Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε τα σκαω μονο για πεντακαθαρο :S :S :S
Τυπε Δεν Ειπα Κατι Το Αντιθετο...Για Πεντακαθαρο Μουνοτρυπιδι η Κωλαντερο Ο Jacob Χρεωνει Μια Περιουσια !!! :smoking:
τυπε τα σκαω μονο για πεντακαθαρο :S :S :S
τυπε πηρα εκπτωτικα κουπονια,στα 3 πεντακαθαρα μουνοτρυπιδια-δωρο ενα κωλαντερο να αχνοφαινεται :S :S :SΤυπε Δεν Ειπα Κατι Το Αντιθετο...Για Πεντακαθαρο Μουνοτρυπιδι η Κωλαντερο Ο Jacob Χρεωνει Μια Περιουσια !!! :smoking:
[move]screamer και jumaru αλληλοκατηγορουνται για Τεντυ ενω λειπαν και οι δυο :- :S :S :S
screamer και jumaru αλληλοκατηγορουνται για Τεντυ ενω λειπαν και οι δυο :- :S :S :S
ο jumaru που είναι ο καυλάκος μου?
ανησυχώ!
ελπίζω να είναι καλά το ζουζούνι μου.
κυρ Νάσο πολλούς καφέδες πίνετε :S
εγώ θα πιω τίποτα?
Οπως Βλεπεις Και Εσυ Μεσα Στο Τριο Εισαι !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανακαλω τυπεΤυπε Με Απαξιωνεις Η Μου Φαινετε ??? :S :S :S
Ειχα Δηλωσει Απο Το Μεσημερι/Απογευματακι Οτι θα Λειπω Για Τσικνισμα !!!
Οπως Βλεπεις Και Εσυ Μεσα Στο Τριο Εισαι !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πεφτουν οι μασκες τυπε;![]()
ανακαλω τυπε
μαλλον ο jumaru πηγε μονος του:S :S :S
τυπε με απαξιωσες ειδικα για το 2-3 μελη που εγραψες ουτε για αστειο,ειπαμε μακρυα η ομοφοβικοτητα απο εμας αλλα απο οτι βλεπω υπαρχει θεμα οποτε,εγω σταματαω και επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενα γενικοτερο κλιμα δεν ξαναγραφω.
υγ εσεις να δω αν θα γραψετε ή οχι
τυπε να πω και γω τη γνωμη μου.Τυπε Νασο Νομιζω Οτι Ο Τεντυ Τελικα Ειναι Μπαχαλακιας !!! Γνωμη Σου...
Now We're Talking Bro !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και Οχι Μονο Πηγε Μονος Του...Αλλα Ποσταρει & Ταχα Μου - Ταχα Μου Οτι Δεν Ξερει Τπτ Για Το Εγκλημα !!!![]()
![]()
![]()
τυπε ουτε μια ωρα δεν αντεξες σε παρεσυρε ο νασος στο παιχνιδι :S :S :SΤυπε Νασο Νομιζω Οτι Ο Τεντυ Τελικα Ειναι Μπαχαλακιας !!! Γνωμη Σου...
τυπε ουτε μια ωρα δεν αντεξες σε παρεσυρε ο νασος στο παιχνιδι :S :S :S
τυπε αν και δεν ξερω σε ποιους αναφαιρεσαι συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με τον χαβαλε και τα υπολοιπα αλλωστε και το προηγουμενο νημα οπως και αυτο ο λογος υπαρξης ειναι καθαρα για να κραζουμε το παιχνιδι και την καταντια της ελληνικης κοινωνιας που φαινεται μεσα απο αυτο τα υπολοιπα οπως η υπογα,ο τεντυ,τα φαγητα,ο ολυμπιακος κτλ ειναι να χαμε να λεγαμε για να γεμιζουν οι σελιδες και να γινετε περισσοτερος χαβαλες.τυπε να πω και γω τη γνωμη μου.
Καταρχην να δηλωσω σεβασμο στον τυπαρα hellraiser ο οποιος ειναι αδελφος
Η επιτυχια αυτου του νηματος συνισταται και σε οτι εμεις που το κρατησαμε,αυτο και το προηγουμενο,δεν αποκλεισαμε κανεναν.
οποιοι σε αυτο το σαιτ καναν κλικες,το ειδαμε,καταντησαν να μιλανε 5 ατομα μεταξυ τους,ειτε βριζοντας ο ενας τον αλλον,ειτε παινευοντας ο ενας τον αλλον.βαρετο και επαναλαμβανομενο.για αυτο και τα διαβαζουν μεταξυ τους τα νηματα.
Επειδη και αλλοι θιχτηκαν λεγοντας και καλα οτι εδω εχουμε κανει κλικα,τους ειπαμε,ελατε ευχαριστως,ουτε θελουμε ουτε ειμαστε σε θεση να αποκλεισουμε καποιον,ισα-ισα.
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,με την εννοια οτι δεν κρυβει αυτο που ειναι και εχει κατα βαση πλακα.
Τωρα αν πεταει και κανα ψαρεμα ,σε ολους μας σχεδον,εμενα στα αρχιδια μου,χαβαλες να γινεται,αλλωστε οποιος θελει να τον βρει πραγματικα εχει τον τροπο.Ας τα βρουνε μεταξυ τους.
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα,ουτε ο τεντυ,ουτε καποιοι τον τεντυ.
Και καλα να μιλα ο hellraiser,που εχει και γκομενα,και ειναι νορμαλ ανθρωπος,κατι αλλα ναυαγια που ουτε γυναικα εχουν ουτε σε πουτανες πανε και εχουν και το θρασσος να το παιζουν και γαμιαδες εδω μεσα,καλυτερα να το βουλωσουν.
Εν κατακλειδι,αν με ρωτησει καποιος,λεω να μεινει ο τεντυ.
Απλα να μην βριζει καποια συγκεκριμενα μελη,οπως ο hell και λιγοι ακομη.για κατι αλλους πουθεναδες στα αρχιδια μου.
Και ολοι εχουν δικαιωμα στο σκουπιδιασμα,και ο τεντυ εχει,και εμεις,αλλιως δεν θα ειχε επιτυχια το νημα. :S :S :S
τυπε καπου διαβασα οτι ο ατζουν παει αγιο δομινικο γιατι τα νουμερα ειναι πεσμενα λες η σπυροπουλου να επωφελειθει και να τον τυλιξει ή θα κρατησει ο τουρκοςδεν πατε για υπνο τυποι,γιατι μας περιμενουν σημαντικα γεγονοτα..αρχιζουν χαιλαιτς σαβραβαιβορ απο αυριο ως κυριακη στο σκαι(θα εξεταστουμε σε πολλαπλης επιλογης και κρισεως να δουμε τι καταλαβαμε).αρχιζει το ποιοτικο παιγνιον για το οποιο ωριεται ο κυριος τρουμπ,ααα εχουμε και καρναβαλια(δεν μας νοιαζει εμεις ειμαστε ολο το χρονο)![]()
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα τον τεντυ
Και καλα να μιλα ο hellraiser,που εχει και γκομενα,και ειναι νορμαλ ανθρωπος,κατι αλλα ναυαγια που ουτε γυναικα εχουν ουτε σε πουτανες πανε και εχουν και το θρασσος να το παιζουν και γαμιαδες εδω μεσα,καλυτερα να το βουλωσουν.
τυπε να πω και γω τη γνωμη μου.
Καταρχην να δηλωσω σεβασμο στον τυπαρα hellraiser ο οποιος ειναι αδελφος
Η επιτυχια αυτου του νηματος συνισταται και σε οτι εμεις που το κρατησαμε,αυτο και το προηγουμενο,δεν αποκλεισαμε κανεναν.
οποιοι σε αυτο το σαιτ καναν κλικες,το ειδαμε,καταντησαν να μιλανε 5 ατομα μεταξυ τους,ειτε βριζοντας ο ενας τον αλλον,ειτε παινευοντας ο ενας τον αλλον.βαρετο και επαναλαμβανομενο.για αυτο και τα διαβαζουν μεταξυ τους τα νηματα.
Επειδη και αλλοι θιχτηκαν λεγοντας και καλα οτι εδω εχουμε κανει κλικα,τους ειπαμε,ελατε ευχαριστως,ουτε θελουμε ουτε ειμαστε σε θεση να αποκλεισουμε καποιον,ισα-ισα.
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,με την εννοια οτι δεν κρυβει αυτο που ειναι και εχει κατα βαση πλακα.
Τωρα αν πεταει και κανα ψαρεμα ,σε ολους μας σχεδον,εμενα στα αρχιδια μου,χαβαλες να γινεται,αλλωστε οποιος θελει να τον βρει πραγματικα εχει τον τροπο.Ας τα βρουνε μεταξυ τους.
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα,ουτε ο τεντυ,ουτε καποιοι τον τεντυ.
Απλα να μην βριζει καποια συγκεκριμενα μελη,οπως ο hell και λιγοι ακομη.για κατι αλλους πουθεναδες στα αρχιδια μου.
Και ολοι εχουν δικαιωμα στο σκουπιδιασμα,και ο τεντυ εχει,και εμεις,αλλιως δεν θα ειχε επιτυχια το νημα. :S :S :S