Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.660
Πόντοι
6.056
Και καλα να μιλα ο hellraiser,που εχει και γκομενα,και ειναι νορμαλ ανθρωπος,κατι αλλα ναυαγια που ουτε γυναικα εχουν ουτε σε πουτανες πανε και εχουν και το θρασσος να το παιζουν και γαμιαδες εδω μεσα,καλυτερα να το βουλωσουν.
Εν κατακλειδι,αν με ρωτησει καποιος,λεω να μεινει ο τεντυ.
Απλα να μην βριζει καποια συγκεκριμενα μελη,οπως ο hell και λιγοι ακομη.για κατι αλλους πουθεναδες στα αρχιδια μου.
Και ολοι εχουν δικαιωμα στο σκουπιδιασμα,και ο τεντυ εχει,και εμεις,αλλιως δεν θα ειχε επιτυχια το νημα. :S :S :S
εγω και ραοπαο ειμαστε αυτοι?

μονο εμεις μιλησαμε για τον πουστη..
:headbaning1:

Επισκέπτης
τυπε να πω και γω τη γνωμη μου.
Καταρχην να δηλωσω σεβασμο στον τυπαρα hellraiser ο οποιος ειναι αδελφος :grouphug:
Η επιτυχια αυτου του νηματος συνισταται και σε οτι εμεις που το κρατησαμε,αυτο και το προηγουμενο,δεν αποκλεισαμε κανεναν.
οποιοι σε αυτο το σαιτ καναν κλικες,το ειδαμε,καταντησαν να μιλανε 5 ατομα μεταξυ τους,ειτε βριζοντας ο ενας τον αλλον,ειτε παινευοντας ο ενας τον αλλον.βαρετο και επαναλαμβανομενο.για αυτο και τα διαβαζουν μεταξυ τους τα νηματα.

Επειδη και αλλοι θιχτηκαν λεγοντας και καλα οτι εδω εχουμε κανει κλικα,τους ειπαμε,ελατε ευχαριστως,ουτε θελουμε ουτε ειμαστε σε θεση να αποκλεισουμε καποιον,ισα-ισα.
Τωρα για τον τεντυ.
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,με την εννοια οτι δεν κρυβει αυτο που ειναι και εχει κατα βαση πλακα.
Τωρα αν πεταει και κανα ψαρεμα ,σε ολους μας σχεδον,εμενα στα αρχιδια μου,χαβαλες να γινεται,αλλωστε οποιος θελει να τον βρει πραγματικα εχει τον τροπο.Ας τα βρουνε μεταξυ τους.
Καλο θα ηταν να μην βριζει κανεις απαξιωτικα,ουτε ο τεντυ,ουτε καποιοι τον τεντυ.
Και καλα να μιλα ο hellraiser,που εχει και γκομενα,και ειναι νορμαλ ανθρωπος,κατι αλλα ναυαγια που ουτε γυναικα εχουν ουτε σε πουτανες πανε και εχουν και το θρασσος να το παιζουν και γαμιαδες εδω μεσα,καλυτερα να το βουλωσουν.
Εν κατακλειδι,αν με ρωτησει καποιος,λεω να μεινει ο τεντυ.
Απλα να μην βριζει καποια συγκεκριμενα μελη,οπως ο hell και λιγοι ακομη.για κατι αλλους πουθεναδες στα αρχιδια μου.
Και ολοι εχουν δικαιωμα στο σκουπιδιασμα,και ο τεντυ εχει,και εμεις,αλλιως δεν θα ειχε επιτυχια το νημα. :S :S :S

Τυπε και εσυ εισαι αδερφος και φιλος αλλα στο συγκεκριμενο διαφωνουμε...

Καταρχην δεν απεκλεισαμε κανενα και ουτε ειπα οτι ειναι δικο μας το νημα αλλα οταν εχεις εναν μαλακα που συστηματικα σπαμαρει ενα νημα με τις ανωμαλιες του και τις κακιες του και του το λες μια φορα δυο φορες 100 φορες και αυτος συνεχιζει τοτε καπου εκει ξεπερναει τα ορια.

Ειναι σαν να εμπαινε καποιος κοπρολαγνος και εβαζε απανωτες φωτογραφιες με σκατα και εγραφε συνεχομενα τις φαντασιωσεις του με τους καμπινεδες.

Σε ολα υπαρχει ενα οριο φιλε και δεν θα κανουμε το νημα τον βοθρο του πουστη που επειδη στη προσωπικη του ζωη δεν του δινει κανεις σημασια και εχει υπαρξιακα ερχεται εδω μεσα για να ξεσπασει.Υπαρχουν και αλλοι gay εκει εξω που ειναι ευπρεπεις και δεν ενοχλουν ουτε σου πετανε με το παραμικρο στη μαπα την ανωμαλια τους.

Δηλαδη πρεπει να ανεχτω και εγω και ολοι οι υπολοιποι να μπαινω εδω μεσα να κανω χαβαλε με τα φιλαρακια μου και να διαβαζω τις ανωμαλιες του πουστη τυπου "να σε ρουφηξω καυλακο μου","να πιω και εγω τιποτα" και αλλες πουστικες ανωμαλιες που σε τελικη δεν εχουν καμμια σχεση με το παιχνιδι;

Και να ηταν μονο αυτο!Επειδη δεν ασχολειται κανεις σοβαρα με τον πουστη προσβαλει συνεχως με πουστικα υποννοουμενα τον οποιονδηποτε τι οτι ειναι κρυφοπουστας τι οτι ειναι Αλβανος...βρε δεν παει να γαμηθει το σκουπιδι λεω εγω!

Δεν εχουμε αποκλεισει κανεναν και ουτε προκειται αλλα για τη συγκεκριμενη καριολιτσα θα γινει εξαιρεση...

Υ.Γ
Τυποι για τα smilies που ειπα πριν δεν το εγραψα για να σταματησετε να γραφετε στο νημα αλλα για να μην ταιζετε τον πουστη...και οχι δεν ειναι πλακα απο ενα σημειο και μετα που καποιος επισκεπτης μπαινει μεσα και βλεπει 10 σελιδες στο νημα του Σαυραβαιβορ να ασχολειστε με τις ανωμαλιες του πουστη.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Tυπε τα νηματα που αναφερεσαι πιο πανω εχουνε  μικρη συμμετοχη λιγων ατομων γιατι στερούνται κεντρικης θεματολογιας, ειναι 5-6 ατομα και μαζευονται και τα λενε.
Το παρόν νημα εχει σαν κεντρικη θεματολογια ενα τηλεπαιχνιδι με υψηλη τηλεθεαση που κρατα κοντα 6 μηνες αυτος ειναι και ο λογος της επιτυχιας του και οχι στο οτι ειναι ανοιχτο να συμμετέχουν ολοι.
Τρανη αποδειξη  οτι την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα και συμμετοχη την εχει το νημα οταν τρεχει επεισόδιο στην τηλεοραση, τις υπολοιπες ωρες εχει 5-10 ατομα.
Οταν με το καλο τελειωσει το παιχνιδι το νημα θα ψοφήσει ή θα φυτοζωεί οπως εγινε και με το αντιστοιχο περσινο. :S :S :S

Επισης μια αλλη παπαρια ειναι αυτο περι πατροτητας των νηματων...

30-40 ετων μαντράχαλοι και κάθονται και μαλωνουν οχι το νημα ειναι δικο μου, οχι ειναι του αλλου, οχι φυγε εσυ , οχι να φυγεις εσυ, οχι εγω το ανοιξα οχι ο αλλος το κρατησε...αυτα τα εκανε ο dopas με τον Δουκα .... :S :S :S
ιακωβος με φωτο σωστος :respect: ιακωβος χωρις φωτο παλι σωστος :respect:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
να βαλει ο νηματοθετης ψηφοφορια... :wanker:
τυπε δεν ξερω να ρωτησουμε στο νημα του power of love εκει γινονται αξιοπιστες ψηφοφοριες με σωστα αποτελεσματα.
υγ οι κλωνοι εχουν δικαιωμα ψηφου?

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
τυπε δεν ξερω να ρωτησουμε στο νημα του power of love εκει γινονται αξιοπιστες ψηφοφοριες με σωστα αποτελεσματα.
υγ οι κλωνοι εχουν δικαιωμα ψηφου?

Δεν υπάρχουν κλώνοι έχουμε πει τύπε..  :huh: :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.688
Πόντοι
5.006
Ωραια τυποι εβαλα ψηφοφορια...μεχρι τη Κυριακη στις 9 το βραδυ.Οτι αποτελεσμα βγει θα τηρηθει απο ολους ευλαβικα...
ψηφισα τυπε τσιμποντας λιγο μακαρονι γιατι χθες ψιλοφουσκοσα με τα κοκκαλα. :S :S :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.771
Πόντοι
6.515
Οταν με το καλο τελειωσει το παιχνιδι το νημα θα ψοφήσει ή θα φυτοζωεί οπως εγινε και με το αντιστοιχο περσινο. :S :S :S

εεε... αμα τελειωνε το παιχνιδι κι εδώ συνεχιζαμε θα είμασταν και για δεσιμο τυπε  :idiot:

οσον αφορα τον τεντυ τον σεβομαστε αλλα πρεπει μονος του να εχει κι ένα μετρο στα ποσταρισματα για να μην γυρνανε οι σελιδες με τα ιδια και τα ιδια ανουσια  :undecided:

Επισκέπτης
Να τονισω οτι η επιλογη τον γραφουμε στα αρχιδια μας σημαινει να μην του απανταει κανεις σε οτι μαλακιες γραφει....οχι να συνεχιστει η μαλακια με το να τον παραθετουμε και να τον προκαλουμε να γραψει και αλλα.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Υ.Γ
Τυποι για τα smilies που ειπα πριν δεν το εγραψα για να σταματησετε να γραφετε στο νημα αλλα για να μην ταιζετε τον πουστη...και οχι δεν ειναι πλακα απο ενα σημειο και μετα που καποιος επισκεπτης μπαινει μεσα και βλεπει 10 σελιδες στο νημα του Σαυραβαιβορ να ασχολειστε με τις ανωμαλιες του πουστη.

Τυπε Σορρυ...Εδω Γινεσαι Απο Υπερβολικος Εως Ομοφοβικος ! Δεν Γραφει Μονο Ανωμαλιες Ο Τεντυ & Το Ξερεις ! Σου Γραφω Και Παρακατω Οτι Καποιες Στιγμες Εχουν Πλακα Αυτα
Που Γραφει !!! Σαμπως Ολοι Εμεις Που Σχολιαζουμε Εχουμε Ανεξαντλητο Χιουμορ Η Γραφουμε Και Μαλακιες Πολλες Φορες ?  :think:

Να τονισω οτι η επιλογη τον γραφουμε στα αρχιδια μας σημαινει να μην του απανταει κανεις σε οτι μαλακιες γραφει....οχι να συνεχιστει η μαλακια με το να τον παραθετουμε και να τον προκαλουμε να γραψει και αλλα.

Να τον σκουπιδιαζουμε οπου τον βρισκουμε!
Να τον αφησουμε ελευθερο να γεμιζει το νημα με τα πουστριλικια του.
Να τον γραψουμε στα αρχιδια μας.
Επιλογη επισκεπτη....ποιος ειναι ο Τεντυ;

Ε Μα Ρε Τυπε...Τοτε Δεν Εβαλες Ψηφοφορια...Αν Θες Να Τον Αποκλεισεις,
Αποκλεισετον Μη Ζητας Την Γνωμη Μας...Δεν Σε Βρισκω & Πολυ Δημοκρατικο !!! :think:

Φυσικα Και Ετσι Οπως Εχεις Βαλει Το "Να τον αφησουμε ελευθερο να γεμιζει το νημα με τα πουστριλικια του"  Εννοειτε Πως ΟΧΙ !!!  :headbang:

Δλδ. Η Να Τον Βριζουμε Η Να Τον Αγνοουμε Μεχρι Να Φυγει Μονος Του...Η Να Τον Αφησουμε Να Μπαχαλεψει Το Νημα ? Μεση Λυση Δεν Υπαρχει ???  :think:

Αλλιως Τροποποιησε Την Ψηφοφορια...Να Μεινει Η Να Φυγει !!!  ;)

Υ.Γ.1 Σου Υπενθυμιζω Οτι Και Τεντυ Ανθρωπος Ειναι...Λουστης Μεν Αλλα Ανθρωπος & Καποιες Φορες Εχει Και Την Πλακα Του Σε Αυτα Που Γραφει !!!  :dunno:

Υ.Γ.2 Τυποι Γραφω Σοβαρα Για Το Θεμα...Μην Αρχισετε Τις Μαλακιες Οτι Εχω Παρει Τον Τεντυ...Με Εχει Παρει Ο Τεντυ Στην Υπογα & Αλλες Τετοιες Μαλακιουλες !!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom