ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Rihanna πλασαρει μουνι τυπε :S :S :Sαυτα εχουν σχεση με το σαρβαιβορ? :S
Rihanna πλασαρει μουνι τυπε :S :S :Sαυτα εχουν σχεση με το σαρβαιβορ? :S
τυπε της Τζενιφερ της επεσε το τζινεγω δε βλεπω σαρβαιβοορ αλλα προτιμω μια πρεζα απο μουνακι :S
συνεχιζεται το μπαραζ απο πεντακαθαρα μουνοτρυπιδια τυπε![]()
![]()
![]()
τυπε χαζομοιαζει με την Keisha :S :S :SΤυπε ποιο ειναι το μουνετο:S :S :S
οκ τυπε :S :S :Sαληθινα ρε οχι φεικ![]()
τυπε το εστησε για να κανει παιχνιδι με τον τυπο που τον εφαγε η ουμα θερμαν-pussy vagon- και για να βλεπει μουνοκωλοτρυπιδια ρεκ με τον ιακωβο μονοτου αξιζει
τυπε σημερα ειναι να πατε για αυτο ζητησες αδεια :S :S :S
υγ προς screamer
αυτη ηταν και η προταση του μην του δινεις πατημα![]()
τυπε δεν πιστευω να ενδωσεις στην προσκληση του τεντυ
διεκδικουμενος τεντυ![]()
![]()
τελικα το νημα του σαιρβαιβορ ειναι το νημα των ανατροπων.
περιμενω τοποθετηση νηματοθετη
(υγ. εγώ έχω ανεβάσει και φώτος μου και σχεδόν όλα μου τα στοιχεία [size=12pt]+ το ότι έχω βρεθεί με 2-3 μέλη/επισκέπτες του bou, άσχετα που ντρέπονται να γράψουν[/size], περιμένουμε και δική σας φώτο...)
Ειδανε την Σπυροπουλου και δηλωσαν συμμετοχη και αλλες αθλητριες για να μπουνε στο παιχνιδι. :S :S :S
τυπε αν δειξει πεντακαθαρο λεπτο εντερο θα την συγχωρεσουμε:S :S :S
Ειδανε την Σπυροπουλου βουβαλα γεροντοχυσοδοχειο και δηλωσαν συμμετοχη και αλλες αθλητριες για να μπουνε στο παιχνιδι. :S :S :S
Ειδανε την Σπυροπουλου και δηλωσαν συμμετοχη και αλλες αθλητριες για να μπουνε στο παιχνιδι. :S :S :S
τυπε με απαξιωσες ειδικα για το 2-3 μελη που εγραψες ουτε για αστειο,ειπαμε μακρυα η ομοφοβικοτητα απο εμας αλλα απο οτι βλεπω υπαρχει θεμα οποτε,εγω σταματαω και επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενα γενικοτερο κλιμα δεν ξαναγραφωΤύπε Ολο Γραφεις Και Γραφεις Για Τον Τεντυ & Τον Κανεις Πάσα Στους Αλλους !!! :S :S :S
Μηπως Εισαι Απο Τα 2-3 Μελη Που Συνευρεθεις Με Τον Τεντυ...Σου Εγινε Κολτσιδα, Ντρεπεσαι Να Το Γραψεις Και Προσπαθεις Να Τον Ξεφορτωθει & Τον Κανεις Πάσα ???![]()
![]()
Jacob Εμπαινες ???
Σε Καποια Απο Αυτες ???![]()
τυπε τα σκαω μονο για πεντακαθαρο :S :S :SΤυπε Ο Bro Δεν Κανει Τετοια Πραγματα !
Αλλωστε Ολα Τα Λεφτα Του Εχει Φαει Ο Jacob Με Το "Αχνοφενεται Μουνοτρυπιδι" !!!![]()
![]()
![]()