Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
screamer και jumaru αλληλοκατηγορουνται για Τεντυ ενω λειπαν και οι δυο :- :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τυπε Δεν Ειπα Κατι Το Αντιθετο...Για Πεντακαθαρο Μουνοτρυπιδι η Κωλαντερο Ο Jacob Χρεωνει Μια Περιουσια !!!   :smoking:
τυπε πηρα εκπτωτικα κουπονια,στα 3 πεντακαθαρα μουνοτρυπιδια-δωρο ενα κωλαντερο να αχνοφαινεται :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
screamer και jumaru αλληλοκατηγορουνται για Τεντυ ενω λειπαν και οι δυο :- :S :S :S

Τυπε Με Απαξιωνεις Η Μου Φαινετε ???  :S :S :S

Ειχα Δηλωσει Απο Το Μεσημερι/Απογευματακι Οτι θα Λειπω Για Τσικνισμα !!!   :embarrased:

ο jumaru που είναι ο καυλάκος μου?
ανησυχώ!
ελπίζω να είναι καλά το ζουζούνι μου.

κυρ Νάσο πολλούς καφέδες πίνετε :S
εγώ θα πιω τίποτα?

Οπως Βλεπεις Και Εσυ Μεσα Στο Τριο Εισαι !!!  :grin: :grin: :2funny: :grin: :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τυπε Με Απαξιωνεις Η Μου Φαινετε ???  :S :S :S

Ειχα Δηλωσει Απο Το Μεσημερι/Απογευματακι Οτι θα Λειπω Για Τσικνισμα !!!   :embarrased:

Οπως Βλεπεις Και Εσυ Μεσα Στο Τριο Εισαι !!!  :grin: :grin: :2funny: :grin: :grin:
ανακαλω τυπε :hi:
μαλλον ο jumaru πηγε μονος του :huh: :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ανακαλω τυπε :hi:
μαλλον ο jumaru πηγε μονος του :huh: :S :S :S

Now We're Talking Bro !!!   :respect:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και Οχι Μονο Πηγε Μονος Του...Αλλα Ποσταρει & Ταχα Μου - Ταχα Μου Οτι Δεν Ξερει Τπτ Για Το Εγκλημα !!!  :grin: :grin: :grin:

τυπε με απαξιωσες ειδικα για το 2-3 μελη που εγραψες ουτε για αστειο,ειπαμε μακρυα η ομοφοβικοτητα απο εμας αλλα απο οτι βλεπω υπαρχει θεμα οποτε,εγω σταματαω και επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενα γενικοτερο κλιμα δεν ξαναγραφω :hi:.
υγ εσεις να δω αν θα γραψετε ή οχι

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τυπε Νασο Νομιζω Οτι Ο Τεντυ Τελικα Ειναι Μπαχαλακιας !!! Γνωμη Σου...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
τυπε να πω και γω τη γνωμη μου.
Καταρχην να δηλωσω σεβασμο στον τυπαρα hellraiser ο οποιος ειναι αδελφος :grouphug:
Η επιτυχια αυτου του νηματος συνισταται και σε οτι εμεις που το κρατησαμε,αυτο και το προηγουμενο,δεν αποκλεισαμε κανεναν.
οποιοι σε αυτο το σαιτ καναν κλικες,το ειδαμε,καταντησαν να μιλανε 5 ατομα μεταξυ τους,ειτε βριζοντας ο ενας τον αλλον,ειτε παινευοντας ο ενας τον αλλον.βαρετο και επαναλαμβανομενο.για αυτο και τα διαβαζουν μεταξυ τους τα νηματα.

Επειδη και αλλοι θιχτηκαν λεγοντας και καλα οτι εδω εχουμε κανει κλικα,τους ειπαμε,ελατε ευχαριστως,ουτε θελουμε ουτε ειμαστε σε θεση να αποκλεισουμε καποιον,ισα-ισα.
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,με την εννοια οτι δεν κρυβει αυτο που ειναι και εχει κατα βαση πλακα.
Τωρα αν πεταει και κανα ψαρεμα ,σε ολους μας σχεδον,εμενα στα αρχιδια μου,χαβαλες να γινεται,αλλωστε οποιος θελει να τον βρει πραγματικα εχει τον τροπο.Ας τα βρουνε μεταξυ τους.
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα,ουτε ο τεντυ,ουτε καποιοι τον τεντυ.
Και καλα να μιλα ο hellraiser,που εχει και γκομενα,και ειναι νορμαλ ανθρωπος,κατι αλλα ναυαγια που ουτε γυναικα εχουν ουτε σε πουτανες πανε και εχουν και το θρασσος να το παιζουν και γαμιαδες εδω μεσα,καλυτερα να το βουλωσουν.
Εν κατακλειδι,αν με ρωτησει καποιος,λεω να μεινει ο τεντυ.
Απλα να μην βριζει καποια συγκεκριμενα μελη,οπως ο hell και λιγοι ακομη.για κατι αλλους πουθεναδες στα αρχιδια μου.
Και ολοι εχουν δικαιωμα στο σκουπιδιασμα,και ο τεντυ εχει,και εμεις,αλλιως δεν θα ειχε επιτυχια το νημα. :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Now We're Talking Bro !!!   :respect:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και Οχι Μονο Πηγε Μονος Του...Αλλα Ποσταρει & Ταχα Μου - Ταχα Μου Οτι Δεν Ξερει Τπτ Για Το Εγκλημα !!!  :grin: :grin: :grin:
τυπε ουτε μια ωρα δεν αντεξες σε παρεσυρε ο νασος στο παιχνιδι :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
δεν πατε για υπνο τυποι,γιατι μας περιμενουν σημαντικα γεγονοτα..αρχιζουν χαιλαιτς σαβραβαιβορ απο αυριο ως κυριακη στο σκαι(θα εξεταστουμε σε πολλαπλης επιλογης και κρισεως να δουμε τι καταλαβαμε).αρχιζει το ποιοτικο παιγνιον για το οποιο ωριεται ο κυριος τρουμπ,ααα εχουμε και καρναβαλια(δεν μας νοιαζει εμεις ειμαστε ολο το χρονο) :hi:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Καταρχην να δηλωσω σεβασμο στον τυπαρα hellraiser ο οποιος ειναι αδελφος :grouphug:
Η επιτυχια αυτου του νηματος συνισταται και σε οτι εμεις που το κρατησαμε,αυτο και το προηγουμενο,δεν αποκλεισαμε κανεναν.
οποιοι σε αυτο το σαιτ καναν κλικες,το ειδαμε,καταντησαν να μιλανε 5 ατομα μεταξυ τους,ειτε βριζοντας ο ενας τον αλλον,ειτε παινευοντας ο ενας τον αλλον.βαρετο και επαναλαμβανομενο.για αυτο και τα διαβαζουν μεταξυ τους τα νηματα.

Επειδη και αλλοι θιχτηκαν λεγοντας και καλα οτι εδω εχουμε κανει κλικα,τους ειπαμε,ελατε ευχαριστως,ουτε θελουμε ουτε ειμαστε σε θεση να αποκλεισουμε καποιον,ισα-ισα.
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,με την εννοια οτι δεν κρυβει αυτο που ειναι και εχει κατα βαση πλακα.
Τωρα αν πεταει και κανα ψαρεμα ,σε ολους μας σχεδον,εμενα στα αρχιδια μου,χαβαλες να γινεται,αλλωστε οποιος θελει να τον βρει πραγματικα εχει τον τροπο.Ας τα βρουνε μεταξυ τους.
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα,ουτε ο τεντυ,ουτε καποιοι τον τεντυ.
Και καλα να μιλα ο hellraiser,που εχει και γκομενα,και ειναι νορμαλ ανθρωπος,κατι αλλα ναυαγια που ουτε γυναικα εχουν ουτε σε πουτανες πανε και εχουν και το θρασσος να το παιζουν και γαμιαδες εδω μεσα,καλυτερα να το βουλωσουν.
Απλα να μην βριζει καποια συγκεκριμενα μελη,οπως ο hell και λιγοι ακομη.για κατι αλλους πουθεναδες στα αρχιδια μου.
Και ολοι εχουν δικαιωμα στο σκουπιδιασμα,και ο τεντυ εχει,και εμεις,αλλιως δεν θα ειχε επιτυχια το νημα. :S :S :S
τυπε αν και δεν ξερω σε ποιους αναφαιρεσαι συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με τον χαβαλε και τα υπολοιπα αλλωστε και το προηγουμενο νημα οπως και αυτο ο λογος υπαρξης ειναι καθαρα για να κραζουμε το παιχνιδι και την καταντια της ελληνικης κοινωνιας που φαινεται μεσα απο αυτο τα υπολοιπα οπως η υπογα,ο τεντυ,τα φαγητα,ο ολυμπιακος κτλ ειναι να χαμε να λεγαμε για να γεμιζουν οι σελιδες και να γινετε περισσοτερος χαβαλες. :hi:
υγ εννοειτε οτι για τον τεντυ οποιος δεν καταλαβαινει οτι κανουμε χαβαλε οκευ τι να πω αλλωστε οπως ειπες και εσυ αν θελουν και οποιοι θελουν να τον βρουν τον βρισκουν(μακρυα απο εμας :zombie:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
δεν πατε για υπνο τυποι,γιατι μας περιμενουν σημαντικα γεγονοτα..αρχιζουν χαιλαιτς σαβραβαιβορ απο αυριο ως κυριακη στο σκαι(θα εξεταστουμε σε πολλαπλης επιλογης και κρισεως να δουμε τι καταλαβαμε).αρχιζει το ποιοτικο παιγνιον για το οποιο ωριεται ο κυριος τρουμπ,ααα εχουμε και καρναβαλια(δεν μας νοιαζει εμεις ειμαστε ολο το χρονο) :hi:
τυπε καπου διαβασα οτι ο ατζουν παει αγιο δομινικο γιατι τα νουμερα ειναι πεσμενα λες η σπυροπουλου να επωφελειθει και να τον τυλιξει ή θα κρατησει ο τουρκος

Mary xazoula

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Θα κάνουν τις βλακείες σε αυτό το παιχνίδι για να ανεβάσουν τα νούμερα. Ήμαρτον! Βέβαια ομολογώ ότι κάθομαι και βλέπω ακομα... Να δω που θα το πάνε...!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.128
Πόντοι
5.006
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα τον τεντυ

σχεδόν ξεκαθαρη παραδοχή υπαρξης σοβαρης σχεσης νασου - τεντυ... :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλημέρα στην παρέα..  :hi: :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606

Τωρα για τον τεντυ.

Tυπε τα νηματα που αναφερεσαι πιο πανω εχουνε  μικρη συμμετοχη λιγων ατομων γιατι στερούνται κεντρικης θεματολογιας, ειναι 5-6 ατομα και μαζευονται και τα λενε.
Το παρόν νημα εχει σαν κεντρικη θεματολογια ενα τηλεπαιχνιδι με υψηλη τηλεθεαση που κρατα κοντα 6 μηνες αυτος ειναι και ο λογος της επιτυχιας του και οχι στο οτι ειναι ανοιχτο να συμμετέχουν ολοι.
Τρανη αποδειξη  οτι την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα και συμμετοχη την εχει το νημα οταν τρεχει επεισόδιο στην τηλεοραση, τις υπολοιπες ωρες εχει 5-10 ατομα.
Οταν με το καλο τελειωσει το παιχνιδι το νημα θα ψοφήσει ή θα φυτοζωεί οπως εγινε και με το αντιστοιχο περσινο. :S :S :S

Επισης μια αλλη παπαρια ειναι αυτο περι πατροτητας των νηματων...

30-40 ετων μαντράχαλοι και κάθονται και μαλωνουν οχι το νημα ειναι δικο μου, οχι ειναι του αλλου, οχι φυγε εσυ , οχι να φυγεις εσυ, οχι εγω το ανοιξα οχι ο αλλος το κρατησε...αυτα τα εκανε ο dopas με τον Δουκα .... :S :S :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom