Ρε Τυπε....Ρε Τυπε... :S :S :S
Πλακα Κανω Και Ωρες Ωρες Μα Το Θεο Η Δεν Την Καταλαβαινεις Η Κανεις Πως Δεν Την Καταλαβαινεις !!!
ΡΕ Τυπε Ειμαι Σο Σαη Απο Το 2009...Καπου Στην Πορεια Το Παρατησα & Με Παρατησε...Και Περυσι Με Αφορμη Το Νημα Του Survivor...
Ξαναεγινα "Ενεργος" Γιατι Ειδα Μια Παρεα Ανθρωπων Χωρις Να Γνωριζω Προσωπικα Κανεναν Να Περναει Καλα & Το
Κυριοτερο Να Κανει Αφθονο Χαβαλε Κατι Που Για Εμενα Ηταν Και Ψυχοθευραπευτικο Γιατι Δεν Ειμουν Στα Καλυτερα Μου !
Να Φανταστεις Οτι Περυσι Δεν Ξερω Ακομα Και Αυτη Την Στιγμη Ποιος Ηταν Ο Νηματοθετης Σε Αντιθεση Με Φετος Που Εισαι Εσυ
Και Που Φροντισες Αμεσως Να Το Κανεις Σαφες...Αλλα Αυτο Λιγη Σημασια Ειχε Για Εμενα Γιατι Παλι Τον Χαβαλε Εψαχνα Και
Το Κυριοτερο Τους Περισσοτερους Απο Εσας Τους Γνωριζα Απο Περυσι Οποτε Λεω Ο.κ Καλα θα Περασουμε Και Φετος...Αν &
Κακα Τα Ψεματα Το Παιχνιον Φετος Δεν Βοηθαει !!!
Ομως Ειδα Οτι Φετος Εχεις Προβλημα Με Μερικους Ανθρωπους Οπως Κατα Κυριο Λογο Ο Τεντυ Και Μετα Ο Βαγωνακιας Και Ισως Και Καποιοι Αλλοι...
Το Αποτελεσμα Ειναι Οτι Αντι Να Τους Γραψεις Στα Αρχιδια Σου Οπως Κανουμε Οι Περισσοτεροι Εσυ Προσπαθεις Να Κρατησεις
Το Νημα Σε Μια "Πολιτικη" Ορθοτητα Και Τους "Σαπακιαζεις" Στα Μπινελικια Συνεχεια !!!
Δεν Ξερω Αν Θα Ηταν Ιδια Η Αντιδραση Σου Αν Δεν Εισουν Εσυ Ο Νηματοθετης Και Ηταν Καποιος Αλλος !
(Μπορει Να Ηταν Και Ιδια - Ειπαμε Δεν Σε Ξερω Προσωπικα)
Γραφεις... "Τυπε εισαι μεγαλο φιδι κολοβο τελικα" & "Δεν πειραζει ομως καλυτερα ετσι να ξεχωριζει η ηρα απο το σταρι...
σας αδειαζω τη γωνια για να μην κουραζεστε κιολας να προσπαθειτε να πουλησετε ειρωνεια και να βγαλετε χολη χωρις να εχετε τα αρχιδια να το κανετε στα ισα."
Δεν Ξερω Αν Ειμαι Φιδι Κολοβο Η Αν Εγω Ειμαι Η Ηρα Και Εσυ Το Σιταρι Αλλα Αν Νομιζεις Οτι Ετσι Ειναι...Και Οτι Ακομα Σου Πουλαω Ειρωνια & Χολη Εδω Μεσα Γιατι Δεν Μπορω
Να Το Κανω Εξω Νομιζω Οτι Εισαι Λαθος Γιατι Ουτε Εδω Το Κανω Ουτε Εξω Θα Το Εκανα ! Ωστοσο Επειδη Καταλαβαινω Οτι Δεν Μπορω Να Σε Πεισω Οτι ΜΟΝΟ Πλακα Κανω Εδω Μεσα
Και Παντα Με Τον Φοβο Να Παρεξηγηθω (Εχω "Μαζευτει" Πολλες Φορες Σε Σχεση Με Αλλους Που Βλεπω Καθημερινα) Μπορω Να Κανω Κατι Πιο Απλο Γιατι Δεν Θελω Να Ειμαι Η Αιτια
Που Εφυγες Απο Ενα Νημα Που Ανοιξες Εσυ...
Η Να Μην Ξανα Αναφερθω Ποτε Σε Εσενα Η Σε Οτι Εχει Σχεση Με Εσενα Η Να Μην Ξαναγραψω Στο Παρον Νημα Και Απλα Να Το Διαβαζω !!!
Πες Μου Αν Θελεις Κατι Απο Τα Δυο Παραπανω Και Θα Το Κανω Για Το Λογο Οτι Βλεπω Οτι Με Καποια Σχολια Μου (Μιλαω Μονο Για Εμενα Οχι Για Αλλους) "Χαλιεσαι" Πολυ
Και Στο Ξαναγραφω ΜΟΝΟ Αυτος ΔΕΝ Ειναι Ο Σκοπος Μου !!!
(Να Μπαινω Σε Διαφορα Θεματα-Νηματα Και Να Τσακωνομαι Το Θεωρω Πραγματικα Γελοιο...Οχι Οτι Δεν Θα Απαντησω Η Δεν Θα Τσακωθω Αν Μου "Χωθει" Ασχημα Καποιος)
Τωρα Για Τον Τεντυ Και Τον Βαγωνια Ειμαι Σιγουρος Οτι Αμα Γνωριζομαστε Προσωπικα Θα Συμφωνουσαμε Το Τι Ειναι & Το Τι Κανει Ο Καθενας Εδω Μεσα !!!
Αυταααα....Και Παντα Φιλικα
Υ.Γ1.
Επειδη Λες Οτι Αποχωρεις Και Δεν Γνωριζω Αν
Θα Το Διαβασεις Στο Στελνω Ακριβως Ιδιο Και Πμ ! ;)
Υ.Γ2.
Επειδη Ειμαι Σε Μια Ηλικια Που Καταλαβαινω Ορισμενα "Πραγματα" Για Τον Αλλον
Απο Τον Τροπο Που Γραφει Εστω Και Αν Δεν Τον Ξερω...Οπως Πιστευω Το Αυτο & Για Εσενα
Σου Δηλωνω Υπευθυνα Οτι Δεν Χρειαστηκα Το Google Για Να Καταλαβω Τι Σημαινει "Η Ηρα Απο Το Σιταρι" ;)