Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Λοιπον παιδες επειδη κανατε το thread οι πιπες του πουσταρα εγω τη κανω...καθησαμε και φτιαξαμε ενα thread κοντα 800 σελιδες με πλακες,δημοσκοπησεις που μαζευε κοσμο και επιτρεπετε σε μια κακιασμενη και ακοινωνητη λουγκρα για να μην πω ενθαρυνετε να μπαινει εδω μεσα και να γραφει τις ανωμαλιες της και τα αρρωστα απωθημενα.

Αφου λοιπον δεν σεβεστε καθιστε μονοι σας με τη λουγκρα...
ξεκάθαρα σεξιστικο ρατσιστικο ομοφοβικο σχολιο
εχει και εχεις ενα δικαιο

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τι σημαίνει αυτό?

τι σημαίνει αυτό πάλι?
αλβανός είστε?  :rolleyes:
μπορείτε να γράφετε μόνο στα ελληνικά?

κάντε τώρα και μία μετάφραση για εμένα...
και άλλη φορά γράφετε μόνο ελληνικά παρακαλώ  :hi:
:coffee:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ρε....Μη μου μιλας εμενα,μη μου απευθυνεις ΚΑΝ το λογο...
Ειμαι παλαιών αρχών και δε γουσταρω παρτιδες μαζί σου..Γκε-γκε?
Ουτε σχολιακια ,ουτε υπονοούμενα,ουτε emoticons..
Κατσε εδω αφου δεν μπορω να σε αποκλείσω,αλλα ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ για να μην "ασχοληθώ" εγω αλλιώς και σε στείλω για "μπανιο" χειμωνιάτικα...
Σεβομαι την "ιδιαιτερότητα" σου αλλα μην μας προκαλείς.......
Υπαρχουν αλλοι ιστότοποι για σενα αμα θελεις να κανεις "παιχνιδι"....
ΥΓ: Και δεν θελω απαντηση....
ναυαρχος ετοιμος για ολα :knuppel:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τεντυ ΔΕΝ Σε Βλεπω Καλα !!! Ειπαμε Ελευθερια Του Λογου...Αλλα Μην Το Παρατραβας Γιατι Δεν Σε Βλεπω Καλα !  :grin: :grin: :grin:
τυπε γραφε στα αρχαια να μην καταλαβαινει να φυγει :2funny: :2funny: :2funny:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τεντυ Το FYI = For Your Information !!  ;)

Τεντυ Ρωτας Εμενα Αν Ειμαι Αλβανος ??? Εισαι ΤρελοοοοΟοοοοος ???  >:(  :idiot:  :tickedoff:
Αλλοδαπος ΔΕΝ Ειμαι Ουτε & Εσυ Φαινεσαι Να Εισαι...Αλλα Ρε Τεντυ...
Να Ανοιγεις Και Κανενα Βιβλο Που & Που !
Θα Ριξει Ο Θεος Φωτια Και Θα Σε Καψει Τεντυ Οχι Για Αυτα Που Κανεις Αλλα Για Τις Αποριες Που Εχεις !!! ;)  :grin: :grin:
Για Το Τι Σημαινει Το "Άφες Αυτοίς, Ου Γάρ Οίδασι Τί Ποιούσι" Google Is Your Friend ! Aντεεε Μην Τα Περιμενεις Ολα Ετοιμα Μη Σου  :fuck2: !!! ;)  :cheesy: :grin:
τυπε απο τα γραφωμενα σου φαινεσαι εκνευρισμενος

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
1. ήλπιζα  :-

2. όλα τα βιβλία σήμερον ημέρα είναι στα ελληνικά
μπορεί τα βιβλία που διαβάζατε εσείς στην εποχή σας να ήταν σε αυτή τη γλώσσα, που είναι ακαταλαβίστικη σε εμένα, και καλό θα είναι να τη ξεχάσετε, γιατί με το σύριζα και κανένας άλλος δεν θα μπορεί να σας καταλάβει
το google θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για το FYI και όχι για τα #@$@% που γράφεται.
μου ακούγονται ίδια με τη γλώσσα του αράπη στο survivor
και με αφήνεται πάντα με απορίες...
όπως το πόσο τον έχετε... :rolleyes:
τυπε τα ηθελες και τα επαθες να σε δω τωρα? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ρε Τυπε...Ρεεε Τυπεεε...  :grouphug:

Μη Δινεις Σημασια Στον Τεντυ...Παιδακι Ειναι Και Μαλιστα Πουστρακι Παιδακι...Μη Το Ξεσυνεριζεσαι !!!  :grin:
Και Περυσι Το Thread Του Survivor Εκανε Ρεκορ Σελιδων...Και Ο Τεντυ Μεσα Ηταν...Τι Να Κανουμε ?  :think:

Αστον Μωρε...Εχουμε Σοβαροτερα Πραγματα Να Ασχολουμαστε Απο Τον Τεντυ !!
ετσι ετσι πλακιτσα κανουμε

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ναυαρχε & Τυποι Μου...  :grouphug:

ΔΗΛΩΝΩ Επισημα Σημερις Οτι Θα Μπω Αργα Στο Νημα Διοτι Τσικνοπεμπτη Γαρ...Ελαβα Ειδικη Αδεια (Σημαιας) Για Καποιες Απογευματινες/Βραδυνες Ωρες !!!  :grin: :grin: :grin:

Τα Λεμε Εκει Γυρω Στα Μεσανυχτα !!!  :rolleyes:

...Ευχαριστω Σας...Δια Την Κατανοηση...

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε δεν πιστευω να ενδωσεις στην προσκληση του τεντυ

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Παλουκι...Εδω Ειμαι Ακομα !!!  :S :S :S

Δεν Τσακωνομαι Με Τον Τεντυ Οπως Και Με Κανεναν Αλλον Εδω Μεσα !  ;)

Αμα Τον Θελεις Πολυ Τον Τεντυ Στειλε Του Ενα PM  :smiley6600: Και Μην Τα Βαζεις Μαζι Μου !!!   :S
διεκδικουμενος τεντυ  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τελικα το νημα του σαιρβαιβορ ειναι το νημα των ανατροπων.
περιμενω τοποθετηση νηματοθετη

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
:2funny:

από εδώ
κι εγώ σε έχω στο μυαλό μου
σαν ένα υπέρβαρο (>120kg) καθισμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο, μόνο του σε ένα μικρό διαμέρισμα στην πλατεία αττικής, κατασκευής του 1970, που ο μόνος που επισκέπτεται το σπίτι σου είναι εθελοντές από κοινωνική υπηρεσία για να σου φέρουν τα ψώνια από το σουπερμάρκετ και να δουν αν ζεις ακόμα και η μόνη διέξοδος σου/διασκέδασή σου είναι το ίντερνετ και το bou...

επομένως καταλαβαίνεις πόσο κοντά έπεσες σε αυτά που λες για μένα :cheesy:

(υγ. εγώ έχω ανεβάσει και φώτος μου και σχεδόν όλα μου τα στοιχεία + το ότι έχω βρεθεί με 2-3 μέλη/επισκέπτες του bou, άσχετα που ντρέπονται να γράψουν, περιμένουμε και δική σας φώτο...)

υγ2
τεντυ για τον μενιο μιλαγε οχι για εσενα
τουλάχιστον εγω δεν είμαι μια  πουσταρα του κερατα, που γλύφει βρωμοποδαρα και τρωει σκατα, που τον κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που ειναι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος τον βλεπει εξω τον φτυνει, που ειναι τρυπιος, που ειναι η χυσοκανατα των αλβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που τον εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικος πουστης....
τωρα μιλαει για εσενα :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε μολις τελειωσεις την ανασκοπηση θα κανω μια ανασκοπηση της ανασκοπησης σου :S :S :S

5 σελιδες μας πας
τυπε κανω οτι μπορω.ξεκινα εσυ να κανεις ανασκοπηση στην δικια μου ωστε να ξεκινησω να ξανακανω την διακια σου που ηταν για την αρχικη την διακια και ουτω καθεξης :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.180
Πόντοι
5.506
τυπε κανω οτι μπορω.ξεκινα εσυ να κανεις ανασκοπηση στην δικια μου ωστε να ξεκινησω να ξανακανω την διακια σου που ηταν για την αρχικη την διακια και ουτω καθεξης :hi:
τυπε θα αλλαξουμε μιλενιουμ ετσι :S :S :S
μεχρι να κανω την δικια μου ελα παουερ να κανεις και εκει μια

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε θα αλλαξουμε μιλενιουμ ετσι :S :S :S
μεχρι να κανω την δικια μου ελα παουερ να κανεις και εκει μια
τυπε ερχομαι μια να ξερεις περιμενω πολλα απο το συγκεκριμενο νημα και ιδιαιτερα απο μπακωδημου

Επισκέπτης
10 σελιδες ασχολειστε με το ψυχωτικο αγαμητο πουστρακι που θα πεθανει μονο του σε ενα βρωμοδιαμερισμα με τον δονητη καρφωμενο στο κωλο...και να ειχε πλακα να πω δεν γαμιεται.Δεν εχει καθολου πλακα και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ακομα νιωθουν σαν και μενα και προτιμουν να μην συμμετεχουν σε αυτην την εμετιλα.

Αμα θελετε να σπατε πλακα με τον πουστη να πατε στο δικο του thread και να μην του δινετε τροφη με το να παραθετετε τις μαλακιες που γραφει και να πετατε φατσουλες απο κατω.

Συγχαρητηρια στον Raopau που ηταν ο μονος που μιλησε στο μυγοχεσμα οπως του αξιζει....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom