Εγω ΔΕΝ Θα Ριξω Λαδι Στην Φωτια...  :-
Γιατι Φυσικα Και ΔΕΝ Θελω Να Αποχωρησει Ο Hell !!!  :cool2:
τυπε θα σου κανω μια ερωτηση και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση και τωρα γραφω σοβαρα.ας παρουμε το υποθετικο σεναριο οτι σταματαμε να κανουμε την συγκεκριμενη πλακα και συμβιβαζομαστε οτι χαλαμε την εικονα του νηματος αλλα ξεκιναμε μια αλλη πλακα στην οποια ο νηματοθετης δεν την γουσταρει ή δεν την εγκρινει και ξεκιναει παλι τα απαξιωτικα και προσβλητικα σχολια ποια θα ηταν η αποψη σου?

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
ο χελερειζερ την εχει δει και πολυ κουραδομαγκας ομως μ ιλαμε

ισα ρε που θα την πεσεις στον τεντυ επειδη ειναι γκει η οτι θελει ειναι και θα του απαγορεψεις να γραφεις

μπουλο απο εδω αιντε να σοβαρευτεις

αμα σε χαλαει τραβα γραψε στο θρεντ του θρυλου για τον μιραλας

Να κάτσει στα αυγά του. Το θρεντ του θρύλου είναι σοβαρό και όχι για μπάχαλους. Βαζελόγαυροι δεν χρειάζονται

Τυπε εισαι μεγαλο φιδι κολοβο τελικα...και οχι μονο εσυ αλλα και καποιοι αλλοι που το παιζανε τοσο καιρο αδερφοι και φιλοι.

Δεν πειραζει ομως καλυτερα ετσι να ξεχωριζει η ηρα απο το σταρι...σας αδειαζω τη γωνια για να μην κουραζεστε κιολας να προσπαθειτε να πουλησετε ειρωνεια και να βγαλετε χολη χωρις να εχετε τα αρχιδια να το κανετε στα ισα.

Υ.Γ
Για το 99% που δεν θα καταλαβε τι ειναι η ηρα απο το σταρι ψαξτε τo στο google.

Ε τι να κάνουμε δεν είμαστε οι έξυπνοι του 1% να ξέρουμε τι σημαίνει. Είχες δεν είχες πάλι απαξίωσες και πρόσβαλες αυτούς που στήριζαν το νήμα σου. Και τα περί ''σας αδειάζω την γωνιά'' είναι τραβάτε με και ας κλαίω. Έτσι είπε και την άλλη φορά ότι αποχωρείς και μετά γύρισες. Ήθελες απλώς παρακάλια για να αυτοεπιβεβαιωθείς ότι δεν έχασες ακόμα την αίγλη σου (μην χέσω) σαν παλιό μέλος.

Λοιπόν μάγκες για να μην το πολυκουράζομε το πράγμα. Ο Χελ είναι ένας ψυχάκιας που μόλις είδε ότι κάποια άτομα πέρα απο τους μπάχαλους ρίχνουν καλές ατάκες για γέλιο αποφάσισε να την δει ο ''αρχηγός'' και ο ''γαμάω του νήμα'' και την λέει άσχημα σε βαθμό να σε βγάλει από τα ρούχα σου. Ξαφνικά απόφασισε ποιοι θα γράφουν και ποιοι όχι και αμα δεν σε πάει την γάμησες. Ξεχάσατε τι έγινε τη περασμένη εβδομάδα. 2 ποστ μου εδώ χαβαλετζίδικα ήταν αρκετά για να μου βρίσει την μάνα και μετά σε πμ να μου βρίσει το σπίτι και ότι άλλο έχω και δεν έχω απειλόντας με να μην ξαναγράψω στο νήμα ΠΟΤΕ. Αυτά για να δείτε ότι πέρα από τον χαβαλέ που κάνει σαν άτομο με κάποιους άλλους πόσο ψυχάκιας και κομπλεξικός μπορεί να είναι στην πραγματικότητα. Φιλικά χελ, έχεις ψυχολογικά! Σταμάτα να γράφεις για λίγο καιρό στο σαιτ, βγες έξω να πάρεις αέρα, άδειασε λίγο το μυαλό σου και όταν τα δεις τα πράγματα πιο κουλ γύρνα πίσω και θα είναι καλύτερα για όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom