troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.398
- Πόντοι
- 5.506
το γνωστο ψωλαρμενισμα τυπε ε? :S :S :Sελα νιμου..τα υπολοιπα απουσιαζουν :S :S :S
το γνωστο ψωλαρμενισμα τυπε ε? :S :S :Sελα νιμου..τα υπολοιπα απουσιαζουν :S :S :S
δεν ξερω πλεον τυπε τι γινετε :S :S :S αρχιζω και ανησυχω...και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να δω το παουερ να μεταδωσω λιγη ποιοτητα στο σοου(που ηδη ξεχειλιζει)το γνωστο ψωλαρμενισμα τυπε ε? :S :S :S
γιατι δεν μπορεις τυπε να δεις?δεν ξερω πλεον τυπε τι γινετε :S :S :S αρχιζω και ανησυχω...και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να δω το παουερ να μεταδωσω λιγη ποιοτητα στο σοου(που ηδη ξεχειλιζει)![]()
τυπε δεν ξερω ποσα εγκεφαλικα κυτταρα μου εχουν απομεινει και δεν θελω να το διακινδυνευσω :S :S :Sγιατι δεν μπορεις τυπε να δεις?
οχι τυπε....καφτα, αξιζειτυπε δεν ξερω ποσα εγκεφαλικα κυτταρα μου εχουν απομεινει και δεν θελω να το διακινδυνευσω :S :S :S
οχι τυπε....καφτα, αξιζει
ε τι να δουμε τυπε την ρασταχρηστη να περναει σε καθε δοκιμασια αποχωρησης και να σκαρφιζονται ενα σωρο προφασεις οι κριτες για να την περασουν...Ρε Νιμου Celebc Παμε Μαστερ Σεφ ???![]()
ρε νιαμου![]()
![]()
![]()
τυπε να φανταστω μεχρι τωρα προσπαθουσες να χωνεψεις?:S :S :S
οχι τυπε κατι ψιλα για μακαρονετο ειχαμε παει σε ιταλικοτυπε να φανταστω μεχρι τωρα προσπαθουσες να χωνεψεις?αφανισες κανενα κοπαδι παλι?
ε τι να δουμε τυπε την ρασταχρηστη να περναει σε καθε δοκιμασια αποχωρησης και να σκαρφιζονται ενα σωρο προφασεις οι κριτες για να την περασουν...
οχι τυπε κατι ψιλα για μακαρονετο ειχαμε παει σε ιταλικο:S :S :S
εθεαθη λαομισητος πλην αξιοτιμος νηματοθετης στο σαι...αλλα μας απαξιωνει :S :S :SΣε Αυτο ΔΕΝ Εχει Αδικο Καθολου !!!
...& Εγω Απο Εκεινη Τη Στιγμη Το Βλεπω Αραια & Που Οπως Σημερα Γιατι Δεν Εχει κατι Αλλο Η Κατα Τα Αλλα Αξιολογη Ελληνικη Τηλεοραση !!!
![]()
![]()
![]()
εθεαθηλαομισητοςαξιαγαπητος πλην αξιοτιμος νηματοθετης στο σαι...αλλα μας απαξιωνει :S :S :S![]()
τυπος βιρλας τα λεγε καλα αλλα πηγε ταξιδι και ξεχασα τις ωραιες κουβεντες προς το νιμουτοθετη...δεν μπαινει να μπαχαλεχουμε ομως κραταει σοβαρο υφος.. :S :S :S η ψαχνει νεο αβαταρ :S
τι να κλασει τυπε η δυναστεια
τι να κλασει τυπε η δυναστεια