Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.179
Πόντοι
5.506
10 σελιδες ασχολειστε με το ψυχωτικο αγαμητο πουστρακι που θα πεθανει μονο του σε ενα βρωμοδιαμερισμα με τον δονητη καρφωμενο στο κωλο...και να ειχε πλακα να πω δεν γαμιεται.Δεν εχει καθολου πλακα και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ακομα νιωθουν σαν και μενα και προτιμουν να μην συμμετεχουν σε αυτην την εμετιλα.

Αμα θελετε να σπατε πλακα με τον πουστη να πατε στο δικο του thread και να μην του δινετε τροφη με το να παραθετετε τις μαλακιες που γραφει και να πετατε φατσουλες απο κατω.

Συγχαρητηρια στον Raopau που ηταν ο μονος που μιλησε στο μυγοχεσμα οπως του αξιζει....
θα σου καουν τα λουκανικα τον νου σου....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.179
Πόντοι
5.506
Εχω ρεπο σημερα τυπε...τα ψηνει αλλος. :2funny:
χμμμμμ...τροφη για σκεψη.
Θα πλυνεις πολυ πιατο μετα?

εγω θα παω με νεαρη ζουζουνα σε λιγο στον διασημο στην πειραικη για καραβιδες και μπουγιαμπεσα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.666
Πόντοι
6.056
10 σελιδες ασχολειστε με το ψυχωτικο αγαμητο πουστρακι που θα πεθανει μονο του σε ενα βρωμοδιαμερισμα με τον δονητη καρφωμενο στο κωλο...και να ειχε πλακα να πω δεν γαμιεται.Δεν εχει καθολου πλακα και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ακομα νιωθουν σαν και μενα και προτιμουν να μην συμμετεχουν σε αυτην την εμετιλα.

Αμα θελετε να σπατε πλακα με τον πουστη να πατε στο δικο του thread και να μην του δινετε τροφη με το να παραθετετε τις μαλακιες που γραφει και να πετατε φατσουλες απο κατω.

Συγχαρητηρια στον Raopau που ηταν ο μονος που μιλησε στο μυγοχεσμα οπως του αξιζει....
γαμησετα...

ουτε τι γραφει διαβαζω
ουτε αυτους που τον παραθετουν

για το πουτσο απλα...

Επισκέπτης
γαμησετα...

ουτε τι γραφει διαβαζω
ουτε αυτους που τον παραθετουν

για το πουτσο απλα...

Δεν φταιει το πουστρακι τυπε...οσο δεν του απαντα κανεις γραφει 2-3 μαλακιες και εξαφανιζεται.Μολις του δωσουν λιγη προσοχη εκτραχυνεται και γεμιζει το thread με εμετιλες και ειρωνειες προς ολους σαν αγαμητη καριολιτσα που ειναι.

χμμμμμ...τροφη για σκεψη.
Θα πλυνεις πολυ πιατο μετα?

Μονο μαγειρευω τυπε και κανω μασαζ στα ποδαρακια της Ελλεινιδας μου.... :rockon:

εγω θα παω με νεαρη ζουζουνα σε λιγο στον διασημο στην πειραικη για καραβιδες και μπουγιαμπεσα

Μονο εσυ τυπε θα πηγαινες Τσικνοπεμπτη να φας καραβιδες... :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.179
Πόντοι
5.506
Δεν φταιει το πουστρακι τυπε...οσο δεν του απαντα κανεις γραφει 2-3 μαλακιες και εξαφανιζεται.Μολις του δωσουν λιγη προσοχη εκτραχυνεται και γεμιζει το thread με εμετιλες και ειρωνειες προς ολους σαν αγαμητη καριολιτσα που ειναι.

Μονο μαγειρευω τυπε και κανω μασαζ στα ποδαρακια της Ελλεινιδας μου.... :rockon:

Μονο εσυ τυπε θα πηγαινες Τσικνοπεμπτη να φας καραβιδες... :S :S :S
δεν παω με την πλεμπα τον λαουτζικο που θα φανε γατες σημερα ρε....

θα δειτε και νοτμπουκ μετα?
σου πηρε καλη κονσερβα σημερα?
σε εχει τσιπαρει?
σε βγαζει βολτες?

Επισκέπτης
δεν παω με την πλεμπα τον λαουτζικο που θα φανε γατες σημερα ρε....

θα δειτε και νοτμπουκ μετα?
σου πηρε καλη κονσερβα σημερα?
σε εχει τσιπαρει?
σε βγαζει βολτες?

Εμενα τουλαχιστον αναπνεει ρε τυπε...οχι σαν τη δικια σου που ερχεται με ενσωματωμενη τρομπα αερος. :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.758
Πόντοι
5.006

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

...Ωραιες Κουβεντες...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
...Ωραιες Κουβεντες...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε ο ωραιος τροπος σε τετοια ατομα δεν εχει νοημα...μονο με γαμωσταυριδια καταλαβαινουν και μπαινουν στη θεση τους.Δεν θα το κανουμε εδω μεσα τα καραγκιοζιλικια ενος ακοινωνητου ανωμαλου...τελος!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom